Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 acaba cinsiyet degistirebiliyor muyuz sac sakaldan sonra cinsiyet degisimi de gelir mi bilgisi ya da ilgisi olan var mı ? troll hunter ımı female acmıstım zamanında simdi ise erkek olsun istedigimden yuzune bile bakmıyorum degisim varsa tekrardan aktif ederim karakterimi : )
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 töbe yarabbim. nicki de Sisi yapaılm bi de üstüne.
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sanirim o tür degisiklikler parali olarak gelicekdi. Kendi factionun dahilinde bir cok degisime izin vericeklerdi ama suan oluyor mu veya ne zamana gelir hic takip etmedim.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 AKINCILAR said: Sanirim o tür degisiklikler parali olarak gelicekdi. Kendi factionun dahilinde bir cok degisime izin vericeklerdi ama suan oluyor mu veya ne zamana gelir hic takip etmedim. Abi niye böyle bir nickim yok benim ya?
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Edit:Gangrenden fırça yemeyiz inşallah ^^
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paid Character Customization diye bir olay var şu an oyun dosyalarında, ama ne olduğu tam olarak bilinmiyor. Para ile karater değişikliği.
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben degiştirdim mesela :P pala biyik jonywayt gitti yerine yuvarlak hatlara sahip jonywayt geldi :P tabı chari satmam neticesinde oldu bu olay ama ossun :P
soTr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 saç,sakal,kaş,göz tamamda,cinsiyet değişimi gelirse oyunun b.ku çıkar.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 male karakter acmiyan adam icin gereksiz ozellik ama male elf acanlari cok sevindiricek benide uzucek gay gay diye dalga geciyorduk ne guzel :/
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bathory said: töbe yarabbim. nicki de Sisi yapaılm bi de üstüne. iyiymiş
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor. Cinsiyet filan değiştirme, hadi bakalım sonumuz hayırola..
Öne çıkan mesajlar