mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biraz once bi oyunda sniperla baya bi çılgın atıodum. karşı takımda da 3 kişi aynı clandan vardı. "beyler adamda aimbot var wall hack var" falan demeye başladılar. saçmalayın hack falan yok desemde adamlar ezikliğin getirdiği içguduyle heralde beni şikayet ediceklerini falan solediler. heralde 3 tane adamın sozleriyle banlanmam di mi? çünkü kesinlikle ne hack ne bot nede baska bişi kullanmıorm oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ben deli gibi oynuyorum hala niye bu kadar nefret ettiniz anlıyamadım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 CusTodeM said: Ben deli gibi oynuyorum hala niye bu kadar nefret ettiniz anlıyamadım:P evet bu arada. ne kadar çabuk baymışsınız yahu. tdm, tdm: hc hala super zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi CoD 2yide deli gibi oynuyordum bunuda oynuyorum ilginç yani ayrıca IWnet sıçmış olabilir ama kaç gündür ne oyundan düşüyorum ne de oyuna girememe gibi bir sorunum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mokoko said: biraz once bi oyunda sniperla baya bi çılgın atıodum. karşı takımda da 3 kişi aynı clandan vardı. "beyler adamda aimbot var wall hack var" falan demeye başladılar. saçmalayın hack falan yok desemde adamlar ezikliğin getirdiği içguduyle heralde beni şikayet ediceklerini falan solediler. heralde 3 tane adamın sozleriyle banlanmam di mi? çünkü kesinlikle ne hack ne bot nede baska bişi kullanmıorm oyunda. şikayetten sonra valve takibe alıyor diye biliyorum. Birşey kullanmıyorsun zaten birşey çıkmaz. o eziklere bende denk geldim de konuşmuyorum bile hiç, oyunumu oynayıp çıkıyorum en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Her oyunda oluyor bizden birine, biliyosunuz çok fazla iyi olduğumuz için. Yok yere hiç birimiz banlanmadık, sadece insanın siniri bozuluyor iyi oynayıp hack denince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 süperiz lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 CusTodeM said: Abi CoD 2yide deli gibi oynuyordum bunuda oynuyorum ilginç yani ayrıca IWnet sıçmış olabilir ama kaç gündür ne oyundan düşüyorum ne de oyuna girememe gibi bir sorunum oluyor. Mod olarak ne oynuyorsun? Öğle saatlerin demolition, sabotage, hq pro fln oynamaya çalışmak eziyet tam anlamıyla, 30 dk oynuosam 30 dk da server arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 wallhack açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi secure trojansız fln bi hack bulsam bende kullanıcam artık o derece baydım o adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Cık cık.. çok ayıp, seni de oyuncu klanı kendine benzetti, şu düz oyuncu mu kim varsa zaten wh var, aimbot var, mh var oho var oğlu var :) gerçi teke tek de hala aklını alıorum da neysee .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yunusemre said: şu düz oyuncu mu kim varsa zaten wh var, aimbot var, mh var oho var oğlu var sana cevap hazirladim asdjkhadjkha 2. calismam dworgian'in karma videolariyla olacaktir. saygilar sevgiler. http://www.youtube.com/watch?v=HeLkZrKB0aM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mükemmel killstreak vidyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 wıyy, iftira atmışım :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 5000 kişi ölmüyor muydu o bombadan sonra ya :D 9000 değildi diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 konsol bölümüne koydum, buraya da koyayım hehe http://www.youtube.com/watch?v=yLi-zTOLUbc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Laptopp aldımm =) Bu oyun şimdi ne kadar ve nerden bulabilirim? acil multiplayerına girmek istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 steam 91 lira http://store.steampowered.com/app/10180/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 girme boşver, bad company 2 geliyor ona başla kendini harap etme MW2'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oyuna birseymi oldu? giremiyorum connecting to IWnet... te kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Steam serverları gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *you feel a presence with you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Friend listimde kimse yok gibi gözüküyor, böyle bir bok yemişse yemin ederim dava açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 haftalardır şu oyunu ağız tadıyla oynayamıyodum bugün oyun giriyim dedim. Açtım update ediyo vs... tam update etti bitirdi play game dicekken Avira'dan gelen hatayla dumur oldum!!! tamam oyunun içine ettiler, bi de artık update adı altında keylogger da mı atıyorlar anlamadım??! sizde böyle bi olay oldu mu diye sormak istedim bişi yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar