Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sardius said:
ben hepinize ayar oldum. kılım size. zaten dün benim dısımda herkese zebil gibi darkpromise düştü bi avsolen le bana düşmedi. shieldım da düşmedi hep sizin ugursuzlugunuzdan...bana yaramıyorsunuz siz:)

Sardi bosver bunları abi biz senle gideriz enkarinin ustune uctugum anda dikkati dagılır napıyo bu noob diye :D sizde o arada kesersiniz istedigin butun ıtemlerıda toplar geliriz =)

Arckhan friendly acıldıgı anda banada haber verde dps yarısına son vermek ıcın bitanede ben vurıyım kafasına su cirkin bw nin >:D<
Mesaj tarihi:
Ragazzo said:
sardius said:
ben hepinize ayar oldum. kılım size. zaten dün benim dısımda herkese zebil gibi darkpromise düştü bi avsolen le bana düşmedi. shieldım da düşmedi hep sizin ugursuzlugunuzdan...bana yaramıyorsunuz siz:)

Sardi bosver bunları abi biz senle gideriz enkarinin ustune uctugum anda dikkati dagılır napıyo bu noob diye :D sizde o arada kesersiniz istedigin butun ıtemlerıda toplar geliriz =)

Arckhan friendly acıldıgı anda banada haber verde dps yarısına son vermek ıcın bitanede ben vurıyım kafasına su cirkin bw nin >:D<

Sendemi bürütüs hepiniz gelin bi root a bakar gerçi senin aslanın beni sever ısırmaz beni elimde büyüdü kereta :)
Mesaj tarihi:
FatihTheOasis said:

Sendemi bürütüs hepiniz gelin bi root a bakar gerçi senin aslanın beni sever ısırmaz beni elimde büyüdü kereta :)

Dostum aslan bu sagı solu belli olmaz walla bi tepesi atarsa kopartıverir :D haa bu arada ole bi durum olursa bi hafta onceden ac bırakmaya baslarım aslanımı soyliyim :P
Mesaj tarihi:
Guild liderliğini elime alıyorum bundan sonra guildi Gülay Abla'yla biz yönetecez.erkek egemenliğine son.Sardius senide boşuyorum sürün ortalıkta heal yok sana...
Mesaj tarihi:
Jaruza said:
Guild liderliğini elime alıyorum bundan sonra guildi Gülay Abla'yla biz yönetecez.erkek egemenliğine son.Sardius senide boşuyorum sürün ortalıkta heal yok sana...

Sen o guzellikle kitleleri pesinden sürükleyen efsane bir kraliçe olursun sire :D ama sana bir kral lazım asil ve sana layık baby face olucak B) buda boydan cekılmıs fotom ;)
Mesaj tarihi:
Hakkan said:
Oasis cuma günü oyundamısın abi
Oyunda olsan iyi olur ayda yılda bi işe yarıycan ona göre :D

Müjde archkan bugun Oasis ve ben geliyoruz aksama oyundayız. bu haftayı erken kapattık cuma tatilmis persembede biz tatil yaptık :D
Mesaj tarihi:
sevindim abi o zaman aksama organize işlere giriyoruz :D sizi sc manyaaa yapıcam.

Not: Oasisin bugünkü perf. değerlendirmesine göre,af çıkabilir :D
Mesaj tarihi:
Hakkan said:
sevindim abi o zaman aksama organize işlere giriyoruz :D sizi sc manyaaa yapıcam.

Not: Oasisin bugünkü perf. değerlendirmesine göre,af çıkabilir :D

Ooo super sen cek biz oldurelim adamları, tam istedigim gib scde toplu katliam >:D<

Bu kadar kolay affetme abi enkariyi bi kere daha kesmesi gerekir bence :D
Mesaj tarihi:
Ragazzo said:
Jaruza said:

Sen o guzellikle kitleleri pesinden sürükleyen efsane bir kraliçe olursun sire :D ama sana bir kral lazım asil ve sana layık baby face olucak B) buda boydan cekılmıs fotom ;)

Ben Archkan'a varacam cüce müce ama karizma 1 milyon adamda...
Mesaj tarihi:
ah sire ah 2 ay önce gel yarim ol dedim boyumla dalga geçtin :D Bende gönlümü Bloodymary denen vicdansız WE kaptırdım. Ama zilli beni kabul ediyoda benim cücecikleri kabul etmiyor (20 tane kadar) :D
Mesaj tarihi:
Hakkan said:
ah sire ah 2 ay önce gel yarim ol dedim boyumla dalga geçtin :D Bende gönlümü Bloodymary denen vicdansız WE kaptırdım. Ama zilli beni kabul ediyoda benim cücecikleri kabul etmiyor (20 tane kadar) :D
yaktın beni ah ah...yapılır mı benim gibi taş WP ye tüm order peşimdeyken ah ah...8-)
Mesaj tarihi:
Jaruza said:

biz evlenmiş miydik ki? ben nerdeydim niye hatırlamıyorum? sarhoşmuydum acaba? anca öle evlenebilirim senle çünkü:P

guilde sapıklık, çirkeflik,ukalalık,terbiyesizlik,saygısızlık aldı basını gidiyor napıcam ben bunlarla pffffff
Mesaj tarihi:
sardius said:
Jaruza said:

biz evlenmiş miydik ki? ben nerdeydim niye hatırlamıyorum? sarhoşmuydum acaba? anca öle evlenebilirim senle çünkü:P

guilde sapıklık, çirkeflik,ukalalık,terbiyesizlik,saygısızlık aldı basını gidiyor napıcam ben bunlarla pffffff

aaaaa Kanka dert ettğin şeye bak oyun içinde guild opt. gir Archkan ı bul sağ tıkla lider işaretle sende kurtul bizde kurtulalım :D

Yalnız o diilde liderliğe hevesli amma üye varmış yaw uğrasılmaz bu kadar adamla adamı gömer bunlar :D
Mesaj tarihi:
Hakkan said:

aaaaa Kanka dert ettğin şeye bak oyun içinde guild opt. gir Archkan ı bul sağ tıkla lider işaretle sende kurtul bizde kurtulalım :D

Sire eger Archkana varıcan diye lider olsun zengin olsun istiyosas, o lider oldugu gün guild bankta 18 coin bile kalmaz benden soylemesi :D Darkpromısıydı invaderydı bitirir butun parayı haberımız olmaz walla :S

Boyle cüce gormedim arkadas maliye bakanı gibiB)
Mesaj tarihi:
la havle illa foto istiyorsunuz, çirkinin önde gideniyim abi unakıtan bile benim yanımda brad pitt gibi kalır gözünüzü seviyim :) Resmi koyarım koymasınada insanlıktan soğursunuz diye koymuyorum :D
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben uzun bir süredir oynuyorum Gözlemlerim sonucu ve araştırmalarım Warhammerdaki en kral guild Exilemış doğrumu bu? Söylentiye göre en iyi BW de bizdeymiş Asrialar adı valla duyar duymaz sildim k8p destro tarafındaki karakterimi ordera geldim beni Exile camiyasına alırsanız çok sevinirim.

Beyler bu not elime az önce geçti kimden gönderildiğini belli bi süre açıklamayacağım ama bomba etkisi yaratıcak
  • Yeni Oluştur...