Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAY AK - Naxxramas LAN Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben varim valla, cestayz da yakinim diyor, gelsin atlasin o da takilir bizimle, winfest ya da failfest'imize sahit cikar, baska birseyler atarsak o da doner vs.
Mesaj tarihi:
Konuştum şimdi, akşam 8 sabah 8, 1 soğuk + 1 sıcak içecek + 1 sandiviç 23 lira dedi eleman. Bize bi sandiviç daha ver yuvarlak 25 olsun dedim ama yaparlar mı bilmiyorum. Ben 7.5 gibi orda olurum makinaları bi kolaçan eder addonlarımı kurarım.
Mesaj tarihi:
25 liraya 2 sandiviç dahil, sen ayıysan üçüncüyü alabilirsin tabi :P

19:30da şifanın orda buluşup döner möner yiycez durak büfede, ordan adekse geçeriz. İletişim için cep tel

0537 689 31 69
Mesaj tarihi:
Ok ben uyandım. Şimdi zorla başlatmaya çalışcam partiyi. İki dilim pasta kapıp çıkarım yola ama siz genede 9a kadar beklemeyin beni lakin bizim arabayı alamam. Şirket arabası almaya da çok üşeniyorum maltepeye gitmeye >:
Mesaj tarihi:
Eğlence faktörünün organizasyon üzerindeki negatif etkisi bile bu muhteşem performans artışını gölgede bırakamamıştır, lan WoW partiler daime win'dir.
Mesaj tarihi:
OLM BENI FATOSHOPLA KOYUN ORAYA, ICIME OTURDU VALLAHI LAN, SIPOTUMU SAFIRYON VE KEL TUZ AT'TA GOKCENE VERDIM, SIKRINSAT KACIRDIM, VALLA ICIME OTURDU LAN UHUHUHUH.
  • Yeni Oluştur...