bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Herkes atarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Lamer Azmo Emo Sam Carebear dark QQ Dela lol'd. 2001'de 10lu yaşlarda olan kimin mesajlarına baksak üç aşağı beş yukarı böyle bombadır. Yalnız monolith mono ise en bombası oymuş hatta REKORMUŞ hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 http://www.oynasana.com/forum/m61066/1 ulan harbi ne adam keserdim tarih yazmazdı dicem yazmış, yarıldım myrlur killers ı görünce ; ) kapattırmıştım ama sonradan pişman olmuşlardı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahah supermis hepsi nostalji yasadim bunlar yasanirken ben 10 yasinda falan oldugum icin animsayabiliyorum sadece eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Dela said: Dün gece saçlarımı kestirmeye brite gelmiştim bi baktım dark falan filan. hemen protection & reactive armor girdim darka vurmaya başladım adamdan ufacık can gitti kıymık girse gidecek kadar. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra yavaş yavaş inecekken dark bunlar geri çekildi. ondan önceki gün Moonglowda Tayfa ve Follon tüm şehri bloke etmişlerdi. Mage halimle gittim GM Warrior Tayfaya girdim 0 hasar verebildi bana ama ben onu az daha öldürüyodum. adam son anda runebook recall-out. çok sinir bozucu bi olay runebook recalluda giriyosun adama fizzle olma yok hop kaçtı. Ama genel olarak mavilerin çoğu ameleler ve loot için bekleyenler. abi cok iyi lan hahaha 7 sene olmus yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Abi Dela hic degismemis Sam de pek degismemis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 said: EVIL_RANGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 2 tane efsanevi konum sdfs (özel üyeliği 1.5 2 yıl önce cod turnuvası yapılmıştı, orda verdiler yoksa snn'ye para verdiğimi sanmayın lol) http://www.oynasana.com/forum/m34959 (background'a dikkat!) http://www.oynasana.com/forum/m35282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 grynn Albay [Özel Üye] Albay 13 Ocak 2001 13:50 %0 hayat hikayem ; Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... HAHAHASJFHASFAHSJFKASHFJAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bonepart Oyuncu 14 Ocak 2001 12:45 %0 DArk bu arada kafaların 3 tane oldu ebnde gelde bi ara al yer kalmıyo bankada mahuahuauhqa of lamer adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 o bg net ortaminda ulastigim max lamerite noktasidir. oraya bi daha erismek nasip olmadi ahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Monolith nebula da ki monolith mi acaba. SNN de oynarken tanışmamıştık nebula da tanışmıştım ve şu anda çok yakın olduğum biri sık sık görüşüyorum ama kız değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 abiii bu herif bana GEL SANA SITEMDEN MAIL VERECEM DIYIP @EZEKIELSWORLD.COM diye mail acmıstı bana asdfdasfsadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 xunn said: said: EVIL_RANGER evil ranger benim nickim degildi. ben Her zaman Ezekiel / Azmodai idim, dbase te karisiklik cikmis. Evil_Ranger hatta buraya da uye olan Galpath arkadasimin nickiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bLackcha0s said: Monolith nebula da ki monolith mi acaba. SNN de oynarken tanışmamıştık nebula da tanışmıştım ve şu anda çok yakın olduğum biri sık sık görüşüyorum ama kız değil =) mono bizim mono iste, bu forumlara da uyedir. Bizim mono yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Tamam işte, eren değil miydi gerçek adı ? O olması lazım. Süper oldu bunlar, rezil edeyim bi haftasonu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. ABİ ADAM ALLAHA BAŞLARKEN BÜYÜK HARFLE BAŞLAMIŞ YA AHAAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 abi onu alıntıladım ilk sayfada direk zaten ben de ofsydfghsduff adamı bilmesek sfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ehhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bLackcha0s said: Tamam işte, eren değil miydi gerçek adı ? O olması lazım. Süper oldu bunlar, rezil edeyim bi haftasonu ahahaha hayir bu fatih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 haha dela tamamen aynı değişmemiş sdf ben de bulup koyim ya nasılsa acc/pass var hala bende=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ya şu efsane konuyu arıyodum bi arkadaşa o bgmi göstermek için, aramaya inandım buldum ama her okuduğumda sandalyeden düşüyorum o ne ya of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Azmodai said: halbuki Ezekieldi. Benim Ezekiel's World sitemi hatirlayan var mi burdan, abso bile begenmis 2001 de bakin... sdafdg. hastasıydım o sitenin (tu) bi keresinde toplu foto çekilirken ben de vardım hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar