Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 toplamda aldigi fragi kastetti heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şekli yetio uçağın be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Laorx said: tek atışta 12kill ben daha görmedim, o ne ya:D abi herhalde tek atışta 12 değil ki mümkün değil zaten bu oyunda öyle birşey sdfdsa düzenli kullanım ile süre bitene kadar işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe ne güzel silahtı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 iyi bıçak kullanıyorum diyen arkadaşlara; http://img99.imageshack.us/img99/374/selamederim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bütün oyunu bıçakla oynayarak, çok kısa sürede yapılabilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 DarKRideR said: ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe ne güzel silahtı lan boyle asansor sahnesi vardir, herifin elde buket gul, sonra gulun yere du$me sahnesi ve arnoldun ezmesi, sonra reload edip arka arkaya cakmasi. reload una kurban dedirten silahtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 maraton lightweight alıp elde smoke koşup tüm oyun knife kasmayın, akimbo'dan daha ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben marathon, cold blood yada lightweight bide KOMANDO alıyorum. ninja denedim ama komando daha iyi, dağlardan tepelerden atlamak eğlenceli aşk meleği AC130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aşk meleği ac130 şeklinde amblem var oyunda zaten asdfsd çok hoş duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Alexi_Septimus said: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Riot Shield M1014 Cold-Blooded Pro Marathon Pro Commando Pro yahu çok zevkli walla. melee ile 20 adam öldürüyorum. 2 kişi shield e odaklanıyor. tam reload ederlerken m1014 ü çekiyorum eziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Roso Coco diye bir adam var pati mw2'de link atiyor da saniyorum ki tehlikeli link :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 son 2 gündür bende mi birşey var, internetim çok iyi durumda deil izmit'teki ondan mı bilemiyorum ama çok berbat oynuyorum ... Nooluyor lan birde hilecilerin sayısı mı arttı bana mı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hileci çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 denedim...baya action film havasi yasaniyor, ve sacma güclü...ama baslarda baya zevkli beah..boyle David Statham havasina sokuyor adami :) birde scavenger perkini riot shield + throwing knife ile denemeyi öneririm..koridor gibi bir ortamda resupply ceseterden otomatik ettigi icin ust uste 3-4 throwing knife kill almak da ayri bir vahset...Riot shield la gezerken picak firlatmak baya seri bir haraketmiş.. :) simdiki chuck norris combom zati bu riot shield + throwing knife +akimbo g18 + scavenger, stopping pwr, steady aim. tavsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1Ork1StU-po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Jason Statham olmasın yahu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 akimbonun guzelliği biriyle ates edebilirkien öbürüyle reload edebilmek miss gibi. adam hiç kullanmıyo bu sahaneliği bide konsolda oynanıp cekilmiş videolardaki tırtılığa dikkat cekemedne edemiycem. baya kötülr be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 haci hile derdi yok en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oyun kalitesi düşük olduktan sonra ne önemi varki. millet birbirinin icine giriyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi sağa sola donemiosun yahu dogru duzgun konsolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aslında Ps'de de autoaim cheat'i varmış hatta ilk patch'i bu cheat'i engellemek için PS'de çıkarmışlar, mw2nin sitesinde yazıodu. Yani PS'de de cheat olabiliomuş :) bu arada atmışım prestige hack miş :) http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=219166&sid=f232e0a22192cacc2449648466f8aa02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 psde cheatsizde auto aim yokmu zaten ZABAAAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ZZZZZZZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar