Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Ankaraspor 06.12.2008 @19:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
Baggio said:
Tavana taktı valla şahaneydi, pozisyon da o derece stresli değildi hani.

o kadar belliyki mi ama gelişinden topu asacağı tavana hahah

"kendi kalesine atacak kadar da mal olamaz, şimdi kornere atar" diye geçiriyordum içimden, ama şahane bi şekilde astı topu, ki sektirse arkadaki ankarasporlu bu kadar güzel vuramazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
yalnız cidden üç büyüklerin üst üste bu kadar berbat olduğu bir dönemde anadolu kulüplerinin artık daha vurucu hamlelere girişmesi gerekiyor.

Sivas,Kayseri hala iyi durumdalar ve bu sene bunlara Ankaraspor katıldı.Üst sıraları zorlayabilecek,büyükleri düşürebilecek güçleri var ama nedense gerçekleşmiyor.Gerçekleştirilmiyorda tabii ki de :)

Trabzon bakalım ne yapacak,bu sene şampiyon olmalarını gönülden istiyorum ki takımı hiç sevmememe rağmen

kayserinin kendine hayrı yok. bi maçtan sonra artık ligin üstündeki takımlarla maçımız kalmadı bilmem ne diodu. gol atamıyorlar ki maç kazansınlar.

ayrıca penaltı filan değil o pozisyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
sg-1 said:
ahaha beni hala beşiktaşlı zannedenler var

o pozisyon penaltı diildi bence, maratonu izleseydin orda açıkladı ERMAN HODJA adam ayağını yere basıyor ayak yerden kalkmıyor ve beşiktaşlı oyuncu gelip kendi vuruyor adam sabit falan fıstık.

başka şeye bakıyodum o an öyle gördüm kıl tüy yün
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak,
Kursağımızda kalıyor (x2)

Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor (x2)
veya söylesene demirören takım niye oynamıyor

tabumutumuz siyah beyaz ve neyleyim cebimdeki milyonları melodisi ile söyleniyor. Bi arkadaş sormuş son dakikadaki tezahuratı ondan yazdım. Maç hakkında bişey yazmıcam çünkü hala çok sinirliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...