poopla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=vg8hDtfwM_I sunu fixlesinler ya. Mal mal tipler ahkam kesiyor bir de abuse yapip. Hele bir tanesi SP alinca range artiyor diye kendini savundu. Ne ilginc insanlar var. abi diodum var bi halt die. bende açıcam delirttiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Lynseth said: bende kendimi bisey sanıyodum BUNLAR NE!? :( oha hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 AC130 vs Chopper Gunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Buradan sonra küfür etmek istiyorum, Göt Steam'den, aslında IWNET'ten mail geldi. Bir forumda gördüğüm çözüm yöntemlerinden bir tanesini kesin çözüm olarak önüme koydular. Lakin Vista kullanıcı olarak onu yapma seçeneğim yoktu. Eğer olmuyorsa kusura bakmayın bizim yapacağımız birşey yok, yeniden kasacaksınız diye de eklemeyi unutmamışlar. Olayda şu, eğer benim gibi statlarınız resetlenirse steamapps içindeki modern warfare 2 dosyasına sağ tıklayıp, restore previous folder tarzı birşey var, sistem geri alma geyiğini sadece dosyaya uyguluyormuş. Onu yaparsak geri geliyor statslar, Ama dediğim gibi, Vista kullanıcısıydım ve yoktu bende öyle bir seçenek. Zaten bugün Win7 kurdum, artık statların gelme gibi olasılığı da yok... Ağzına siçim o sistemi yapanında beni bu hale getirenin de ... neyse bırakamıyroum da soktumun oyununu, tekrar kasacaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ne yani? achiev vs hepsi benim hdd imde mi saklanıo? e o zaman arada bir backup mı yapmak lazım oyunu steam ile? ya da belli bi klasörü mü backuplamak lazım wowdaki wtf klasörü gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 madem öyle,o statlarla biraz oynayarak herşeyi unlock eder, 10 prestijli lvl 70 oluruz, yani olabiliriz. oha ya knight onlinedaki skill açma işi gibi. ne dandik sistem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hdd falan tutulmuyor hiçbir şey. Ben oyunu 3 defa baştan kurdum, steam`i 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 e folder restore ne peki o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ne desem boş, steam`i anlamaktan vazgeçelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 top 5 kill cam acayip saf bal abi o lag de koşan adamı vurmasının skille pek ilgisi yok imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Abi ben anlamadım statler falan gittiyse kasıver baştan, o kadar zor bir olay değil level kasmak falan, prestige gibi düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi olay şimdi şöyle oluyor Modern Warfare 2 klasörünün içindeki players dosyasının içinde bizim statsların ve ayarların vs. kısacası hesabımızın Backup'ları tutuluyor. Benim yaşadığım gibi olası bir durum yaşandığında onlar kullanılıp düzeltilebiliyor. Hatta onların orada olmasının amacı olası bir sorunda otomatik olarak oradan son sağlam backup'ı kendi tanısın diyeymiş, lakin tanımazsa oradan kurtarabiliyoruz. ama yapamadık işte :( Yani asıl bilgiler orada tutulmuyor, sadece backupları tutuluyor. Ama neden bu şekilde kurtarma olayı var, veya niye düzeltilemiyorda benim bilgisayarımın içinden düzeltmek zorunda kalıyorum bilmiyorum. Başka biri de şey demişti mesela bana, backupların tamamını sil oyuna girdiğinde sistem hiçbir backup bulamayacağından kendi hafızasındaki son backup'a atacak seni diye ama olmadı o da :) Ondan önce çünkü başka biri birkaç ayar çektirtip 1-2 level kas düzelecek demişti. Her seferinde o kastığım 2 level karşıma geliyordu vs. derken yalan oldu işte, sıfırdan kasıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Xaenin said: Abi ben anlamadım statler falan gittiyse kasıver baştan, o kadar zor bir olay değil level kasmak falan, prestige gibi düşün yani. Highlander, All Pro vs. titlelar vardı onlara üzüldüm :( yoksa koymaz statlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 böyle ezik gibi çıkıyorum aradan ama =) Single player'da Intel'leri toplayınca ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bir achievementi var bir de %100 bitirmek istiyorsan toplaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya 2 gündür garip bir şekilde 2. mapler açılmıyor yani şöyle oluyor ki giriyorum oynuyorum bir mapte, bitiyor intermission'ı bekliyoruz vs. 2. map açılırken awating connection'da bekliyor sonra server disconnect 2 gündür bir kere bile sektirmeden hep böyle oldu. Oyunda mı birşey var yoksa bende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yeni patchle beraber nerdeyse 3 oyundan 1'inde server olan kisinin client'i patliyor. Daha fazlasini bilmiyorum ama sinir bozucu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi bu connection timed out lar , unable to connect host falan baydı beni birkaç gündür ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben geçen gün oyuna giremedim be bi saat. sora default ayar 800x600 yaptım da girip düzelttim fln. saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 arkadaş yok böyle birşey düzgün çalışan sistemi çıkardıkları patch ile bozuyorlar, ne salak bir firmadır şu activision ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyun paso çöküo bu ne ya. neyse ii gclr gg nn bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu host olayı baya komik olmuş 1.0.175patchinde retail sahibi oyuncu kurarsa , korsan 2dk sonra kickleniyo işin garibi korsan kurunca retail olan 2dk sonra kickleniyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu korsan işi yüzünden verdiğim paraya acımaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 seni ilacci hatirliyorum ben de nerden kalmissa aklimda nese :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar