Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik,

2 haftadır izmit'teydim finaller sebebiyle, iyi pingim olmuyor aparttakilerle ortak internet kullanıyorum diye o yüzden girmiyordum ben mesela, geldim istanbul'a bu akşamdan itibaren 1 ay boyunca aralıksız sizlerleyim hehe

Birde 2 haftadır toplamda 4 kere 4 bar pingte oynadım, ikisi son 2 günde ders arasında gireyim bi dediklerimdi, ikisinde de Patigücü'nün karşı takımına attı beni hehe
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

dreagloth said:

Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik,

2 haftadır izmit'teydim finaller sebebiyle, iyi pingim olmuyor aparttakilerle ortak internet kullanıyorum diye o yüzden girmiyordum ben mesela, geldim istanbul'a bu akşamdan itibaren 1 ay boyunca aralıksız sizlerleyim hehe

Birde 2 haftadır toplamda 4 kere 4 bar pingte oynadım, ikisi son 2 günde ders arasında gireyim bi dediklerimdi, ikisinde de Patigücü'nün karşı takımına attı beni hehe

handguncı seni be
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

DarKRideR said:

dreagloth said:

handguncı seni be

tactical knife açtıktan beri kendimi handgun'a adadım, daha bıçağı amacı uğruna kullanamadım ama bir gün o da olacak asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben tam bir gerizekaliyim, kesin lag olur diye hic xbox live a girmemistim
Bugun eldeki oyunlar bitince (ve Brutal Legend igrenc derecede sikinca bi yerden sonra), lan bi deniyim dedim.
1 mbit adsl'le 0 lag oynuyorum Amerikan hostlariyla, xbox live cok lagli diye qq yapanlar vardi bikac ay once onlara da selam ederim, kac haftami yediniz lan mw2 siz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu soktumun steam'inde şuan sorun mu var ? üst üste 4 kere steam kopuyor oynarken, yani kopmuyorda oyunu bitiriyor ama online durumda halen steam,

bir arkadaşla girdik en son onda da aynısı oldu

bu salak programda mı bir sorun var ? çünkü üst üste 4. olunca kulaklığı kopardım sinirden, evde var olan bir ADSL2 modem sorunum da varda arkadaş bende koptum demese gidip onu da parçalayacaktım 2 günlük birikimin sonucu
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 haftalık finallerin arkasından istanbul'a geldim, insan gibi internet ve oyun diyip 3 gün rahat edeyim dedim 2 gündür internet yüzünden yüzüm gülmedi ...

Modem sürekli reset atıyor kendine, hele dün 13-0 gidiyordum oyun başıydı daha tak diye gitti oradan beri kırasım geliyor modemi ...

zimmetli IPTV modemi birde, kırsam başımda belaya girecek gerçi ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor

Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı

Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam
Sosyal ağlarda paylaş

ben single az önce bitirdim :D süperdi ama çok kısa geldi.
grafikler ve ekran çözünürlüü maximumda oynadım. harika bir oyun yapmışlar süper. bunu multiden oynamak için parmı veriyoruz ?
bi de ben ilk defa CoD oynadım (evet tmm üstüme gelmeyin). şimdi bu MWF2 hikayesi neydi asds :P bitirdim ama sadece kill kill kill şeklidne gittim uraşmadım hikaye takibine :p
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi yok sokacam bu ne nasıl bir cenabetlik lan üstümdeki, nooluyor

Oyundaki kaplamalar bozuldu arada oluyordu da oyundan çıkıp restart attım pc'ye cod hesabım sıfırlanmış. Level 1 başlıyoruz, challangelar falan kapalı

Nooluyor sokacam bu ne lan, birazdan bu bilgisayarı fırlatıp atacam

o olay arada oluyor diye duymuştum ben ama son zamanlarda hiç duymadıydım. steam e mail atmak en güzeli. hemen çare oluyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...