Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Muhteşem olmuş yahu, senkronize sıçış resmen. Ne gülmüşlerdir bunu yapanlar.
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Abi bu videodaki şarkının adı nedir?
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ahahah of çok iyi extra proymuş bunlar
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 fsaheuaheaeuah yannız kunkayada helal olsun yıne ıı bı tt yaptı :D
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 videoya koptum ayrıca girmişken biraz dota videosu izleyim dedim, karşıma bi art of chain lightning videosu çıktı tanıdık geldi bi yerlerden biraz dikkatli baktım arcane dynunu kesiyo :) http://www.youtube.com/v/OHFn_CtMaqU ayrıca açılmıştı felan demeyin biliyorum konusunun oldugunu.
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abiiiii. o oyunda ben de vardım lan galiba. çok efsane
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 -Neiloth- said: videoya koptum ayrıca girmişken biraz dota videosu izleyim dedim, karşıma bi art of chain lightning videosu çıktı tanıdık geldi bi yerlerden biraz dikkatli baktım arcane dynunu kesiyo :) http://www.youtube.com/v/OHFn_CtMaqU ayrıca açılmıştı felan demeyin biliyorum konusunun oldugunu. gnluk hayatta razorla daima yaptıgımız sey yani destansı bisi yok :S
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gunluk hayatta sen razorla son sicrayista kill aliyosun yane braqvo agalit nasil bi gunluk hayat bu
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dota bilmeyince birşey anlaşılmıyormuş demekki hehe anlatın anlayaylım!
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 iyimiş hakkaten biraz noobluk var yalnız :)
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahahha of süper olmuş. kesildiğim video da heryerde karşıma çıkıyor arkadaş sdfdsf
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 efsaneymiş zoru başarmışlar o charlarla
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya :( ya ben hiç bilmiorum DOTA ya :( warcraft single serisini defalarca bitirdim, wow oynadım yıllcarca ama DOTA hiç oynamadım. Ve çok merak ediorum. Ayrıca videoda neye güldünüz onu çok çok çok daha fazla merak ediorum :( birisi hayrına sölese olurmu ?
count Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dragonmax said: ya :( ya ben hiç bilmiorum DOTA ya :( warcraft single serisini defalarca bitirdim, wow oynadım yıllcarca ama DOTA hiç oynamadım. Ve çok merak ediorum. Ayrıca videoda neye güldünüz onu çok çok çok daha fazla merak ediorum :( birisi hayrına sölese olurmu ? tiny, pudge ve void adlı herolar(özellikle iyi kullananların elinde çok güçlü, tehlikeli herolardır bunlar), kunkka yı öldürmek için birden karşısına çıkıyorlar(pusu yani) ama kah şans ile kah beceriksizlikleri ile 3 kişi bir heroyu öldüremiyorlar, hatta rezil oluyorlar dikkat ettiysen
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 youtube çalışmıoken nıe yutube'dan inatla? neden yani. cidden anlamsız.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 üç kişi oturup uğraşsak böyle bir timing yapamayız lan
Öne çıkan mesajlar