Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Gladmir said: Sereglin said: IWnet mi patladi yoksa, ttnet mi ? aynı durumdayım bende nedir derdi anlamadım. ya dns degistirdim, reset attim yok yani hic bir sey islemiyor. Steam Store'a fln da baglanmiyor. Diyorum acaba bolgesel sorun mu var ama nedir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nette sorun var edit: tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 DareJedi said: Sereglin said: bu lag barlari nasil boyle oluyor ? Konun ilk 36 sayfasina bakinca bulabilmen lazim yazmislardi. Ugrasmam dersen link :P teskurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cok salak bir sey, her yere girebiliyorum ama steam'in sitelerine giremiyorum ve IWnet'e baglanamiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Price'lar 3rd personda cok rahat aliniyor da nasil aldigima dair en ufak bi fikrim yok :) Resmi goremiyosunuzda ben nasil onu gorunur yapacam burda (edit) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 direk linkini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 steame giremiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 quiknet olan bir arkadasim giriyor normal olarak ama ttnet giremiyorlar. uzuluyorum. hala devam ediyor bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Oyunda başıma gelen bir kaç dertten sonra verify game cache yaptım. Yaptıktan sonra oyunu launch ettiğim zaman completing installation yapıyor steam ve ardından incomplete installation hata kodu 53 diyip çıkıyor. Baya uğraştım birşey çıkmadı. İşin garip yani steam in ana sayfasınada giremiyorum. Steam uninstall ettim oyunları backupladıktan sonra, steam ana sayfa açılmadığı için başka bir yerden steam client bulup kurdum, update etti şimdide acc a bağlanmıyor. Var mı bilen eden başına gelmiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 steam'in forumlarında kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ara ara steam kıllık çıkarıyor kendi kendine düzelen bişeyde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla bugun aksam 9 dan sonra fln steam patladi bir kac kiside cevremde, hala da patlak. sadece steam support'a girilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende hiçbirşey olmadı, steam akşam boyunca çatır çatır çalıştı halen çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende bi sorun yok yani ama belli bi kesim için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ps3 mw2'yi atıp pc versiyonunu aldım :) koptum günahlarımdan pati steam grubuna geldim, ne aralar oynuyosunuz? private server yapıyo musunuz? bi de niye hiç hardcore oynayan bulamadım, bi ayarı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 doğru yolu bulmuşsun hoş geldin. hc bulursun ya, pati olarak da son zamanlarda atmıyoruz, atıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 steam a giremiyorum bende. ama your freedom için sockscaple yönlendirdiğimde steam sitelerine girio client. sadece oyunu yf ile çalıştırmanın yolunu bulamadım hala.... fu ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çıldırıcam dün geceden beri oynamaya çalışıorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ttnet, bi sorun yok bende sürekli açık steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla ben dün gece denedim geceden beri steam ın web sitelerine giremiyorum. bir ara IWNet den trojan girio gibi saçma bi haber bile okudum bununla alakası var mıdır acaba=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bende yeni aldığım oyunu dl edemiyordum bi türlü kaç kere silip baştan başladım, sürekli takılıyordu. Forumlarda baktım yeni beta client çözüyor bu sorunu demiş Valve çalışanı ben de betaya girdim ayarlardan oldu sonunda. Siz de bir deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Dun buraya mesaj yazdıktan sonra gidip başka şeyler denemeye devam ettim ama yok çare bulamadım. Desktop da patladı steam, laptop da çalışıyor bu ne saçmalık anlamış değilim. Adamların forumları ana sayfası herşeyi down, yeni client yukliyeyim demiştim desktop a adam gibi düzgün update etmiyor steam platform server a bağlanmıyor bile. allahın belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Nasıl yani desktopta aynı net ayarları ve sistemle steam a giremiosun ama laptopla girebilio musun? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 İşin ilginci oyunu single oynayayım bari hardened diye takıldım dün gece, maşallah account bilgilerim achievmentlerim fln güncel. Anlamıorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Güncelleme; beta client hiç bir işe yaramadı :D Your freedom ve sockscap kullanarak yönlendirme yapmayı bilen varsa yazsın bari. YF ile steam açtığımda store web sayfasını görüntüleyebiliyorum en azından. Ama tabii oyunu da yf e yönlendirmeyi başaramadım direk oyun exesinden değil steam üstünden çalıştırıldığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar