numberten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bugün arkadaşı bekliyodum cevahirin kapısından alacaktı beni adam jeeple geliyor havamız var lan bi baktım agır bir tezek kokusu aa bizim araba gelmiş. Arabayı bıraktıkları otoparka kurbanlık hayvan koyulmus araba 1 haftadır orada kaldıgı için artık bok kokusu sinmiş üzerine bütün gün o bok kokan jeeple gezdim. Trafikte yan arabadan bakan suratı ekşimiş kızı görünce "üff ne kokuyo ya burası?" diyip sucu mekana attım ahahaha ömrümce unutamayacagım bir gündü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 keske cipimiz olsa da bok koksa :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 papadapulos said: keske cipimiz olsa da bok koksa :(:(:(:( bok kokmayan astraya binmektense bok kokan jipe binmeyi tercih ederim demiş atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 topicten çıkarılacak sonuç: jeep sahibiyim. kurban kesecek kadar param var. arabama kızlar biniyor arada. yan arabadaki kızı bile önemserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 eisenheim said: papadapulos said: keske cipimiz olsa da bok koksa :(:(:(:( bok kokmayan astraya binmektense bok kokan jipe binmeyi tercih ederim demiş atalarımız Şair burda "opel astram var selam" demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şair burda ayar vermek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 fastreloader said: şair burda ayar vermek istemiş o şairler birbirinide tanıyomuş :D daha ne ayarlar vericem ben ona 6 bira borcu var bana hala ödemedi allahsız 25 milyara araba aldı 1 yıldır 6 bira alacağı var sorsan param yok. ARABAYI NEYLE ALDIN BREH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 koyun kokan hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lol ilk olarak benim değil jeep bisikletim bile yok o kokusu sinen kurban da mahallenin otoparkına satılmak için koyulan kurbanlıklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 roket adam said: topicten çıkarılacak sonuç: jeep sahibiyim. kurban kesecek kadar param var. arabama kızlar biniyor arada. yan arabadaki kızı bile önemserim. zuahahahahaha gözümden yaş geldi. Bu kadar doğru bir tepit. zuahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 roket adam said: topicten çıkarılacak sonuç: jeep sahibiyim. kurban kesecek kadar param var. arabama kızlar biniyor arada. yan arabadaki kızı bile önemserim. ahahahah CRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 roket adam said: topicten çıkarılacak sonuç: jeep sahibiyim. kurban kesecek kadar param var. arabama kızlar biniyor arada. yan arabadaki kızı bile önemserim. böyle güzel konu özeti yapsaydım edebiyattan 100 alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 abi nasıl cıkardınız yazıdan onu hayret ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 okudugunu anlamama ornegi olmus daha cok, daha yazinin basinda jeepin arkadasa ait oldugundan bahsedilmis, koyunlarin otoparka kondugu ve arabada kiz olmadigida diger detaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 önyargılısınız dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aquila said: okudugunu anlamama ornegi olmus daha cok, daha yazinin basinda jeepin arkadasa ait oldugundan bahsedilmis, koyunlarin otoparka kondugu ve arabada kiz olmadigida diger detaylar. bu önemli açıklama için sana müteşekkiirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nowhere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aquila said: okudugunu anlamama ornegi olmus daha cok, daha yazinin basinda jeepin arkadasa ait oldugundan bahsedilmis, koyunlarin otoparka kondugu ve arabada kiz olmadigida diger detaylar. o zaman çıkarılacak sonuç: jeep i olan arkadaşlarım var.onlarında kurban kesen arkadaşları var.kızlar tuhaf esprilerime bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 nowhere said: o zaman çıkarılacak sonuç: jeep i olan arkadaşlarım var.onlarında kurban kesen arkadaşları var.kızlar tuhaf esprilerime bayılıyor. salkdjhsldfdskfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kurbani kimin kestigi belli degil, sadece jeepin bulundugu otoparka birakilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu da mı gol değil! söyleyin ha bu da mı gol değil!1 o zaman tespiti yapan arkadaşa "ne zaman gol diye sevinsem, arkamda ofsayt diye bayrağı kaldırmış bekler ulan hayat" adlı şarkıyı gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lafi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Xenocide said: fastreloader said: şair burda ayar vermek istemiş o şairler birbirinide tanıyomuş :D daha ne ayarlar vericem ben ona 6 bira borcu var bana hala ödemedi allahsız 25 milyara araba aldı 1 yıldır 6 bira alacağı var sorsan param yok. ARABAYI NEYLE ALDIN BREH!!! birbirini tanıyan şairler birbirine ayar vermez..burdan bu sonuç çıkıyo bide ödiycez lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o h a herifin cipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar