Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Oyunda başıma gelen bir kaç dertten sonra verify game cache yaptım. Yaptıktan sonra oyunu launch ettiğim zaman completing installation yapıyor steam ve ardından incomplete installation hata kodu 53 diyip çıkıyor.

Baya uğraştım birşey çıkmadı. İşin garip yani steam in ana sayfasınada giremiyorum.

Steam uninstall ettim oyunları backupladıktan sonra, steam ana sayfa açılmadığı için başka bir yerden steam client bulup kurdum, update etti şimdide acc a bağlanmıyor. Var mı bilen eden başına gelmiş olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Dun buraya mesaj yazdıktan sonra gidip başka şeyler denemeye devam ettim ama yok çare bulamadım. Desktop da patladı steam, laptop da çalışıyor bu ne saçmalık anlamış değilim.

Adamların forumları ana sayfası herşeyi down, yeni client yukliyeyim demiştim desktop a adam gibi düzgün update etmiyor steam platform server a bağlanmıyor bile.

allahın belası
Sosyal ağlarda paylaş

Güncelleme; beta client hiç bir işe yaramadı :D

Your freedom ve sockscap kullanarak yönlendirme yapmayı bilen varsa yazsın bari. YF ile steam açtığımda store web sayfasını görüntüleyebiliyorum en azından. Ama tabii oyunu da yf e yönlendirmeyi başaramadım direk oyun exesinden değil steam üstünden çalıştırıldığı için
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...