Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Uzun süredir hiç düşünmeden asus radeon 9600xt almayı düşünüyordum çoğu kişi asus anakartıyla beraber iyi performans sağlıyor fln dediler yanlız geçenlerde bazı oyunlarda iyi performans olmuyor fln gibi şeyler duydum o yüzden kararsız kaldım acaba Ge-Force mu alsam diye.. Donanımım şöyle : Anakart : ASUS P4P800S(L,SATA) Board ---- 94.00 $ İşlemci : INTEL P4 3 Ghz (800 MHz FSB) ----- 250.00 $ CD RW : LG 52x32x52 Bulk (Siyah) Writer ---- 35.00 $ DVD : Philips 50x16 DVD-ROM Sürücü (SIYAH) 35.00 $ Floppy : 1.44MB Tekli Floppy Disket Sürücü ---- 10.00 $ Memory : Kingston 512MB DDRAM 333Mhz 131.00$ X 2 : 262.00 $ Ekran Kartı : 128Mb Agp Asus Ati Radeon 9600 XT ---- 250.00 $ HDD : Seagate 80GB 8MB Cache ---- 100.00 $ Monitör: 17" SAMSUNG SYNCMASTER 753DFX SiYAH 145.00 $ Kasa : AOPEN H600B-B13 300W Siyah Kasa (pencere+neon) 100.00 $ Ses Kartı : Creative SB Audigy ES (SE) ---- 50.00 $ Hoparlör : Creative Inspire 5200 5+1 ---- 88.00 $ Klavye & Mouse : A4tech KBA-2548RPA-RF Optik Desktop - 40.00 $ Sizce Asus Radeon 9600xt mi yoksa GeForce FX5700 mü??[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bende asus 9600xt var her oyunu canavar gibi oynuyorum (512mb 333ddr - amd 2500 - abit nf7-s)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 far cry'da sorun çıkarmış fln dedilerde..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 asus fx5700 le asus 9600xt yi test ettim 9600xt daha iyi bir performans gosterdi ve benim bildigim kadariyla far cryda ati serisi daha basariliydi.. 333 mhz yerine neden 400 mhz almiyorsun ramlari : ) ve fiyatlari yuksek aliyorsun onu soliyim sana :) istersan sana bu konuda yardimci olurum nerelisin bilmiyorum ama bursada buyuk bir toptanci firmada teknik servis elemani olarak calisiyorum ozel msg den yardimci olurum sana..[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Valla bu bilgisayara 9800 pro veya 9800 xt yakışır aslında ama tabii sen bilirsin. nVidia' cilar her ne kadar Ati ye bok atsa da Atii güzel bir kart. Açıkcası bugune kadar hiç bir oyun ya da durumda bir problemle karşılaşmadım. Bende 128mb. 9600 xt var arkadasşımda da 256mb. 9800 xt aldırdım(ikisi de asus) kendiminkinden de arkadaşınkinden de çok memnunuz ama arada gerçekten büyük bir fark var. Bu arada kasa çok öenmli onu da söylemeden geçemiyeceğim. Sıcak havayı doğru şekilde dıışarıya tahliye edemeyen bir kasaya ne takarsan tak ne tür fanlar ve sogutucular takarsan tak performans alamazsın. Eğer bu kadar para verip bir bilgisayar alacaksan muhakkak iyi bir kasa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 elbette 9600xt le 9800xt arasinda fark var her zaman. ama fiyat acisindan nerdeyse 2 kati kadarda bir fark...[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bu fiyatları arena.com ve mavidonanim'dan falan yazdım toplam KDV ile beraber 2.3milyar etti pahalı demişsin senin çalıştıgın yerden fln alsak ne kadar eder? bu arada 9800xt 670 dolar 9600xt 2500 dolar arada 430 dolar var onun yerine LCD ekran alırım yani.. birde AOPEN kasalarının en iyilerinden birisi PCNET'de fln tanıtılmıştı en son çok iyi birşey bayağı da pahalı zaten..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sonuçlar pek iç açıcı diil aslında .. http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20031015/images/image003.gif http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20031015/images/image014.gif[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web [Bu mesaj Black1ce tarafından 05 Mayıs 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 arkadaşlar son bir şey gördüm ki şu kart anketlerde birinci olmuş: Atlantis Radeon 9800 PRO 128MB...............304$ Fiyatı da uygun ne dersiniz bu kartla ilgili?[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Seçtiğin kasaya laf etiğimden değil yanlış anlama ben bugune kadar açıkcası buldugum en ucuz kasaları kullandım ama bir problem yaşamadım ama bir kısım arkadaşım benimkinden daha pahalı ve afilli kasalarda problem yaşadılar. En çok da bu yeni nesil ekran kartlarında problemler çıkarıyor eger kasa sıcak havayı düzgün şekilde dışarı atamıyorsa direk ekran kartında kitlenmeler yaratabiliyor. O yüzden uyarı mahiyetinde söyledim dikkat et o konuya diye. 9800 xt olmasa bile 9800 pro alabilirsin. Tamam arada fark var ama bence fiyat farkı kadar büyük bir fark değil. Ama 9800 ile 9600 arasında gerçekten gözle çok çok bariz görünen bir fark var. Bence o bilgisayara 9800 den aşağısı yakışmaz ama 9800 pro daha iyi olur. XT ise braz pahalı tabii. Gerçi şimdi de 16x ekran kartları çıktı piyasaya PCI express idi adı galiba. Boardlar kasalar ve ekran kartları değişiyor. BTX kasa, 64 bit bilgisayarlar ve PCI express slotlar ve ona uygun ekran kartları. Yani upgrade gene oluyor direk bilgisayar değiştirme olayına girilecek. Off ki offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çok kararsızsan 9700 PRO al pişman olmazsın. