Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en tuhaf stadyumları

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fotoshort değil de fotografta gozuktugu gibi sinek kadar gorunmuyo futbolcular aslında. tabi yine cok kucuk gorunuyo ama fotograftaki kadar abartı değil.

olimpiyat stadının da mesela en ust bolumu oldukca yuksek ama cıkıp bakarsanız cok net bi sekilde gorebiliyosunuz. baya sasırmıstım ben ilk o acıdan baktıgımda. gerci karsılastırılacak stadlar değil ama yukseklik acısından fotografın yanıltıcı oldugunu soyliyim dedim.
Mesaj tarihi:
izmir atatürk stadı çok tuhaf bir stadtır. eğer en önlerde değilseniz dürbün, teleskop kullanmadan oyuncuları tanıyabilmeniz imkansız (hasan şaş hariç).
Mesaj tarihi:
toggie said:
fotoshort değil de fotografta gozuktugu gibi sinek kadar gorunmuyo futbolcular aslında. tabi yine cok kucuk gorunuyo ama fotograftaki kadar abartı değil.

olimpiyat stadının da mesela en ust bolumu oldukca yuksek ama cıkıp bakarsanız cok net bi sekilde gorebiliyosunuz. baya sasırmıstım ben ilk o acıdan baktıgımda. gerci karsılastırılacak stadlar değil ama yukseklik acısından fotografın yanıltıcı oldugunu soyliyim dedim.

bence olabilir o kadar küçük
Mesaj tarihi:
rocko'da bi bölüm vardı rocko'ya maç bileti çıkmıştı ama böyle uzaydan izliyolardı falan o geldi aklıma bu nou camp fotosunu görünce
  • Yeni Oluştur...