Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şıllık melih zuahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 asadasdasdaf, köçek benzetmesi kadar iyi, şıllık melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 haberlerde halkin yorumlarini verdide cok super oldu -bence melih bey kazandi -neden sizce? -ya sayaclarini filan alip getirmis yandakinin onunde bir suru kagit vardi sadece -melih gokcek onde tabi -neden? -baksaniza masasinda sayaclarla gelmis herseyi hazir AHAHAHAHAHAHA uzun sure dusundum lan bunlar troll mu diye ama yok yani adam inanaraktan soyluyor dsfadsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ya iste böyle köru körune bizim millet gidiyo.yazik valla nediyim,insan uzuluyo saka maka. buarada videosunu buldum torrentten sfsdg.isteyen olursa pmden ulasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 konfiçyüs demişki: Cahilliği yenebildiğimiz gün aydınlık bir gelecek bizi bekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yesss,buarada simdi izliyorumda,i.melih olaya nasil girmis oyle ya :D etik metik deyip herif direk "su serefsizliktir,bu budur,birinin serefi kurtulacak bugun" direk mahalle agziyla girmis olaya.Bu nasil bi adamdir nasil bi seviyedir hey allahim ne gunlere kaldik ya. edik kilicdaroglu: ahaha adam ilk dakkada golu atmis iyimi :D bukadar billboard'a madem reklam verecektiniz bunun parasini nereden odeyecektiniz diye :D helal olsun valla cok guzel yakalamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Viktor said: haberlerde halkin yorumlarini verdide cok super oldu -bence melih bey kazandi -neden sizce? -ya sayaclarini filan alip getirmis yandakinin onunde bir suru kagit vardi sadece -melih gokcek onde tabi -neden? -baksaniza masasinda sayaclarla gelmis herseyi hazir AHAHAHAHAHAHA uzun sure dusundum lan bunlar troll mu diye ama yok yani adam inanaraktan soyluyor dsfadsafds ne yazıkki =((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bence ankaraya özerklik verelim melih gökçekte padişahı olsun ailece yönetirler oğlu kılıçla adama fln saldırmıştı zaten. tam onlarlık. bide keçiören belediye başkanının melih gökçeğin yerine geçireleceğini duydum ben nek adar doğru bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://img.sabah.com.tr/im/2008/12/19/61115BB9749A364F9C9C8307r.jpg iddia ediyorum 2008 yılının en iyi "o an"ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 AHAHAHAHA tam yuce gultumuz VAY AK ye yakisir bir sahsiyet tablosu ciziyor melih son gunlerde troll rogue adam direk biri suna wow hediye etsinde gelsin valla baskanlik yatarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bunların danışmanı falanda yok herhalde böyle komedi hareketler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Müthiş bir fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu herif tam komedi ya 50 yıl sonra falan filmini çekerlerse bol bol güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hahaha olurmu olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 daha balonu patlamamis abisi ustune gitmeyin yeni uye o daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Uğur Dündar, kumpas kurma.Böyle mi konuştuk yayından önce.. Hani 168'e cevap verebildiniz mi?!'211211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Masteis said: Ankarayı adam eden = Melih gökçek İzmiri adam eden = gene melih gökçek neremle gülceğime şaşırdım... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 la şu ülkede melih gökçekin nası rezil olduğunu görüpte hala onun tarafını tutanlar varya.. aslında neyi tuttuklarının farkında değiller.. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 burada bile akıllara ziyan insan varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 eisenheim said: la şu ülkede melih gökçekin nası rezil olduğunu görüpte hala onun tarafını tutanlar varya.. aslında neyi tuttuklarının farkında değiller.. yazık.. valla enguzel bu denir heralde,agzina saglik :D abi bukadarmi yuzsuz olur lan bi insan.herif cocuk gibi cirpindi,terler icinde kaldi,hicbiseye cevap veremedi,konulardan kaca kaca.Ugur dundar newyork'umu konusuyoruz efendim dedi,yani o sabir kupu adami bile ilk defa boyle gordum.I.melih alismis tabi ses tv'de A tv X tvde kendi basina konusup sacmasapan zirvalamaya, bilmedigi yerden sorulunca zirvalamaya basladi iyice mahalle kavgasi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 forgiver said: http://img.sabah.com.tr/im/2008/12/19/61115BB9749A364F9C9C8307r.jpg iddia ediyorum 2008 yılının en iyi "o an"ı ahah balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tv'den izlemişsinizdir.. hmm peki zaman gazetesinden okuyalım toplantıyı bi de.. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=772178&title=gokcek-kilicdaroglu-yazan-balonlari-patlatti epi topu bunu yazmışlar haberin en sonuna said: Gökçek, balonları patlatırken gazetecilere, sorularına Kılıçdaroğlu'nun cevap verip vermediğini sordu ve ''Sizi şahit tutacağım. İtirazı olanın da itirazını isteyeceğim'' dedi. Ancak Gökçek'in bu sözlerine gazeteciler tepki göstererek, kendilerini şahit tutamayacağını, taraf olmayacaklarını söyledi. Melih Gökçek, gazetecilerin soru sormalarına izin vermeyerek, yarın yapılacak basın toplantısında açıklamalarına devam edeceğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Hala çözemediğim şey şu, evine yiyecek götürmekte zorlanan bir halka elektronik sayacı dayatmayla, zorbalıkla satan ve bunu itiraf eden i.melih istanbulun başka bir parti belediye başkanı tarafından yönetildiğini düşünerek mi onlar mekanik aldılar aynı tarihte diyerek yüzsüz yüzsüz dolaşıyor? bir de 224 usd x 10.000 adet bile 2.240.000 USD yapıyor. Akrabalara kafadan 3.5 trilyon sermaye. ki bahsedilen miktar yüzbinlerle konuşuluyor. Basit matematik hesabı 740.000 usd sayaçlara verildiyse, 1,5 milyon usd ilk hortum sermayesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 balon fikri orjinal ama ben rep verdim teknik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 melih gökçeğin seçildiği ilk dönemde kanun açıklarıyla çinden türkiyeye ucuza mal sokma modasını başlattığını biliyor muydunuz ? çok hayırlı bi adam aslında (: 1 gemi dolusu ayakkabı(1$ ve ceket4$ maliye) 40.000 tane satışları da gemiden inmeden ayakkabılar 10$ ceketler 24$ matematiği olan hesaplasın Tam iş adamı Çok takdire şağğyan bir kişilik İ.mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar