Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 off abi 250 lık ağrı kesici aldım şarap içicem napsam ya bi bok olurmu tırsıom ama içmektende alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 250den bişi olmaz. 2-3 saat sonra başlayabilirsin. tck'da ölüme sebebiyet verici tavsiyelerle ilgili madde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ben genelde çok içeceğim zaman ağrı kesici alıyorum zaten. Hangover durumlarına iyi geliyor. Bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 abi yanlış yer mi oldu ne biliyim garbage fln ya şakaaaaaaaaa olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 şimdi bişi olmaz yillar sonra karaciger gg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 onu açmadan önce düşüncektin. bu konuyu açtın ve ölürsen arkandan sadece kahkahalar yükselicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Birayla Prozac yada birayla Xanax, güzel oluyo. Gerçi Xanax direk kafayı düşürüp uyutuyo da birayla Prozac çok pis kafa yapıyodu. Tavsiye ederim. Alkolle ağrı kesici ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 abi manyakmısın zevkten almadım bişiy olurmu dıyorum sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nipell yaklasmıssın bu arada 1111111111111. mesajını kutlyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 iç organlarınız ericek kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu prozac reçetesiz satılıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bişley olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 rakı içersen bişe olmaz, ne de olsa aslan sütü; ama şarap içersen bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Czentovic said: bu prozac reçetesiz satılıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çadırın insanları ile iyi ilişkiler kurarsan istediğin şeyi verirler sana reçetesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yani kişiden kişiye degişio olabilir ölebilirsin sorumluluk kabul etmem :) ama ben baya ağır ilaçların üzerine saglam alkol aldıgım zamanlar oldu.hiç bişi olmadı.doktor açık açık bu ilacın ustune alkol alırsan komaya girersin dediydi bide.insanoglu riski seviyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arkadaşım paracetamol almıştı bir tane aradan 15 dk geçmedi birayı içti yarım saat sonra falanda viski red bull falan yaptı hiç bişi olmadı valla. 500mg idi bir tableti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Cocostar said: nipell yaklasmıssın bu arada 1111111111111. mesajını kutlyalım Oha onu çok özel bi konuya atmam lazım şimdi fark ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bakın cahil arkadaşlarım. Ağrı kesiciler ve alkol karaciğere yük demektir. Aynı anda alınması (fazla miktarda) karaciğeri çok zorlar ve hepsini zararsız hale getiremeden kana alkol karışmasına sebep olur. Kanınıza alkol karışırsa (karaciğerde reaksiyona girmeden) ölürsünüz. Bu nedenle alkol alırken karaciğerin kondüsyonu yüksek olsa iyi olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben bilmem ben ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 zararlıdır. kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 güzel bir geceydi beyler 1 şişeye yakın içtim hala sağlamım sorun yoktur! kitlenebilinir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar