Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Özentiyle ayıklanan İnce kağıda sarılan Esrara değil be sevdam Sana müptelayım ben Teker teker atılan Çayla sodayla patlayan Hapa değil be sevdam Sana müptelayım ben Çift zarla oynanan Sallanıp göğse vurulan Kumara değil be sevdam Sana müptelayım ben Kadeh Kadeh içilen sarhoş oLup Kadere sövülen Rakıya değil be sevdam Sana müptelayım ben saygıLar Kafamıza göre eyw !
nowhere Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Pikachu** said: Özentiyle ayıklanan ?? o nasıl oluyor
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ÖzentiLikLe başlar bu işLer;)
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 küçük harflerle yazarken araya büyük L harfini sıkıştırma tekniği en son 1999'da mynet bayburt chat odasında yapılmıştı. fyi.
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 -Neiloth- said: guzeL oLmus kanKa eLıne saGLıK Eyw saoL
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ginaly said: küçük harflerle yazarken araya büyük L harfini sıkıştırma tekniği en son 1999'da mynet bayburt chat odasında yapılmıştı. fyi. hayırLısı oLsun
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 eyw bi kız sevdik anLamadı gitti
Öne çıkan mesajlar