Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 valla bap "ne kazanılıyor ne kaybediliyor" söylevi cidden beni benden alıyor yani. thor, öyle yaparsan dest renown 80 olur, order 40'ta durur kalır öyle. ağır cezalandırma olayının mantığı yok çünkü insanları savaşmaya teşvik etmeyen bir sistem. o nedenle artık kalburüstü oyunlarda görülmez oldu. rock, wow everquest ekolünden bir oyun. dünyası büyük olsun ya da faction olsun bunlar birşey farketmiyor. endgame'in ne olacağına karar vermişler oyun daha başlamadan. ama tabii pvp isteyen de çok büyük bir grup var, onlara da kemik atıyorlar böyle iki yılda bir battleground, bir arena vs diye. hiçbir zaman pvp merkezli bir oyun olamaz yani, maksatları o değil. tasarım o yönde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sam wowda grind varmı ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 grind içinde wow var desek belki daha isabetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sam said: grind içinde wow var desek belki daha isabetli. Doğru söze nedenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Warhammer online en ust lvl'e kadar lvl kasamaya dayanamadigim ilk oyun. Aoc da bile 2 tane lvl 80 kastim ve pvp de 500'er ustu kill'im vardi. Yani uo, guildwars, wow, aoc siralamasi yapsam en sonda gelir su anki haliyle. Tamamen random takimlarin kapismasini temel almis zevksiz bir oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sam said: valla bap "ne kazanılıyor ne kaybediliyor" söylevi cidden beni benden alıyor yani. thor, öyle yaparsan dest renown 80 olur, order 40'ta durur kalır öyle. ağır cezalandırma olayının mantığı yok çünkü insanları savaşmaya teşvik etmeyen bir sistem. o nedenle artık kalburüstü oyunlarda görülmez oldu. rock, wow everquest ekolünden bir oyun. dünyası büyük olsun ya da faction olsun bunlar birşey farketmiyor. endgame'in ne olacağına karar vermişler oyun daha başlamadan. ama tabii pvp isteyen de çok büyük bir grup var, onlara da kemik atıyorlar böyle iki yılda bir battleground, bir arena vs diye. hiçbir zaman pvp merkezli bir oyun olamaz yani, maksatları o değil. tasarım o yönde değil. acilen birini buluyorsun seni kendine gel naraları eşliğinde tokatlıyor :P adamlar oyunu pvp oyunu diye çıkardılar öte yandan everquest 1-2 soe nin can düşmanı olmama rağmen içerik ve grafik bağlamında çok iyi oyunlar wow azılı bir blizzard düşmanı olmama rağmen wow kendi içinde başaralı bir oyun war ile bunları aynı kefeye koymak elma ile armutu toplamak gibi oyun adam olur çok daha iyi olacağına eminim. benim kızdığım nokta şu,sen git 10 sene rvr bazlı oyun yap pazarla patchle sonra gel önümüze bunu koy,bu kadar tecrübeli bir firmanın olacak değil olmuş ürün piyasaya sürmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bana öyle demişsin de ne dediğimi anlamamışsın. adamlar istedikleri şeyi söyleyebilir. ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. pvp denilen olay tm-ss arasında mushroom vendorun çağırdığı guardlardan kaçmaktan ibaretti AYLARCA. (hani war'dan release'de herşeyi mükemmel bekleyen arkadaşların ekseriyetinin bayıldığı oyun) yarabandı gibi hilkat garibesi bir honor sistemi getirdiler ki psikoloji öğrencisi tez yazar üzerine. o da öyle YILLARCA gitti. everquest ekolü dediysem bir aşağılama ifadesi olarak söylemedim. değişik tarzlar, değişik tatlar. o tarzı beğenen insana da sözüm yok. ama oyunun hangi destur ile yaratıldığını, hangi amaç ve düşünce ile geliştirildiğini doğru tespit etmek lazım. everquest ekolü oyunlar evet pvp merkezli oyunlar değildir, pve merkezli oyunlardır. bu siyah ile beyaz kadar ayrı ve net seçilebilen bir kavram. eleştiriden kimseye zarar gelmez, ben şahsen beraber oynadığım insanlara "şunu da koysalar, bunu da koysalar" diyorum devamlı. wow'da da diyordum. iki şirket arasında şu fark var ki wow'da 2 yıl gerimden takip ediyor blizzard beni, (tbc gelmeden söylediğim şeyleri wotlk çıkarken yapmaya çalışıyorlardı) burada ise mythic 2 ay gerimden takip ediyor. dolayısıyla oyunu geliştirmedeki performanslarından memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 A. Einstein said: Sam'in fikirlerini değiştirmek atomu parçalamaktan daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şu forumda tartışma sonucu fikrini değiştiren insan gani herhalde ama ben farkında olmadan başka forumu okuyorum yıllardır sanırım. başkasını bilemiyorum da benim fikirlerim cikletten çıkmıyor, bilgi üzerinden giden belli bir düşünce sürecinden geçiyor. başkası eleştirmeden önce ben eleştirmişimdir zaten çoğu zaman yazmadan önce kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masquerade said: A. Einstein said: Sam'in fikirlerini değiştirmek atomu parçalamaktan daha zor. hakikaten kimin fikri değişmiş şu forumda? ayrıca sam doğru diyor yani, sallamasyon bilgi vermiyor ki adam, yorum da değil pek, gayet olan biteni anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ya boyle tartismalarin amaci nedir heleki boyle bir baslik altinda "Bu oyun adam olur mu" diyerek. Bu oyunu begenen, bir seyler bekliyenler oyunlarina devam eder,boyle bir beklentisi olmayan baska oyunlara yelken acar,yani bu kadar tartismanin ne anlami var merak eddiyorum. Sanki mighty thorun yazdiklarindan yahut bir baskasinin (sadece misal olarak mighty thor yazdim lutfen gereksiz bir cevap yazmayin) benim kararim degisip wow yada baska bir oyuna mi gecicez, hayir gecmicez. mythic bu forumu okuyupta hmm bu turkler cok akilli diyip oyunu boyle degistirelim mi dicek hayir. Eger mantikli fikirleriniz yahut degisstirilmesini istedikleriniz varsa warhammeralliance.com 'a girin yazin bence.Yoksa burda bosyere x oyun y oyundan iyi, bir digeri hayir y oyun x oyundan daha iyi demenin bir anlami yok bence. herkezin zevk aldigi sey farklidir,saygi duymak lazim bunlarida bos yere tartismanin anlami yok bence.Evet warhammer da bircok eksiklik var.Ozellikle client yuzunden bir cok isan rvr da laga giriyor yahut oyundan dusuyor falan fisman diye. Ama bana gore Mythic'in rvr konusunda diger butun oyun firmalarindan daha fazla tecrubesinin olduguna inaniyorum ve bence en kisa surede bir cok seyi duzelticeklerine inaniyorum ve bu yuzden bu oyuna devam ediyorum.Simdi bu oyunu birakip, 7/24 item kasmak icin wow'a baslar miyim hayir yahut diger kinayt online tarzi oyunlara hayur :P beklicez ve hep beraber gorucez, sevgiler,saygilar herkeze .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 şu ui yi düzeltseler süper oyun aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Başlığın kilitlenmesini Rica ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sıkmayın canınızı gençler. İsteyen wow oynar, sabaha kadar raid yapar; isteyen warhammer oynar pvp yapar. Yeter ki gönüller bir olsun, beraberliğimiz bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 xbox360 in klavye destegi yok mu.hembilmeden konusuosun hemde sana cevap yazan arkadasi azarlar gibi konusuorsun gunlerden beri gozumun onunde gow 2 oynanio klavye+ mouse ile biraz arastir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yahu bu forumların uyeleri hala kucukken sopa yememişlerden mi oluşuyor? Aslında hata buyuklerde. Elle vurunca arsız oluyor sopayla vuracaksın. Neyi niye tartışıyorsunuz. Oynayın oynatın, oynamayanı da bırakın gitsin başka oyun oynasın. Kahveler 11-12 gibi kapanır. Yasak kardeşim 12 sonrası kahve işletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yurdum insaninin en buyuk ozelligi, fanatiklige vurup her seyi sapina kadar savunmasidir. Wow'cular ve War'cilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yürü be ne güzel özetledin. konuşurken, yazarken iki kere düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Caine said: yahu bu forumların uyeleri hala kucukken sopa yememişlerden mi oluşuyor? Aslında hata buyuklerde. Elle vurunca arsız oluyor sopayla vuracaksın. Neyi niye tartışıyorsunuz. Oynayın oynatın, oynamayanı da bırakın gitsin başka oyun oynasın. Kahveler 11-12 gibi kapanır. Yasak kardeşim 12 sonrası kahve işletmek. olm sen hiç konuşma alacam façanı aşağı,bir program yapında o guru denen adininde ifadesini alayım :) Olm caine tayyipden büyük adamsın tayyip ya sev ya terket değince millet ayaklandı bak sen değince .....cıların bile ortaya çıktı böyle büyük bir adam olman yüzden hesapları sen ödiyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Dwinz said: yürü be ne güzel özetledin. konuşurken, yazarken iki kere düşünün. Wow ve hatta o Arthas denen beyaz sacli metalci akilli olsun demek istiyorum izninizle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 wowun değil ama Arthas'ın fanıyım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimsondeath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 o böyle şu böyle demeye gerek yok tartışmaya gerek yok; yukarda arkadaş güzel demiş fanatik olmaya gerek yok isteyen istediğini sever kaldı ki her ikisini de severek oynayabilir. 2 oyunu bi arada çıkaramayacağımdan (vakit olarak) ve oynadığım dönemde serverımın boş olmasından dolayı tekrar wow a başlamıştım sonra wotlk çıktı vs vs kaptırdım biraz bu gece yeniden war accountumu active ettim bilmiyorum özlemden mi ne ama oyun daha bir akıcı geldi chosen oynuyorum sanki biraz düzenlenmiş gibi (ki training pointlerim resetlenmişti gerçi patch notları okumadım nerde ne gelmiş bi bakayım:)) gece 02:30da scenario sırası geldi eskiden karak norn da prime time harici girebildiğimi hatırlamıyorum. scenario ya yeterli oyuncu yoktu. mmo dendi mi olay topluluk olayıdır ve sanırım artık oluşmaya başlamış. neyse bu oyun bence gayet adamdı ve daha da iyi adam olma yolunda. kim bilir belki wow u bile kaparım; arthas ı severim zaten öldürmeye kıyamam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 1.1 oyunun çehresini değiştirdi. Mesela şu an Karak-Norn'da orvr ağırlıklı leveling mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oyunda herşeyden xp geliyor çok fazla seçenek var xp için ama açikcasi yavaş geldi bana levelling belki de 40 rank olmasından ötürüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Level başına XP çok hızlı artıyor o yüzden yarı yolu geçince çaba istiyor. Şunu da söylemek lazım, öbür oyunlara kıyaslarsak aynı ayarda. Gönül isterdi ki bizi levelingle fazla uğraştırmasınlar, T4'de rvr coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar