forçen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kırekli oyun oynayan var beyler. koşun (sanki kendisi hiç oynamamış gibi) ihbin ihbin (-gülüyor)
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yunusemre said: abi sniper camping sabır işi, ben inanılmaz sıkılıyorum dayanamıorum. Gerekirse snip'le rush yaparım abi ne keyfi var öyle oyunun :) ya map boyunca aynı yere yatmıyorum zaten, bir yerden 5-6 frag çıkarmışsam pozisyonu değiştiriyorum. Nitekim adamlar misyon ediniyor "godoşu vuracaz" diye rahat edemiyorum oralarda hehe Map boyunca aynı yere yatan adamlar var onlara saygım sonsuz benimde, lakin bazı adamlar var defalarca ölmesine rağmen aynı yere gitmeye kasıyor. Geçen Derail'de adamın bir tanesi şu kulübeye pusmak için defalarca koştu. İlk başlarda yoldayken alıyordum sonra eğlenceli oluyor diye pozisyonunu almasını bekledim, ondan sonra sıktım. 9 frag çıkardım sadece o maldan asfsd Hardcore'da oyun acaip zevkli ya, dangalakları avlamakta ayrı bir heyecan sadf
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Penthesilea said: steamle ms anlasma yapip karma oyunlara izin verse keske ya. pc - xbox yapilmasi zor degildir sonucta. unreal tournament 3 te pc den ps3 e server acabiliyordun aklima o geldi ayrica oyle sey olmaz konsollardaki hayvani auto aim ve aim assist saolsun UT gibi klavye mouse desteklese olabilirdi ama firmalar controller satma hevesine bunu istemiyor
forçen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hardcore olmayan mapde sniperlık yapamıyorum ben zaten. cold blooded almazsam rahat edemiyorum, stopping power da olmadan adamları hep 2 kere vurmak gerekiyor. 2 kere ateş edeceksem ne anlamı kaldı sniperlığın. koşar koşar bıçaklarım, ki öyle yapıyorum zaten.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sesu said: Ben Cumartesi Laptop alıp başlıyorum oynamaya^^ Bu textin subliminal psikanalizini yapacak olursak, rahatça söyleyebiliriz ki şesu kendisi için önemli olan şeyleri büyük harflerle başlayarak yazıyor. BEN CUMARTESI LAPTOP
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 DarKRideR said: ya map boyunca aynı yere yatmıyorum zaten, bir yerden 5-6 frag çıkarmışsam pozisyonu değiştiriyorum. Nitekim adamlar misyon ediniyor "godoşu vuracaz" diye rahat edemiyorum oralarda hehe Utanmadan yazmış bir de.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 satış geliri 1 milyar dolara ulaşmış, eben infinity Ward
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Alexi_Septimus said: Camp eden sniper'a bir etiket yapıştırmam, ama küfrederim. Bunun yanında red dot + m16 ya da ACR'm varsa Sniper'ın zaten herhangi bir şansı yok, camplayan sniper zaten pek bilmiyordur oyunu. camplayan sniper bilmiodur? :S camping le 23 - 0 aldığımı biliorum 3 yön açık bi haritada. ama zaten sniper dediğin camp yapar abi saçmalamayın. o interventionla koşan abiler zaten istisna onlara saygılar dioruz ya da "omg aimbot ffs" die küfredioruz :)
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Penthesilea said: steamle ms anlasma yapip karma oyunlara izin verse keske ya. pc - xbox yapilmasi zor degildir sonucta. pc - xbox oynanırsa ağlar xbox cular ama abi delimisiniz
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sesu said: Ben Cumartesi Laptop alıp başlıyorum oynamaya^^ küfürlü konuşmaya son verces yani sdaşlkdşlak
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 moriQ said: m16 full oto olmuyo dimi keşkeee
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Laorx said: satış geliri 1 milyar dolara ulaşmış, eben infinity Ward ve hala dedicated kurmuolar açlar
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 3 4 gündür başlığa girmediğim nasıl belli lol
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tmmda tek bi postda da cevap verebilirdin arkadaşım OHOOOO POST KASIOLAR MOOODLAAAAR
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dworgian said: Alexi_Septimus said: Camp eden sniper'a bir etiket yapıştırmam, ama küfrederim. Bunun yanında red dot + m16 ya da ACR'm varsa Sniper'ın zaten herhangi bir şansı yok, camplayan sniper zaten pek bilmiyordur oyunu. camplayan sniper bilmiodur? :S camping le 23 - 0 aldığımı biliorum 3 yön açık bi haritada. ama zaten sniper dediğin camp yapar abi saçmalamayın. o interventionla koşan abiler zaten istisna onlara saygılar dioruz ya da "omg aimbot ffs" die küfredioruz :) O campingden gelen bir skor değil, oynadığın adamlar yeteneksizmiş, arada oluyor yani. Dün mesela invasion mapinde 1 saniye bile sabit durmayarak 18-0 yaptım, ama adamların çoğu baya kötüydü. Başkası olsa yapamazdım o kadar. Kiminle oynadığın çok farkettiriyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dworgian said: sesu said: Ben Cumartesi Laptop alıp başlıyorum oynamaya^^ küfürlü konuşmaya son verces yani sdaşlkdşlak sesu+zanin kombosunu yersen hayatın şaşar
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Xaenin said: Dworgian said: Alexi_Septimus said: Camp eden sniper'a bir etiket yapıştırmam, ama küfrederim. Bunun yanında red dot + m16 ya da ACR'm varsa Sniper'ın zaten herhangi bir şansı yok, camplayan sniper zaten pek bilmiyordur oyunu. camplayan sniper bilmiodur? :S camping le 23 - 0 aldığımı biliorum 3 yön açık bi haritada. ama zaten sniper dediğin camp yapar abi saçmalamayın. o interventionla koşan abiler zaten istisna onlara saygılar dioruz ya da "omg aimbot ffs" die küfredioruz :) O campingden gelen bir skor değil, oynadığın adamlar yeteneksizmiş, arada oluyor yani. Dün mesela invasion mapinde 1 saniye bile sabit durmayarak 18-0 yaptım, ama adamların çoğu baya kötüydü. Başkası olsa yapamazdım o kadar. Kiminle oynadığın çok farkettiriyor. bide oynarken kanala girsenizde oynasak birlikte =)
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 herkes senle oynayamiyor iste. sdasfasd
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Gerçekten kanala neden girilmiyorum bende onu anlamıyorum, herkeste iyi adamlar üstelik,
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evetevet kullanın pati mw2 grubu kanalını
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dworgian said: moriQ said: m16 full oto olmuyo dimi keşkeeeabi m16 zaten 3 kursunda olduruyor ki. pazara sikmicaksiniz siz de iste eheu
Öne çıkan mesajlar