Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Buradan sonra küfür etmek istiyorum,

Göt Steam'den, aslında IWNET'ten mail geldi. Bir forumda gördüğüm çözüm yöntemlerinden bir tanesini kesin çözüm olarak önüme koydular.

Lakin Vista kullanıcı olarak onu yapma seçeneğim yoktu. Eğer olmuyorsa kusura bakmayın bizim yapacağımız birşey yok, yeniden kasacaksınız diye de eklemeyi unutmamışlar.

Olayda şu, eğer benim gibi statlarınız resetlenirse steamapps içindeki modern warfare 2 dosyasına sağ tıklayıp, restore previous folder tarzı birşey var, sistem geri alma geyiğini sadece dosyaya uyguluyormuş. Onu yaparsak geri geliyor statslar,

Ama dediğim gibi, Vista kullanıcısıydım ve yoktu bende öyle bir seçenek. Zaten bugün Win7 kurdum, artık statların gelme gibi olasılığı da yok...

Ağzına siçim o sistemi yapanında beni bu hale getirenin de ...

neyse bırakamıyroum da soktumun oyununu, tekrar kasacaz ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay şimdi şöyle oluyor

Modern Warfare 2 klasörünün içindeki players dosyasının içinde bizim statsların ve ayarların vs. kısacası hesabımızın Backup'ları tutuluyor. Benim yaşadığım gibi olası bir durum yaşandığında onlar kullanılıp düzeltilebiliyor.

Hatta onların orada olmasının amacı olası bir sorunda otomatik olarak oradan son sağlam backup'ı kendi tanısın diyeymiş, lakin tanımazsa oradan kurtarabiliyoruz.

ama yapamadık işte :(

Yani asıl bilgiler orada tutulmuyor, sadece backupları tutuluyor. Ama neden bu şekilde kurtarma olayı var, veya niye düzeltilemiyorda benim bilgisayarımın içinden düzeltmek zorunda kalıyorum bilmiyorum.

Başka biri de şey demişti mesela bana, backupların tamamını sil oyuna girdiğinde sistem hiçbir backup bulamayacağından kendi hafızasındaki son backup'a atacak seni diye ama olmadı o da :)

Ondan önce çünkü başka biri birkaç ayar çektirtip 1-2 level kas düzelecek demişti. Her seferinde o kastığım 2 level karşıma geliyordu vs. derken yalan oldu işte,

sıfırdan kasıyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2 gündür garip bir şekilde 2. mapler açılmıyor

yani şöyle oluyor ki giriyorum oynuyorum bir mapte, bitiyor intermission'ı bekliyoruz vs. 2. map açılırken awating connection'da bekliyor sonra server disconnect

2 gündür bir kere bile sektirmeden hep böyle oldu. Oyunda mı birşey var yoksa bende mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...