Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

forçen said:

DarKRideR said:

abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor

Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı

Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam

o olay arada oluyor diye duymuştum ben ama son zamanlarda hiç duymadıydım. steam e mail atmak en güzeli. hemen çare oluyorlar

internette bir ton adam klasör silmeyle vs. uğraştırdı. Hatta bir tanesi birkaç şey söyleyip 1-2 level kas otomatik düzelecek dedi diye onu bile yaptık çaresizlikten, şimdi hesabı sıfırlasam bile userdata vs. ya da arkadaş oyuna girse direk 2 levelli o halini görüyor host

klasörlerle ilgili birşey değil sanırım ve ana servera bağlı bir olaysa steam'den birileri düzeltecek sanırım. Düzeltmezse de burada bir steam düşmanının doğuşuna şahit oldunuz ...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor

Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı

Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam

abi harbi cenabetlik tavan yapmış. ben olsam atardım kendimi camdan
Sosyal ağlarda paylaş

steam de dün çok fazla connection failed hatası verdi ya. aynı oyundan 5 kere falan düştüm. sadece ben değildim. baya adam düşüyordu. host mu çok kötüydü yoksa adamın oyun cracklimiydi, patchlimiydi o yüzden mi yaptı bilemiyorum. ama çıldırttı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft Directx(R) 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

1 v 1'i istersen turkiyede karsilikli bir odada yapalim senle? Simdi arabistandayim, 600 pingle oynuyorum oyunu, adil bir ortam olmaz.

Ama izine geldigimde istedigin yerde senle bulusurum cocuk, ama bu agiza devam edersen hic hayirli olmaz.

evet acik acik netten seni tehdit ettim veled.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...