miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: ahaha deivid'in golünden daha bariz penaltıyı vermedi hakem ne penaltısı vermedi hakem,fanatik olunurda bu kadar olunmaz.ayrıca hakem resmen besıktaslıydı,adam theoyu resmen yumrukladı ,yan hakemde onunde ızledı ama faul bıle vermedıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahaha beni hala beşiktaşlı zannedenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: Baggio said: Tavana taktı valla şahaneydi, pozisyon da o derece stresli değildi hani. o kadar belliyki mi ama gelişinden topu asacağı tavana hahah "kendi kalesine atacak kadar da mal olamaz, şimdi kornere atar" diye geçiriyordum içimden, ama şahane bi şekilde astı topu, ki sektirse arkadaki ankarasporlu bu kadar güzel vuramazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: ahaha beni hala beşiktaşlı zannedenler var o pozisyon penaltı diildi bence, maratonu izleseydin orda açıkladı ERMAN HODJA adam ayağını yere basıyor ayak yerden kalkmıyor ve beşiktaşlı oyuncu gelip kendi vuruyor adam sabit falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 DarKRideR said: yalnız cidden üç büyüklerin üst üste bu kadar berbat olduğu bir dönemde anadolu kulüplerinin artık daha vurucu hamlelere girişmesi gerekiyor. Sivas,Kayseri hala iyi durumdalar ve bu sene bunlara Ankaraspor katıldı.Üst sıraları zorlayabilecek,büyükleri düşürebilecek güçleri var ama nedense gerçekleşmiyor.Gerçekleştirilmiyorda tabii ki de :) Trabzon bakalım ne yapacak,bu sene şampiyon olmalarını gönülden istiyorum ki takımı hiç sevmememe rağmen kayserinin kendine hayrı yok. bi maçtan sonra artık ligin üstündeki takımlarla maçımız kalmadı bilmem ne diodu. gol atamıyorlar ki maç kazansınlar. ayrıca penaltı filan değil o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Khelben said: sg-1 said: ahaha beni hala beşiktaşlı zannedenler var o pozisyon penaltı diildi bence, maratonu izleseydin orda açıkladı ERMAN HODJA adam ayağını yere basıyor ayak yerden kalkmıyor ve beşiktaşlı oyuncu gelip kendi vuruyor adam sabit falan fıstık. başka şeye bakıyodum o an öyle gördüm kıl tüy yün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: ahaha beni hala beşiktaşlı zannedenler var beşiktaş aşkını saklamaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu arada dikkat ettiniz mi bilmiorm ama delgado ilk ıslıklandığında topu taca abanıcaktı son anda vazgeçti. böyle ayağını kaldırdı sonra vurmadı topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 eyvah yakalandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 10 kişi kaldıktan sonraki beşiktaş'ın sistemi. (ekşi'den alıntıdır) http://4.bp.blogspot.com/_qOZn6xm85K4/STrWXJZfzJI/AAAAAAAABk0/4vOEcWX2DKw/s1600-h/Be%C5%9Fikta%C5%9F+-+Ankaraspor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahaha efsane fm'nin hayatımıza daha fazla girmesi dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yılın golünü sivok çakmış helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 daverc said: Takımın savunulcak hicbiyeri yok nerden tutsan elınde kaliyor. İcki sigara stresten sonra besiktasi da kanser yapan etkenlere eklemek lazım, yeter bıktık. koptum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu kadar başarısızlıklardan sonra, Fm de orgazm oluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Beşiktaş İbrahim Üzülmez gibi adamlardan kurtulmadıkça daha çok madara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tello orda yumrugu kasıtlı atıomus gibi geldi bana ya ?.iyi yan hakem görmedi dibindeydi gerçi.tekrar izlemedim ama kasıtlıysa oda kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Kasıtlı yandan sallayıp çakıyor balta gibi.Tartışmasız.Aynı şekilde hangi maç ve kime bilmiyorum ama Tello bunu 2.kez yapıyor bi yumruk sallama vakası daha vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ankaraspor ligde görebileceğiniz en güçlü anadolu takımlarından biri , ya da anadolu taımı diyeyim. bjk nin yenilgisi bende şok etkisi yapmadı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, Kursağımızda kalıyor (x2) Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor (x2) veya söylesene demirören takım niye oynamıyor tabumutumuz siyah beyaz ve neyleyim cebimdeki milyonları melodisi ile söyleniyor. Bi arkadaş sormuş son dakikadaki tezahuratı ondan yazdım. Maç hakkında bişey yazmıcam çünkü hala çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kaptanını ıslıklayan taraftar, taraftar değildir. beşiktaş'ta yönetimden daha rezil bir topluluk varsa o da takımın taraftarı. taraftar istifa etsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 içip içip yorum atma. Kaptan mı var Beşiktaş'ta ? Delgado kaptan olmuş takıma bak. İyidir hoştur sırtlamıştır bazı maçlarda ama takımın beyni diye gördüğümüz adam fos bi adam. Islıklamasında ne yapsın? İyi oldu o zaman alalım nüfusumuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sanki mükemmel harika oyuncularınız var da delgado'yu beğenmionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://4.bp.blogspot.com/_qOZn6xm85K4/STrWXJZfzJI/AAAAAAAABk0/4vOEcWX2DKw/s1600-h/Be%C5%9Fikta%C5%9F+-+Ankaraspor.jpg buna çok güldüm gerçekten. gerçekten benzer bi sistemle oynuyoruz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 daha da kötü olması dileğiyle ayrıca ibrahim in attığı yumrukları yeni gördüm bu kadar terbiyesizlik olmaz üstelik vurduğu adam karşılık vermiyo gidiyo bi daha vuruyo bu kadar ayıp bi olay olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Beşiktaş daha yeni kovmamış mıydı bu adamları? Yani bir insan bu kadar mı aptal olur mu görüntüleri görmedim de,dediklerinizi yaptıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar