Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smile Adsl?!?


Thaumiel

Öne çıkan mesajlar

Smile adslin ''limitsiz internet 1 yıl boyunca LİMİTLİ FİYATINA!'' kampanyasına göz attım. 4mb işte 49 milyona denk geliyor.

Sorularım şunlar;

TTnetten farkı ne?

Yavaş olma olasılığı ya da memnun kalmama olasılığım nedir?

Kullananlar varsa Smile'ı seviyorlar mı? Seviyorlarsa veya sevmiyorlarsa nedenleri neler?

4 MB akar mı?

Smile Adsl ile ilgili başlıklar falan hep eski. Benim öğrenmek istediğim şu an. Şu an Smile'ın durumu nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.internetinitasi.com/

4 ay limitli bedava, 1 yılsa limitli fiyatına limitsiz kampanyaları var. Reklamcı gibi oldum da, gerçekten başvurmayı düşünüyorum. 2MB ye ayda 69 vereceğime 4mb e 49 veririm daha iyi. Fakat işte kafam yatmıyor bi türlü. Sakata gelmeyelim mantığından kurtulamıyorum. Ucuzsa vardır bi sorunu diye düşünüyorum.

Siteden 4 adımda başvuru yapabilirsin olayında da 4. adımı meraktan adım adım ilerledim. 4. adım başvurunuz işleme alınmıştır adımıymış. Eh, aradıklarında tamam diyebilecek bir bilgi birikimim olsun istiyorum.

O yüzden smile kullanıcıları sorularımı cevaplarlarsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir Smile adsl kullanıorum . Adamlar ciddi profesyonel çalışıyorlar, herhangi bir sıkıntıda anında müdehale edebiliyorlar.

Altyapı olarak TT'nin altyapısını kullanıyorlar herkes gibi. herhangi bi net yavaslamasında aradıgında direk baglı oldugun sunucuyu kontrol eetiriyorlar falan. eğer alacaksan tavsiye ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnternette rastladığım smile kullanıcı şikayetleri;

- Müşteri hizmetleri ve teknik destek çok kötüymüş.

- Limitli ücretlendirmesi çok çok kötüymüş. Her ay limit aşımı gerçekte olmasa bile faturada gözüküyormuş.

- Limitsiz tarifeye limit ücreti uyguladıkları da görülmüş.

- TTnetin hıyarlarından kaliteli hıyarlar varmış.

- Sabahın köründe (11:30) aradıkları ve uykumu mahvettikleri için ayrıca tebrik ediyorum. Sormak istediğim soruların hiçbirini soramadım uykudan.

Problemler arasında net problemi gözüme ilişmedi. Ki bu sorunlar ttnetin de sorunları hemen hemen.

Ama asıl sorun 16 aydan önce iptal edememe. Yeni çıkacak kral kampanyalar falan filan 16 ay boyunca elden kaçacak. Ekstradan 4 ay 4mb tarifesi ödemek zorunda kalıyorsun. Eh bunu da sineye çekecez galiba.

Kafama yatmadı değil. Ama biraz daha araştırıp, düşüneceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TR deki ADSL kampanyalarında bu tarz dampingler oluyorsa genelde 2 yıl sözleşme oluyor. Ben haziran 2007 de bi ttnet bağlattım, yılbaşına kadar 20 lira, artı kablosuz adsl modem dediler, 2 senelik sözleşme yaptık. yılbaşından sonra 35 lira yazmaya başladı alet. onçün iyi düşünün bi firmaya 2 sene bağlanmadan önce.

mesela ben şimdi çıkmak istesem sözleşmenin tek taraflı feshinini cezası olarak o 6 aylık indirim tutarı 6x10 artı modem ücreti 200 lira alıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
3 aydır SmileAdsl kullanıyorum, hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar. Başvuruyu direk telefonla alıyorlar, modemin varsa ertesi gun geliyor hat. Odemeleri kredi kartına otomatik odeme verebiliyorsun. Hatta çok bekletmiyorlar ttnet gibi ve çalışanlar daha bilgili gibi bence.



katılıyorum (tu) bende 6-7 aydır Smile kullanıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisine geçsek ya. Şİmdi internetin ötv si falan da düşecek indirimde gelecektir sanırım. smile daha iyi gibi görünüyor ama 16 ay muhabbeti kötü.

ttnet bişey yapmazmı acaba

smile


said:
Kampanya Bilgileri:
Fiyatlara %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir. Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar ve sadece yeni abone olacaklar için geçerlidir. Mevcut smile adsl aboneleri bu kampanyadan yararlanamaz. 29 YTL değerindeki aktivasyon, bu kampanya kapsamında ücretsizdir. Limitli paketlerde yapılan limit aşımları ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya dahilinde kablolu modem talep edildiğinde KDV dahil 49 YTL, kablosuz modem talep edildiğinde 79 YTL ekstra ücret talep edilecektir. Belirtilen ücretsiz / indirimli sürelerden sonraki aylık ödemeler, seçilen paketin indirimsiz tarifesi üzerinden faturalandırılacaktır. Aboneliğin 16 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz / indirimli verilen promosyonların / indirimlerin ücretleri aboneden tahsis edilecektir. Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 19/11 /2008 tarihinden sonra smileadsl aboneliğini iptal ettirmiş olanlar ile mevcut smileadsl aboneliği bulunanlar bu kampanyadan yararlanamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...