Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laorx said:

tek atışta 12kill ben daha görmedim, o ne ya:D

abi herhalde tek atışta 12 değil ki mümkün değil zaten bu oyunda öyle birşey sdfdsa

düzenli kullanım ile süre bitene kadar işte,
Mesaj tarihi:
ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte

T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe

ne güzel silahtı lan
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte

T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe

ne güzel silahtı lan

boyle asansor sahnesi vardir, herifin elde buket gul, sonra gulun yere du$me sahnesi ve arnoldun ezmesi, sonra reload edip arka arkaya cakmasi.

reload una kurban dedirten silahtir.
Mesaj tarihi:
Riot Shield
M1014
Cold-Blooded Pro
Marathon Pro
Commando Pro

yahu çok zevkli walla. melee ile 20 adam öldürüyorum. 2 kişi shield e odaklanıyor. tam reload ederlerken m1014 ü çekiyorum eziyorum.
Mesaj tarihi:
son 2 gündür bende mi birşey var, internetim çok iyi durumda deil izmit'teki ondan mı bilemiyorum ama çok berbat oynuyorum ...

Nooluyor lan

birde hilecilerin sayısı mı arttı bana mı öyle geliyor ?
Mesaj tarihi:

denedim...baya action film havasi yasaniyor, ve sacma güclü...ama baslarda baya zevkli beah..boyle David Statham havasina sokuyor adami :)

birde scavenger perkini riot shield + throwing knife ile denemeyi öneririm..koridor gibi bir ortamda resupply ceseterden otomatik ettigi icin ust uste 3-4 throwing knife kill almak da ayri bir vahset...Riot shield la gezerken picak firlatmak baya seri bir haraketmiş.. :)

simdiki chuck norris combom zati bu riot shield + throwing knife +akimbo g18 + scavenger, stopping pwr, steady aim. tavsiye :)
Mesaj tarihi:
akimbonun guzelliği biriyle ates edebilirkien öbürüyle reload edebilmek miss gibi.

adam hiç kullanmıyo bu sahaneliği

bide konsolda oynanıp cekilmiş videolardaki tırtılığa dikkat cekemedne edemiycem.

baya kötülr be
Mesaj tarihi:
aslında Ps'de de autoaim cheat'i varmış hatta ilk patch'i bu cheat'i engellemek için PS'de çıkarmışlar, mw2nin sitesinde yazıodu. Yani PS'de de cheat olabiliomuş :)

bu arada atmışım prestige hack miş :)
http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=219166&sid=f232e0a22192cacc2449648466f8aa02
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...