Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 TUSA BASAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vanası adamların ellerinde abi, 90 dereceye bakar iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hala düzelmedi şu son patchten beri multiplayer modu çalışmıyo başka yaşıyan varmı bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Modern Warfare'den sonra çok kötüymüş oyun ya. Savaş sahneleri çok karışıktı, senaryo çok dağılmıştı ve oyun çok erkenden bitti. Ne oldu ne oluyor demeden credits ekranı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 adam milyar $ götürüyo hala eleştiren var oyunu aeuhae:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bu oyundan yeryüzünde memnun kalmayan tek insan benim herhalde.Ya arkadaş sürekli tepemin üstünde uçak,helikopter habire gökten roket yağıyor.Bir durun kardeşim çatışmaya girelim.Oyunda takım oyunu var mı yok mu çözemedim bir türlü.Takımın basei neresi yahu?Sürekli farklı yerden başlıyoruz.Point Capture olmasa artık hl:deatmatchten farkı olmayacak.Belkide oyun çok taktiksel oynanıyordur ben anlamamışta olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bir sürü mod'u var ne oynadığına bağlı, Domination, Hq Pro daha takım oyununa hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 acıkcası bende pek memnun degilim multisi fena degil ama mw1den sonra bekledigim oyun bu degildi acıkcası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 İlkinin multi'sini oynamadım da,, Geçen yine oynıyım single'ını dedim mw2'nin, hikayesi, aksiyonları, efenime söyliyim herşeyiyle gayet güzel oyun. Daha ne istiyorsunuz oyundan anlamadım, single'ın tek kötü yanı kısa olması ama special ops'da var yani al yanına biriniyap görevleri onlarda gayet eğlenceli keyifli Multi'si desen gayet güzel, eğlenceli, zilyon tane mod var seç beğen oyna. Multi'nin de tek kötü yanı az harita olması. Düşünüyorum düşünüyorum gerçekten ben başka kusur bulamıyorum oyunda. Gayet helal olsun yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 multisi tartışılır ama single ı şimdiye kadar oynadığım en iyi FPS oyunuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cod4un haritalarini cod6ya uyarlayacaklar (ustune ekstra da yapacaklarmis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ortamlara akiyorum tekrardan cok sukur, cable baglandi sali da tv geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 iyy comcast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 niye lan comcast'ten iyisi yok ki? en azindan burada yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sus ilke. sukrunun bildigi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hergonan said: cod4un haritalarini cod6ya uyarlayacaklar (ustune ekstra da yapacaklarmis) ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 internetten arastirin "modern warfare 2 map pack" diye bi de, insallah snowmobile falan filan kullanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 arkadaşım bana inv atıyo ama unable to join game session error'u verio yahu. nedendir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sen veya arkadaşın nat ı açmamış olabilir, bu durumda bağlantı sorunları çıkarabiliyor veya firewall kaynaklı bir sorunda olabilir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nat type open 2mizde de. geçen hafta gayet oynuoduk beraber. anlamadım gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mokoko said: arkadaşım bana inv atıyo ama unable to join game session error'u verio yahu. nedendir bu? arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 arkadaşın oyunu kapatıp açsın düzeliyor, olmazsa sen kapat aç asdfsa genelde atan kapatıp açınca düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hiç mi kimse problem yaşamıo yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sürekli bir erör veriyor zaten oyun. 2 saat oynasan 40 dakikasını oyuna girmeye çalışmakla geçiriyorsun. Deli etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abicim. normalde o problem yaşandığında oyunları kapatıp açıyoruz mis oluo? ha bi de biz 4 5 6 8 kişi oynadığımız için biri birine bağlanamıosa başka biri kuruo partiyi fln. yani sorun oluo ama aşılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar