Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Başkent'te freni boşalan bir kamyonun AŞTİ metro durağı önünde bekleyen vatandaşların ve araçların arasına dalması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre yaklaşık 15 kişi yaralandı. Yol üzerindeki 37 aracı önüne katarak sürükleyen kamyon, karşı yöne geçtikten sonra durabildi. Araç içerisinde sıkışan kazazedeler itfaiye tarafından kurtarılırken, yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza, gece yarısı Mevlana Bulvarı AŞTİ metro durağı önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 53 HH 550 plakalı kamyon, AŞTİ'ye yaklaştığı sırada freninin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon Emek Metro durağı önünde otobüs bekleyen yolcuların ve araçların arasına daldı. Çok sayıda otomobile çarpan kamyon, hızını alamayarak, refüjdeki aydınlatma direğini devirip, karşı şeride geçti. Kamyon, AŞTi otoparkına düşmeden yol kenarında asılı kaldı. Kaza sonucu can pazarına dönen olay yerinde bulunanlar, feryat içerisinde sağa sola koşuşurken, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ile ambulans sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan kazazedeler, itfaiyenin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza yerine sevk edilen ambulanslar ise yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayı gören bir TIR şoförü, kamyonun bir anda araçların arasına daldığını ve karşı yöne geçtiğini söyledi. Olayın ardından kamyon şoförü gözaltına alınırken, çok sayıda otomobil kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle bulvar, iki yönlü trafiğe kapatıldı. Yolun trafiğe açılması için çalışmalar devam ediyor. Kaynak Ordan geliyorum inanılmaz durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yol üzerindeki 37 aracı önüne katarak sürükleyen kamyon, monster truck falan mi abi ne bu 37 araç ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aynen öle valla belki daha fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 37 araç ne :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Dün akşam Aşti önünde ufak bi kaza yaptım. Başlığı görünce elim ayağım birbirine karıştı çarptığım adam sövmeye gelmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hahaha ikinci bi arda bey? vakası olsaydı adama inme inerdi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kolum kırık olmasaydı 38. araç ben olabilirdim her gün onlarca kez ordan geçiyordum. çok zor şey kaza felan. burda suçu frenlerinin bakımını yaptırmayan kamyonamı yapımını kontrol etmeyen devletemi atarlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oha carmageddon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Geçmiş olsun. Büyük kaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bu nasıl bir momentum farkıysa artık 38 tane araba sürüklemiş alet. Geçmişossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kenzap said: 38. araç ben olabilirdim her gün onlarca kez ordan geçiyordum. çok zor şey kaza felan. burda suçu frenlerinin bakımını yaptırmayan kamyonamı yapımını kontrol etmeyen devletemi atarlar ? aynen neredeyse hergün geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ölen yok çok garip ne arabalar vardı imkansız dioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oha 3 gün önce orda 170le geçmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bunun icinden canli cikabilmekte cok buyuk bir sans aha monster truck: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 rahatsiz said: bunun icinden canli cikabilmekte cok buyuk bir sans oha peugoet noolmuş lan. içinden nasıl canlı çıkar höh ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gördüm çıktı ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fede said: oha 3 gün önce orda 170le geçmiştim :( 170in amacı ne allahısen? araban bozuk sadece 170 yapabiliyo gibi anlamayı tercih ediyorum komik olmuş çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yok ben yapmadım zaten. bi iş için yetişmemiz gerekiyodu. şirketin arabaydı. bana versen arabayı en fazla 50 yaparım, yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Black_Lupin said: fede said: oha 3 gün önce orda 170le geçmiştim :( 170in amacı ne allahısen? araban bozuk sadece 170 yapabiliyo gibi anlamayı tercih ediyorum komik olmuş çünkü.. Iyi de doğru hatırlıyorsam o yol basmaya çok müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aştinin önü o saate tıkalıdır ki bayram için gelenler için yoğundu o trafiğin içine dalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 rahatsiz said: aha monster truck: Kamyon sonsuza doğru gidiyor mu, arkasını çıkarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben 11 bucuk gibi gectim astinin onunden acayip kalabalikti ama kaza maza yoktu gorunurde, ankaralinin tatil aski sanmistim bende sabebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Asteroth said: rahatsiz said: aha monster truck: Kamyon sonsuza doğru gidiyor mu, arkasını çıkarabilen var mı? ahahh bende şimdi baktım kamyon sonsuza uzuyor evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar