Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

haberlerde halkin yorumlarini verdide cok super oldu

-bence melih bey kazandi
-neden sizce?
-ya sayaclarini filan alip getirmis yandakinin onunde bir suru kagit vardi sadece

-melih gokcek onde tabi
-neden?
-baksaniza masasinda sayaclarla gelmis herseyi hazir

AHAHAHAHAHAHA
uzun sure dusundum lan bunlar troll mu diye ama yok yani adam inanaraktan soyluyor dsfadsafds
Sosyal ağlarda paylaş

yesss,buarada simdi izliyorumda,i.melih olaya nasil girmis oyle ya :D etik metik deyip herif direk "su serefsizliktir,bu budur,birinin serefi kurtulacak bugun" direk mahalle agziyla girmis olaya.Bu nasil bi adamdir nasil bi seviyedir hey allahim ne gunlere kaldik ya.

edik kilicdaroglu:
ahaha adam ilk dakkada golu atmis iyimi :D bukadar billboard'a madem reklam verecektiniz bunun parasini nereden odeyecektiniz diye :D helal olsun valla cok guzel yakalamis.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
haberlerde halkin yorumlarini verdide cok super oldu

-bence melih bey kazandi
-neden sizce?
-ya sayaclarini filan alip getirmis yandakinin onunde bir suru kagit vardi sadece

-melih gokcek onde tabi
-neden?
-baksaniza masasinda sayaclarla gelmis herseyi hazir

AHAHAHAHAHAHA
uzun sure dusundum lan bunlar troll mu diye ama yok yani adam inanaraktan soyluyor dsfadsafds

ne yazıkki =(((((
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
la şu ülkede melih gökçekin nası rezil olduğunu görüpte hala onun tarafını tutanlar varya..
aslında neyi tuttuklarının farkında değiller..
yazık..

valla enguzel bu denir heralde,agzina saglik :D

abi bukadarmi yuzsuz olur lan bi insan.herif cocuk gibi cirpindi,terler icinde kaldi,hicbiseye cevap veremedi,konulardan kaca kaca.Ugur dundar newyork'umu konusuyoruz efendim dedi,yani o sabir kupu adami bile ilk defa boyle gordum.I.melih alismis tabi ses tv'de A tv X tvde kendi basina konusup sacmasapan zirvalamaya, bilmedigi yerden sorulunca zirvalamaya basladi iyice mahalle kavgasi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

tv'den izlemişsinizdir..

hmm peki zaman gazetesinden okuyalım toplantıyı bi de..

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=772178&title=gokcek-kilicdaroglu-yazan-balonlari-patlatti

epi topu bunu yazmışlar haberin en sonuna
said:
Gökçek, balonları patlatırken gazetecilere, sorularına Kılıçdaroğlu'nun cevap verip vermediğini sordu ve ''Sizi şahit tutacağım. İtirazı olanın da itirazını isteyeceğim'' dedi. Ancak Gökçek'in bu sözlerine gazeteciler tepki göstererek, kendilerini şahit tutamayacağını, taraf olmayacaklarını söyledi.

Melih Gökçek, gazetecilerin soru sormalarına izin vermeyerek, yarın yapılacak basın toplantısında açıklamalarına devam edeceğini söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala çözemediğim şey şu, evine yiyecek götürmekte zorlanan bir halka elektronik sayacı dayatmayla, zorbalıkla satan ve bunu itiraf eden i.melih istanbulun başka bir parti belediye başkanı tarafından yönetildiğini düşünerek mi onlar mekanik aldılar aynı tarihte diyerek yüzsüz yüzsüz dolaşıyor?

bir de 224 usd x 10.000 adet bile 2.240.000 USD yapıyor. Akrabalara kafadan 3.5 trilyon sermaye. ki bahsedilen miktar yüzbinlerle konuşuluyor. Basit matematik hesabı 740.000 usd sayaçlara verildiyse, 1,5 milyon usd ilk hortum sermayesi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

melih gökçeğin seçildiği ilk dönemde kanun açıklarıyla çinden türkiyeye ucuza mal sokma modasını başlattığını biliyor muydunuz ?
çok hayırlı bi adam aslında (:
1 gemi dolusu ayakkabı(1$ ve ceket4$ maliye)
40.000 tane
satışları da gemiden inmeden ayakkabılar 10$ ceketler 24$
matematiği olan hesaplasın
Tam iş adamı Çok takdire şağğyan bir kişilik İ.mg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...