Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dreagloth said: Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik, 2 haftadır izmit'teydim finaller sebebiyle, iyi pingim olmuyor aparttakilerle ortak internet kullanıyorum diye o yüzden girmiyordum ben mesela, geldim istanbul'a bu akşamdan itibaren 1 ay boyunca aralıksız sizlerleyim hehe Birde 2 haftadır toplamda 4 kere 4 bar pingte oynadım, ikisi son 2 günde ders arasında gireyim bi dediklerimdi, ikisinde de Patigücü'nün karşı takımına attı beni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Penthesilea said: Dworgian said: moriQ said: m16 full oto olmuyo dimi keşkeeeabi m16 zaten 3 kursunda olduruyor ki. pazara sikmicaksiniz siz de iste eheu ya yanına gelen adama heycanla burst yapamıosun tke derdim o yoksa m16 favori zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 m16 burst ve single atan bi silah zaten normalde otomatik olsa fail olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valla dun kirmizi pingle cok oldum ama cok ta vurdum. ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Anelor said: m16 burst ve single atan bi silah zaten normalde otomatik olsa fail olurmus işte sadece keşke diorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 DarKRideR said: dreagloth said: Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik, 2 haftadır izmit'teydim finaller sebebiyle, iyi pingim olmuyor aparttakilerle ortak internet kullanıyorum diye o yüzden girmiyordum ben mesela, geldim istanbul'a bu akşamdan itibaren 1 ay boyunca aralıksız sizlerleyim hehe Birde 2 haftadır toplamda 4 kere 4 bar pingte oynadım, ikisi son 2 günde ders arasında gireyim bi dediklerimdi, ikisinde de Patigücü'nün karşı takımına attı beni hehe handguncı seni be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 m16-famas gibi 3shot burst silahlarin en guzel coskusu ortama girip soyle 3 kisiyi tiirt tirt tiirt diye vurmaktir. hele headshotlar ayri zevk verir o metal sesi duyunca :F valla bir de mermiyi ekonomik kullandiriyor bilmiyorum spray yapamiyorsun eglenceli oynamasi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 famas ve m16 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dworgian said: DarKRideR said: dreagloth said: Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik, 2 haftadır izmit'teydim finaller sebebiyle, iyi pingim olmuyor aparttakilerle ortak internet kullanıyorum diye o yüzden girmiyordum ben mesela, geldim istanbul'a bu akşamdan itibaren 1 ay boyunca aralıksız sizlerleyim hehe Birde 2 haftadır toplamda 4 kere 4 bar pingte oynadım, ikisi son 2 günde ders arasında gireyim bi dediklerimdi, ikisinde de Patigücü'nün karşı takımına attı beni hehe handguncı seni be tactical knife açtıktan beri kendimi handgun'a adadım, daha bıçağı amacı uğruna kullanamadım ama bir gün o da olacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 selam ben oyunu laptop'a kurucam fakat ustunde 512 mb 105M ekran karti var. oynatir mi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi ben tam bir gerizekaliyim, kesin lag olur diye hic xbox live a girmemistim Bugun eldeki oyunlar bitince (ve Brutal Legend igrenc derecede sikinca bi yerden sonra), lan bi deniyim dedim. 1 mbit adsl'le 0 lag oynuyorum Amerikan hostlariyla, xbox live cok lagli diye qq yapanlar vardi bikac ay once onlara da selam ederim, kac haftami yediniz lan mw2 siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bende de 2 gündür connection barları full olmasına rağmen lag oluyor oyunda. çözemedim nedenini birtürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dreagloth said: Dworgian said: sesu said: Ben Cumartesi Laptop alıp başlıyorum oynamaya^^ küfürlü konuşmaya son verces yani sdaşlkdşlak sesu+zanin kombosunu yersen hayatın şaşar Çok seviyeliyiz niye öyle diyorsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oglum sizi gordukten sonra ezgi 3 gun kendine gelemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu soktumun steam'inde şuan sorun mu var ? üst üste 4 kere steam kopuyor oynarken, yani kopmuyorda oyunu bitiriyor ama online durumda halen steam, bir arkadaşla girdik en son onda da aynısı oldu bu salak programda mı bir sorun var ? çünkü üst üste 4. olunca kulaklığı kopardım sinirden, evde var olan bir ADSL2 modem sorunum da varda arkadaş bende koptum demese gidip onu da parçalayacaktım 2 günlük birikimin sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nerd rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi 2 haftalık finallerin arkasından istanbul'a geldim, insan gibi internet ve oyun diyip 3 gün rahat edeyim dedim 2 gündür internet yüzünden yüzüm gülmedi ... Modem sürekli reset atıyor kendine, hele dün 13-0 gidiyordum oyun başıydı daha tak diye gitti oradan beri kırasım geliyor modemi ... zimmetli IPTV modemi birde, kırsam başımda belaya girecek gerçi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kendimi şuan o alman çocuk gibi hissediyorum lan sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben single az önce bitirdim :D süperdi ama çok kısa geldi. grafikler ve ekran çözünürlüü maximumda oynadım. harika bir oyun yapmışlar süper. bunu multiden oynamak için parmı veriyoruz ? bi de ben ilk defa CoD oynadım (evet tmm üstüme gelmeyin). şimdi bu MWF2 hikayesi neydi asds :P bitirdim ama sadece kill kill kill şeklidne gittim uraşmadım hikaye takibine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu sıçtığımın steam'inin sitesinde yazan şeyi yaptım olmadı forumlara yazdık biri çıktı sistem geri al vs. dedi yaptık olmadı bu statlar nasıl geri gelecek ? eğer geri gelmezse bu ağzına sıçtığımının steam'inin tek bir oyununu oynarsam bundan sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Penthesilea said: oglum sizi gordukten sonra ezgi 3 gun kendine gelemedi Öyle bir etkimiz var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 DarKRideR said: abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam o olay arada oluyor diye duymuştum ben ama son zamanlarda hiç duymadıydım. steam e mail atmak en güzeli. hemen çare oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Geçen gün şu title ı aldım güzel bir tatmin kendisi; Challenge: "All Pro" - Get 2 headshots with 1 bullet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bende de 1 shot 2 kill var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar