Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 forçen said: DarKRideR said: abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam o olay arada oluyor diye duymuştum ben ama son zamanlarda hiç duymadıydım. steam e mail atmak en güzeli. hemen çare oluyorlar internette bir ton adam klasör silmeyle vs. uğraştırdı. Hatta bir tanesi birkaç şey söyleyip 1-2 level kas otomatik düzelecek dedi diye onu bile yaptık çaresizlikten, şimdi hesabı sıfırlasam bile userdata vs. ya da arkadaş oyuna girse direk 2 levelli o halini görüyor host klasörlerle ilgili birşey değil sanırım ve ana servera bağlı bir olaysa steam'den birileri düzeltecek sanırım. Düzeltmezse de burada bir steam düşmanının doğuşuna şahit oldunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 DarKRideR said: abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam abi harbi cenabetlik tavan yapmış. ben olsam atardım kendimi camdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu arada bugün oyunda gayet crack muhabbeti döndü adamlar ben şu crack'i kullanıorum ben şunu ama şu şu problemleri yaşıyorum fln die ilaçlı arkadaşlar birbirleri arasında ilaçlarını fln paylaştı e öh birader dedim cheat mheat her şey wardır artık oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2_WVnGPAu7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kasıyor mu sanki biraz ne oluyor öyle :D ha bu arada bu kaçak server işi baya uzun bir süredir var ama ikidebir ban yediklerini, tekrardan hesap açmak zorunda kalındığını duymuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ha bu arada Model 1887 Patch işi nedir? bilen var mı? bişeyini nerflemişler ama ben ne olduğunu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 menzilini nerflemisler sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 allah belanı versin steam, halen dönmediler ticket'a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 videodaki aimbotlara baksanıza (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 steam de dün çok fazla connection failed hatası verdi ya. aynı oyundan 5 kere falan düştüm. sadece ben değildim. baya adam düşüyordu. host mu çok kötüydü yoksa adamın oyun cracklimiydi, patchlimiydi o yüzden mi yaptı bilemiyorum. ama çıldırttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 host kötü olabilir büyük ihtimalle. benim port açık olduğu için (sanırım sebebi bu) ikidebir bana host veriyor oyun ve herkes lag yemeye başlıyor. sonra adamlar isyan ediyor çık oyundan oynayamıyoruz diye mecburen çıkıyorum. çok pis bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sistem gereksinimleri ne oyunun? takip etmedim de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported Memory: 1 GB RAM Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better DirectX: Microsoft Directx(R) 9.0c Hard Drive: 12GB of free hard drive space Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 minimum kalite için mi bu özellikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lutfen alma oyunu. alirsan da pati grubuna katilma. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1v1 yapalımmı? ezeyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 alcak varsa ben satayım baydım çünkü hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sana 50 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bakalım. neyse hona gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yemek yiyorum gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Reksa said: 1v1 yapalımmı? ezeyim seni. buyuklerinle konusmayi ogren evladim. simdi bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yemedi ? k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1 v 1'i istersen turkiyede karsilikli bir odada yapalim senle? Simdi arabistandayim, 600 pingle oynuyorum oyunu, adil bir ortam olmaz. Ama izine geldigimde istedigin yerde senle bulusurum cocuk, ama bu agiza devam edersen hic hayirli olmaz. evet acik acik netten seni tehdit ettim veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aahhaha seviyorum hacı seni. hadi hona gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar