Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sesu said: Sürekli bir erör veriyor zaten oyun. 2 saat oynasan 40 dakikasını oyuna girmeye çalışmakla geçiriyorsun. Deli etti beni. oh olsun sana. bf bc2 indirirken az dalga geçmediydin bizle. onun ceremesi bu lsajdsaljds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 nat acik olmasina ragmen baglanamayan iki insan da kablonet ise birbirlerine baglanamayabiliyorlar. baskasinin el atip lobby kurmasi gerek. test edildi onaylandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kablonet mi? abi ne saçma ama ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dworgian said: abicim. normalde o problem yaşandığında oyunları kapatıp açıyoruz mis oluo? ha bi de biz 4 5 6 8 kişi oynadığımız için biri birine bağlanamıosa başka biri kuruo partiyi fln. yani sorun oluo ama aşılıo ya biz 2 kişiyiz. of sokayım bole işe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aynı anda ffa deneyin sadhjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 total pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 rendells gay?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 baya bi sinirlendirdim kendisinide bi onceki oyunda. ağlıo orada. rendell benim bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 iyi fikir adaminki, ss alabilecegini biliyor asdasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şahsen koymadı bana. adam ezikliğini gosterdi. ayrıca o maçta aynı takımdaydık bide. ama geçen maç çok ağlatmıştım. asdasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nuke gelmemiş ama yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hakkaten yazık oldu baya. ama artık koyucam nuke u kill streak e :D pis gaza geldim. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yahu sorunlar bitmek bilmedi. şimdide connecting to iwnet dio play e basınca ana menude. çıldırcam ya. bide yurttayım ztn. modemden dmz ayarı falanda yapamıorm. var mıdır bunun bi çözümü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yasadışı şeyleri tartışmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben oynamam bunu artık, üstüne silerim bile. Her yaptıkları update ile oyunu bozmakta tam bir ustalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DAZD!NGO said: razor 1911 versiyonu olan varsa bana bi öm çakabilir mi? ;) senin oynamaya calistigin sekilde sanirim artik oynanmiyor. kim demisti, artik ilacli oynayan kisiler kickleniyor normal oyunlardan otomatik olarak. dogru mu gerci bilemem, muhtemelen wh oldugu surece devam ediyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi su oyun pc oyunu degil ne yazikki pes edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xaenin said: Ben oynamam bunu artık, üstüne silerim bile. Her yaptıkları update ile oyunu bozmakta tam bir ustalar. bozdun kendini iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sildim bile 2 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 girip oynamıosunuz ok de nie siliosunuz abi hdd iniz mi dolu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 alalım olm sana hdd gel sende özlüo insan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi wow oynuyorum yine =), bf gelince gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 MW kadar zevkli mi bu ya, aliyim mi? Bi ara Steam'den alcaktım, internet gitti kaldı öyle. İyi ki almamışım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar