Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte

T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe

ne güzel silahtı lan
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya birde ben bu model 1887 daha önce nerde görmüştüm de çok sevmiştim diye düşünüyordum. Bir arkadaşa silahı anlatırken nette gördüm de hatırladım bir anda işte

T2'de Arnold abim John Connor'ı ilk gördüğünde bu silahla t-1000'e yardırıyordu hehe

ne güzel silahtı lan

boyle asansor sahnesi vardir, herifin elde buket gul, sonra gulun yere du$me sahnesi ve arnoldun ezmesi, sonra reload edip arka arkaya cakmasi.

reload una kurban dedirten silahtir.
Sosyal ağlarda paylaş

denedim...baya action film havasi yasaniyor, ve sacma güclü...ama baslarda baya zevkli beah..boyle David Statham havasina sokuyor adami :)

birde scavenger perkini riot shield + throwing knife ile denemeyi öneririm..koridor gibi bir ortamda resupply ceseterden otomatik ettigi icin ust uste 3-4 throwing knife kill almak da ayri bir vahset...Riot shield la gezerken picak firlatmak baya seri bir haraketmiş.. :)

simdiki chuck norris combom zati bu riot shield + throwing knife +akimbo g18 + scavenger, stopping pwr, steady aim. tavsiye :)
Sosyal ağlarda paylaş

aslında Ps'de de autoaim cheat'i varmış hatta ilk patch'i bu cheat'i engellemek için PS'de çıkarmışlar, mw2nin sitesinde yazıodu. Yani PS'de de cheat olabiliomuş :)

bu arada atmışım prestige hack miş :)
http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=219166&sid=f232e0a22192cacc2449648466f8aa02
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...