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Mayıs 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kasa seçimi iyi bence aopen h600b serisi güzel bende de var bayağı işe yarıyor yandaki havalandırma fln[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fx alma bence..kullanicisiyim..driverlari cok problemli[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ! fx 5200 kullanıyorum ! kime ne kötülük etmişim neden bu kadar üstüme geliniyor yemin ederim kimseyi , bir karıncayı bile incitmedim , incitmem benden kaynaklandıgına emin misiniz? eza ,cefa, kin, azap ,hüzün ,öfke ,küskünlük, nefret, bilimum kötü şeyleri , depresyonu seviyorsan bu ekran kartını al[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Piyasadaki bütün kartların (25-30 tane galiba, prof. kartları saymıorum tabiki) 5-6 oyundaki performanslarını internetten karşılaştırarak 9600XT aldım. Paranın alabileceği en cost effective kart bu şuanda. 200$ ayırabiliosan ekran kartına düşünme bile..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben karar verdim sapphire excalibur radeon 9800 pro alacağım 300 dolar fiyatı uzun süre iyi performansla idare eder..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: armra, 06 Mayıs 2004 21:50 tarihinde demiş ki: ! fx 5200 kullanıyorum ! bilimum kötü şeyleri , depresyonu seviyorsan bu ekran kartını al hangi marka fx5200 we 64-bit mi 128-bit mi? ben de fx5200 almaı düşünüodum 1-2 hafta içinde. öğrenmem lazım ndn memnun olmadığını belirtirsen sewinirim said: Qui, 06 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Piyasadaki bütün kartların (25-30 tane galiba, prof. kartları saymıorum tabiki) 5-6 oyundaki performanslarını internetten karşılaştırarak 9600XT aldım. Paranın alabileceği en cost effective kart bu şuanda. 200$ ayırabiliosan ekran kartına düşünme bile.. hmm bu da baya sıkı bi iddia. peki 9600se ile xt arasında ne kdr fark war? bu performanslarını karşılaştırdığın sayfaları we istatistik resimlerinin linklerini yazarsan çok ii olur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 9600SE ın Memory Interface 64-bit Engine Clock 325MHz Memory Clock 400MHz (200MHz DDR) -------------------------------------------- 9600XT nin Memory Interface 128-bit Engine Clock 500MHz Memory Clock 600MHzHz (300MHz DDR) bu da dağlar kadar fark var demek oluyor 9600se normal 9600 den düşük bir modeldir[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Arkadaşlar hazır ekran kartı konusu açılmışken birşey sormak istiyorum Şimdi bende geforce4mx var çoğu oyunu takılmaksızın full detail oynuyorum çok abartılı grafikli oyunlardada ayarlardan düşürüyorum biraz medium falan yapıyorum yine takılmıyor Benim merak ettiğim son model bi ekran kartı alırsam ne gibi bir faydasını görücem?Grafikler böyle aşmış bi gerçekçiliktemi oluyor nedir yani olayı?Hızdan öte bişeymi var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: EagleEye, 07 Mayıs 2004 05:43 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar hazır ekran kartı konusu açılmışken birşey sormak istiyorum Şimdi bende geforce4mx var çoğu oyunu takılmaksızın full detail oynuyorum çok abartılı grafikli oyunlardada ayarlardan düşürüyorum biraz medium falan yapıyorum yine takılmıyor Benim merak ettiğim son model bi ekran kartı alırsam ne gibi bir faydasını görücem?Grafikler böyle aşmış bi gerçekçiliktemi oluyor nedir yani olayı?Hızdan öte bişeymi var arada yok öle bişey. o kartla son 1 yılda çıkan hiç bir fps - aksiyon oyununu full detay oynayamazsın[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 128 mb yazıyor bunu mu soruyorsun? geforce ayrıca ayrıntılı bilgi almak için oyun sitelerinin yorumlarına bak diyorum berbat bir ekran kartı ama suç bende ver 50 dolar daha şimdi başıma bela oldu yorumlarda yazıldıgı gibi aynen katılıyorum ''oyundan soğuttu'' beni be artık oyun oynamıyorum ya bu kadar olur versiyonu şuymuş 4.34.20.27.00[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 lüzumsuz pahalı bir sistem in AMD we trust[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bende 9600 se var (parasızlığın gözü kör ola) hiç bir oyunda sorun la karşılaşmadım ama en kısa zamanda bi far cry edinip denemem lazım şu anda splinter cell oynuyorum ve cxanavar gibi gidiyor tabii alacaksan kesinlikle radeon al (9200 se hariç)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben indirim varken onu al derim en azından 9600 se diilde xt alacağına sapphire atlantis 9800 pro al derim.. testleri yukarı koydum..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 9600XT ile 9700 PRO kapışıo bu fiyat/performans olayında. Bariz %15 performans farkı var. Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama 9700 pro çok iyi bir kart. Bulunursa alına benden söylemesi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar