SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sırf bu oyun için PC toplayacağım yoksa Xbox 360 alacaktm.Ama görüyorum ki oyunda bazı sorunlar var Serverların boşalması oynayanının pek fazla olmaması,RvR'deki bazı hatalar,Kalelerin al gülüm ver gülüm şeklinde alınması,4 capital city'nin oyundan çıkarılması vs vs Yaza bu oyun için sistem toplamayı düşünüyorum Yaza kdar serverlar dolarmı yukarıda saydığım hatalar düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 xbox 360 a warr çıkıcak diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çıkacağını sanmıyorum gamepad ile oynanacağını düşünmüyorsun herhalde.Microsoft'un klavye desteğide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bana göre , bu oyun gayet güzel adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Horizon said: Bana göre , bu oyun gayet güzel adam olur. olurda daha mytic in nerelerde hata yaptigini anladigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ne gibi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Oynayanların yorumlarını bekliyorum.Bu oyun adam olurmu yaza kadar?Ona göre Sistem yenileyeceğim veya Xbox 360 alacağım ikisinden biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Oyun buglar ve sistem bakımından adam olabilir ama oyuncu sayısı konusunda artık belini tekrar doğrultabileceğini sanmıyorum. Malum MMORPG demek çok sayıda oyuncu demek olduğundan ne kadar düzeltilirse düzeltilsin (ki düzeltilecektir elbette, öyle bir izlenim yaratıyor yapımcı ekip) gelecek için çok şans tanımıyorum. Özellikle Warcraft Online sazı tekrar eline almışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Neden ki?Oyuncu sayısı eğer oyun düzelirse(RvR mekanikleri vs)WoW'dan sıkılmış birçok oyuncu War'a geçeçecektir.WoW'da ki wotlk content'i 2 günde bitirildi.Pvp'den ise sıkılmış durumdalar hazır bu fırsat varken ve mythic de bunu değerlendirirse bence oyuncu sayısı artabilir Apis said: Oyun buglar ve sistem bakımından adam olabilir ama oyuncu sayısı konusunda artık belini tekrar doğrultabileceğini sanmıyorum. Malum MMORPG demek çok sayıda oyuncu demek olduğundan ne kadar düzeltilirse düzeltilsin (ki düzeltilecektir elbette, öyle bir izlenim yaratıyor yapımcı ekip) gelecek için çok şans tanımıyorum. Özellikle Warcraft Online sazı tekrar eline almışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ne yazık ki çıkışı önemliydi arzu edilen gibi olmadı önce çıkart sonra düzelt olmuyor sonuç itibariyle parayı çekmeyi biliyorlarsa adam gibi hizmet vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ben cok yorum yapmak istemiyorum war hakkinda artik. releaseden sonrada cok oynamadim zaten. bence oyunun asil sorunu mmorpg den cok deathmatch olmasidir. su anki mekanikleriylede bunu durumdan kurtulmasi cok sozkonusu degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Başta dandik olupta sonradan çok keyif veren bi oyun oldumuki hiç. Cuceninde dediği gibi oyun dinamikleri çok önemli sen şimdi WoW'a, War'a ne yaparsan yap Daocun open world rvr sistemini oturtamazsın artık en fazla yapacağın şey class eklemek rvr xpini artırmak ve en iyi ihtimalle tier 4de bgleri kaldırmak gibi oyuncuları open rvrye yöneltecek şeyler olur ama onlarda anca günü kurtarmaya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evet, olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Cuce said: ben cok yorum yapmak istemiyorum war hakkinda artik. releaseden sonrada cok oynamadim zaten. bence oyunun asil sorunu mmorpg den cok deathmatch olmasidir. su anki mekanikleriylede bunu durumdan kurtulmasi cok sozkonusu degildir."Deathmatch lolol" sanırım bunu ilk axedice söylemişti. Şimdi okudukça gülüyordur. Deathmatchten kasıt MMO olmayan multiplayersa ve Diablo'da MMORPG değilse, WoW ne kadar MMORPG ise WAR da o kadar MMORPG. Hatta vazgeçtim, WAR pvp ile yani insan zekasına karşı leveling fırsatı sunduğundan biraz daha fazla MMORPG diyebiliriz. Oyunun mekanikleri yanlış ancak senin dediğin şekilde değil. Deathmatch lolol gibi bir durum olabilmesi için endgame'in deathmatch deathmatch deathmatch... olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 xboxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu arada oyun xbox a çıkmayacak aoc çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu oyun ne kadar deathmatch ise uo da o kadar dövüşlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bence bu oyunun en büyük eksiği daha önce bir kaç arkadaşın söylediği gibi oyuncuya çok fazla birşey kazandırdığını hissettirmemesi. WoW oyuncuya birşeyler(arena, bg, instance(ben bunu hala sevmiyorum)) kazandırıyor. Oyuncu birşeyler kazandığını hissediyor. TBC'den sonra ben pek umutlu değildim ama WotLK gözüme daha bir güzel gözüktü. WAR'sa ilk ayı bitirdikten sonra bir daha aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sopaya bağlı havuç kovalatmıyor oyun çok şükür, bunu sevenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Sam said: bu oyun ne kadar deathmatch ise uo da o kadar dövüşlü chat. demek ki bu oyun baya deathmatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sadece sevenleri ile bu oyun yasamaz ama bu da bir gercek...belki adam olur oyun ama 4-5 ay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aquila said: Sam said: bu oyun ne kadar deathmatch ise uo da o kadar dövüşlü chat. demek ki bu oyun baya deathmatch. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Asıl merak ettiğim Oyuncu sayısı çok artacak mı?Mesela WoW kadar olmasada ilk günkü gibi bir rağbet görmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 öyle diyorsanız öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 war adam olur olmasına da wow daki gibi player beklemeyin bu oyuna asla olmaz 11 milyon.şuan 750bin kişi oynuyor oyunu..bi mmo için yeterli bir sayı bu.avrupanın ilk 2 rvr serverları 20bin kişi ortalamayla oynanıyor. oyun daha yeni.guild ve alliance lar oturmamış anladığım kadarıyla oturunca rvr daha anlamlı olacak. hayatında ilk ve en çok oynadığı mmo wow(f2p lerde olabili) olan insanlar allah aşkına mmo konusunda yorum yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar