Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forçen said:

Sereglin said:

max 2 clay biliyorsun umarim.

scavenger ile yerden alıp alıp koyuyorum tekrar, ama 2 den sonra kayboluyorlar anlamında diyorsan eğer o kısımdan pek emin olamadım açıkcası

2. claydan sonra koydugun claylerde, onceki claylerin patlamaya basliyor.
Mesaj tarihi:
Geçen Air Drop'tan Pave Load çıktı. Daha öne hiç 11 KS yapamamış biri olarak ne kadar sevinmiştim ya. 30 saniyede 15 frag falan aldım herhalde, saflar düşüremedi.

AC130 daha keyifli olur sanırım ama 10 KS yapacak kadar sabırlı değilim en ön safta haldır huldur gidiyorum hep
Mesaj tarihi:
Abi öyle de hq inanılmaz yoruyor, sürekli karambol falan, bir yerden sonra insan sükunet arıyor yani.

Her öldüğünde targeta yakın başladığın için sürekli yat kalk yat kalk oluyor alana kadar.
Mesaj tarihi:
ahaha pek noob değillerdi, adamlarla üst üste 3 map yaptıkta bazıları çok iyiydi adamların, ama burada çok feci sıkıştırdık. Şu karachi'nin köşesinde bir yer var ya hani merdivenle çıkıyor, büyük heykel falan var afsda takım sıkıştırdı adamları oraya bende sömürdüm adamları karşı çatıdan ASDASDaS thumper ve grenade launcher sağolsun pave geldikten sonra adamlara ateş bile etmedim sayılır sadfsd

Spawn kill kadar candan birşey yok şu dünya da
Mesaj tarihi:
serverlarda görüşmek isteyenler Pati MW2 grubuna üye olup, oyunda oldukları zamanlarda chat room da bulunsun ki döndürebilelim oyun. Biz her gece en az 3 - 5 kişi döndürüyoruz

Bugün 9 kişi gw döndü mesela bir oyun sadf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...