Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

biraz once bi oyunda sniperla baya bi çılgın atıodum. karşı takımda da 3 kişi aynı clandan vardı. "beyler adamda aimbot var wall hack var" falan demeye başladılar. saçmalayın hack falan yok desemde adamlar ezikliğin getirdiği içguduyle heralde beni şikayet ediceklerini falan solediler. heralde 3 tane adamın sozleriyle banlanmam di mi? çünkü kesinlikle ne hack ne bot nede baska bişi kullanmıorm oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

biraz once bi oyunda sniperla baya bi çılgın atıodum. karşı takımda da 3 kişi aynı clandan vardı. "beyler adamda aimbot var wall hack var" falan demeye başladılar. saçmalayın hack falan yok desemde adamlar ezikliğin getirdiği içguduyle heralde beni şikayet ediceklerini falan solediler. heralde 3 tane adamın sozleriyle banlanmam di mi? çünkü kesinlikle ne hack ne bot nede baska bişi kullanmıorm oyunda.

şikayetten sonra valve takibe alıyor diye biliyorum. Birşey kullanmıyorsun zaten birşey çıkmaz.

o eziklere bende denk geldim de konuşmuyorum bile hiç, oyunumu oynayıp çıkıyorum en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

Abi CoD 2yide deli gibi oynuyordum bunuda oynuyorum ilginç yani ayrıca IWnet sıçmış olabilir ama kaç gündür ne oyundan düşüyorum ne de oyuna girememe gibi bir sorunum oluyor.

Mod olarak ne oynuyorsun? Öğle saatlerin demolition, sabotage, hq pro fln oynamaya çalışmak eziyet tam anlamıyla, 30 dk oynuosam 30 dk da server arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

haftalardır şu oyunu ağız tadıyla oynayamıyodum bugün oyun giriyim dedim. Açtım update ediyo vs... tam update etti bitirdi play game dicekken Avira'dan gelen hatayla dumur oldum!!!

tamam oyunun içine ettiler, bi de artık update adı altında keylogger da mı atıyorlar anlamadım??! sizde böyle bi olay oldu mu diye sormak istedim bişi yapmadan önce

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...