Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne olursan ol gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dün bizde vc vardı da, daha çok geyikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dworgian said: abi bi becerip düzgün grup kurup voice chat açsak ya? süper oluo ben duzelttim headset sorunumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o zaman bu gece saat kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 esas patiye mumble, vent , ts falan bisey lazim, oyun ici ses rezalet otesi ayrica push to talk ayri bi eziyet. konusmadan rastgele oynayinca fitik oluyor insan tdm disindaki modlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sürekli bir grup oluştutabilirsek vent kolay. vc de bende de sorun oldu, konuşmalar cızırtı şeklinde duyordum kulaklıktan, hoparlörden normal. Bu arada, daha insani saatlerde oynayalım; 21 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 steam group chat ise yaramiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Yarıyor, ama sorunlu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 USTA ben oluorum bu arada, zayıfım biliorum, hep free for all oynadıgım için bi çok haritayı bilmiorum ama olucak inşallah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 En zayıf benim. Ama neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aslinda ts var, herkesde yukluyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Steam voice chat oyuna girince kapanıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oynuyomusunuz oynuyosanız geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oynadik bitti ama oynicaksaniz toplanalim 6 kisilik bi takim cikaralim ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Xaenin said: Steam voice chat oyuna girince kapanıyor diye biliyorum. yok kapanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bugün wow günü yaptım ben yeni patch uğruna valla. ama saolsun şimdi girim dedim ttnet izin vermio yurt dışı bağlantılarım patlak nieyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 catlikethiief ekleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gruba gir, oynarken mesajliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sereglin said: Xaenin said: Steam voice chat oyuna girince kapanıyor diye biliyorum. yok kapanmiyor. loading ekranında bile konuşuyoruz biz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 DareJedi said: yunusemre said: Sereglin said: sinad said: ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ? imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor. oynanmıyor, bazılarında 2 kişi oynamak zorundasın tek kişi başlanmıyor Gayet oynanıyor yav :) orda single seç oyna. oynanmıyor. Kapalı onlar 2 kişi istiyor. Solo Game de. Biri thermal bi silahla ateş ediyorsun modern warfare da vardı böyle bir bölüm diğeride helicopterden minigunla ateş ediyorsun. O iki oyunda kapalı tıkladığım zaman 2 kişi istiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu oyunun sadece abd satış rakamı 4.7 milyon adet olunca, tüm call of duty serisinin getirdiği toplam para 3 milyar $ ı geçmiş lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 alıyorum ben de yarın filan hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bi soğukluk var kaç gündür giresim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 of ne geyikti ya 4 saattir oynuyoruz. vektorle geyige vurdum i$i. yalniz fena ali$tim super silah, tam tdm icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 FAK YU MADIR! sadasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar