Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Her ne kadar sevmesemde milleyetin resimlerini arada güzel konseptler koyuyorlar. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Güzelmiş İlk resim Türkiye'de Akçabaatsebatspor un sahasına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Deniz kenarında olan stadlar çok hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 en çok 26'da ki stadyumu sevdim.Bizde olsa her maç 10 ölü olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 the wall (lap top) stadi ne lan? araplar harbi kafayi yemiş ya.. adamların takımı yok yaptiklari stada bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu konuda esas derlemeyi yapan Flying Dutchman blogudur yalnız, milliyet.com.tr dombilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 fotoşort mu bu oha ya harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 fotoshort değil de fotografta gozuktugu gibi sinek kadar gorunmuyo futbolcular aslında. tabi yine cok kucuk gorunuyo ama fotograftaki kadar abartı değil. olimpiyat stadının da mesela en ust bolumu oldukca yuksek ama cıkıp bakarsanız cok net bi sekilde gorebiliyosunuz. baya sasırmıstım ben ilk o acıdan baktıgımda. gerci karsılastırılacak stadlar değil ama yukseklik acısından fotografın yanıltıcı oldugunu soyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 izmir atatürk stadı çok tuhaf bir stadtır. eğer en önlerde değilseniz dürbün, teleskop kullanmadan oyuncuları tanıyabilmeniz imkansız (hasan şaş hariç). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 katarın yaptığı hayvanlık air conditioning falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 toggie said: fotoshort değil de fotografta gozuktugu gibi sinek kadar gorunmuyo futbolcular aslında. tabi yine cok kucuk gorunuyo ama fotograftaki kadar abartı değil. olimpiyat stadının da mesela en ust bolumu oldukca yuksek ama cıkıp bakarsanız cok net bi sekilde gorebiliyosunuz. baya sasırmıstım ben ilk o acıdan baktıgımda. gerci karsılastırılacak stadlar değil ama yukseklik acısından fotografın yanıltıcı oldugunu soyliyim dedim. bence olabilir o kadar küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nou camp'ta deplasman taraftarı atmosferin dışında gibi gözüküyor saha kenarından öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 rocko'da bi bölüm vardı rocko'ya maç bileti çıkmıştı ama böyle uzaydan izliyolardı falan o geldi aklıma bu nou camp fotosunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 8. stat cok iyi, muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar