Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yeni heyecan sabotaj ya asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ne güzelmiş oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sabotaj i$kence gibi ya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 aksiyon ama ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Var mı lan oyun? ATAQ MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sabotaj bir numara, die hard filmi gibi, non stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi ffa ftw der geçerim akıorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya bugun sabotaj oynadım , kaç dk sürüyosa oyun bana saatler gibi geldi :) bitmedi bir türlü, 3k üstüydü herkes score'da, maç berabere bitti 500 puan aldım. Bu ne ya tiskindim sabotaj dan oynamıcam bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bende single ı daha yeni bitirdim :D kısa ama mükemmel olmuş.Şu bölümün başı ve sonunda cok etkilimdem özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Benimle aynı yola baş koyacak, silah arkadaşı olacak, operasyona çıkacak gerektiğinde bulduğu böceği benimle paylaşacak special ops arkadaşı arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 steamden gel pati mw2 grubuna :) beni ekle mardox olarak steamde, böceklerin hepsi senin olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 heh ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benide ekleyn :D catlikethief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben dworgianım beni de ekleyin du geliorum chate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 3.5 saattir tdm groundwar vs attık beynm sulandı ama cok eglendk dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bir gece oynamadim niyeyse ozledim =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 poopla said: 3.5 saattir tdm groundwar vs attık beynm sulandı ama cok eglendk dogrusu Benim beynim zonkluyor şu anda, 22 den sonra oynamam artık. Birde, üşüyoruz sereglin reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu gece yokum üzülüorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya bu oyle bi$ey ki, ruyanda felan haritalarda gezmeye ba$ladiysan, oyunun esiri olmu$sun demektir. kurtulmanin tek yolu ba$ka oyun oynamak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi başka oyun oynamak istemiyorum ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 GL + thumper + scavenger nekadar lamelik varsa aktım bu sabah. ağlıyo millet noobtuber diye. telefona cry me a river kaydettim onu çalıyorum voice chatten hahaha kafayı yedi millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bende bunu anlamıorum kendileri kullanınca bişi olmaz sen kullanınca noobtuber die dolanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 killstreakler daha beter abi zaten. açmasıda zor değil adam gibi olanları. yani adamlar daracık koridorda 5 kişi koşuşturuyor ondan sonra ağlıyorlar grenadele ölünce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sirf oyle diyenlere kapak olsun diye, yerden buldugun gl li blingli silahlarla indiriyorum adamlari. diyecek bi$eyleri kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gl spam gerçekten lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar