Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha, SNN UO Nostalji...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lamer Azmo
Emo Sam
Carebear dark
QQ Dela

lol'd. 2001'de 10lu yaşlarda olan kimin mesajlarına baksak üç aşağı beş yukarı böyle bombadır.

Yalnız monolith mono ise en bombası oymuş hatta REKORMUŞ hahaha :D
Mesaj tarihi:
http://www.oynasana.com/forum/m61066/1

ulan harbi ne adam keserdim tarih yazmazdı dicem yazmış, yarıldım myrlur killers ı görünce ; ) kapattırmıştım ama sonradan pişman olmuşlardı hahaha
Mesaj tarihi:
Dela said:
Dün gece saçlarımı kestirmeye brite gelmiştim bi baktım dark falan filan.

hemen protection & reactive armor girdim darka vurmaya başladım adamdan ufacık can gitti kıymık girse gidecek kadar.

sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene.

sonra yavaş yavaş inecekken dark bunlar geri çekildi.

ondan önceki gün Moonglowda Tayfa ve Follon tüm şehri bloke etmişlerdi.
Mage halimle gittim GM Warrior Tayfaya girdim 0 hasar verebildi bana ama ben onu az daha öldürüyodum.
adam son anda runebook recall-out. çok sinir bozucu bi olay runebook recalluda giriyosun adama fizzle olma yok hop kaçtı.

Ama genel olarak mavilerin çoğu ameleler ve loot için bekleyenler.

abi cok iyi lan hahaha 7 sene olmus yuh be.
Mesaj tarihi:
2 tane efsanevi konum sdfs
(özel üyeliği 1.5 2 yıl önce cod turnuvası yapılmıştı, orda verdiler yoksa snn'ye para verdiğimi sanmayın lol)

http://www.oynasana.com/forum/m34959 (background'a dikkat!)
http://www.oynasana.com/forum/m35282
Mesaj tarihi:
grynn
Albay
[Özel Üye]
Albay
13 Ocak 2001 13:50 %0
hayat hikayem ;

Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom...

HAHAHASJFHASFAHSJFKASHFJAHAHAHAA
Mesaj tarihi:
bonepart
Oyuncu
14 Ocak 2001 12:45 %0
DArk bu arada kafaların 3 tane oldu ebnde gelde bi ara al yer kalmıyo bankada mahuahuauhqa

of lamer adam.
Mesaj tarihi:
xunn said:
said:
EVIL_RANGER

evil ranger benim nickim degildi. ben Her zaman Ezekiel / Azmodai idim, dbase te karisiklik cikmis. Evil_Ranger hatta buraya da uye olan Galpath arkadasimin nickiydi :)
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Monolith nebula da ki monolith mi acaba. SNN de oynarken tanışmamıştık nebula da tanışmıştım ve şu anda çok yakın olduğum biri sık sık görüşüyorum ama kız değil =)

mono bizim mono iste, bu forumlara da uyedir. Bizim mono yahu.
Mesaj tarihi:

ABİ ADAM ALLAHA BAŞLARKEN BÜYÜK HARFLE BAŞLAMIŞ YA AHAAHAHAHAHAHAH
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

halbuki Ezekieldi. Benim Ezekiel's World sitemi hatirlayan var mi burdan, abso bile begenmis 2001 de bakin... sdafdg.

hastasıydım o sitenin (tu)

bi keresinde toplu foto çekilirken ben de vardım hatta :P
  • Yeni Oluştur...