xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: 2 hafta önce terkettim. Taliplerimi görmek istiyorum... Lore gereği mi terkettin kızcağızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünki ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lore bilmiyen kizla helaya gitmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lore ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kurura bakmayın ama var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SeaGle said: Kurura bakmayın ama var be SS or Didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 resmimizi mi koyayım uhahaehaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nowhere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ginaly said: sevgilim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kane&Lynch said: lore ? :S Görmezden gel sen onları zevk alıyorlar o zaman. Nasıl bir bünyeye sahiplerse artık... Edit: Başlık Sevgilim yok çünkü... olmalıydı gündelik hatalardan birini yapmışım. Bu noktaya takılan arkadaşların psikolojisi açısından başlık editlenirse güzel olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 nowhere said: ginaly said: sevgilim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünkü yalan söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 eskiden kızların çok ahını aldım galiba.. şimdi bedduaları tutuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SeaGle said: Kurura bakmayın ama var be ah canım canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 cünkü wow oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünkiiiiğ çünkiiii beklentilerim yüksek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ardeth said: çünkiiiiğ çünkiiii beklentilerim yüksek sdf (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ardeth said: çünkiiiiğ çünkiiii beklentilerim yüksek sdf (td) yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 valla bak şimdi şu an önümde bi sıra var yeni gelenleri görüşmeye alcam görüşürüz kib sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Ardeth said: çünkiiiiğ çünkiiii beklentilerim yüksek sdf (td) hayır abi ben buna inanıyorum. beklentileri yüksek olduğu için bazı insanların sevgilisi yok. yoksa şu an togo'nun başkenti lome'ye gitsem, vermicek kız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Tabi dogru, önemli olan dis görünüs degil. Tipsiz insanlarin da beklentileri yüksek olabilir, bi kesinlikle Ardeth i kastetmiyorum =) Biraz ego ile alakali beklenti mevzusu gibi. Benim de beklentilerim yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 önkoşul(lardan biri) matematikçi veya fizikçi olmayı istemek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben de bilemiyorum neden, dogustan gelen bi problem var sanirim, adini koyamiyorum ama, muhendisim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 amerikada mühendisler zenginmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 @ Ardeth devam eden kosullarda, normalin üzerinde fiziki mükemmelliyet araniyosa zor biraz be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aquila said: muhendisim makinaysa kızlar çok tedbirli yaklaşır. bkz. yılların birikimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar