sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 KURMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sinad said: ahha ben görevler aynıdır diye oynamadım hiç onu. Ama multiplayer değil single da diyorum.single'ini bilmiyorum, ama gorevler soyle 5 wave adam, 2 truck 1 jeep gelcek, hepsini oldur. 50 hostile var oldur, en fazla 3 sivil oldurebilirsin bu sirada 500 mt ilerideki x noktasina bomba koy vs. haritalar ayni singledakilerle ama gorevler ve konsept farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ilke seni çalışmıyo oyun oynuyo gece gündüz diye bill'e şikayet ederim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 allah belamı versinki ederim hi bill diye girerim mailede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Klasik bir soru sorucam, ben malum yollardan edinmiştim oyunu. Steam den satın alsam, install edilmiş directory yi bir şekilde gösterebilirmiyim? Steam bir daha indirmesin derdinmeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 önceki indirdigin versiyon steam versiyonu degilse hay1r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Peki kutulu aldığımız bir oyunun CD-Key i ile birlikte steam e add edebiliyoruz. Steam den oyunu satın aldıktan hemen sonra CD-Key ini edinebiliyormuyuz? Bir şekilde workaround bulmaya çalışıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ne kadar bu key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kerim said: evet cevap hayır mış. Download aşamasında steam cd key i gostermiyor yada oyunun cd key koruması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pardon ben soruyu steamden siparilş versem cdkey hemen gelir mi oalrak anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 oyun çok iyi be, veteranda feci sardı şu an virginyadan sonraki rio bölümündeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 steam den key gelmiyor. accountuna direk geçiyor oyun. indiriyorsun oynuyorsun okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bugun duz tdmde sniperla 28 kill aldim olmeden asd keske nuke um olsaydi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 öeh helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kamuflajdan ayırd edemiyorum abi ben hangisi ot hangisi düşman, Bana Thermal lazım ama Thermal sniper açmak için ACOG'la 25 kill almam lazımmış da, ACOG'da iğrenç ya, sniperi feci kullanışsız yapıyor. Sevmedim ACOG scopeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 O ara eziyet iste, kasip bir an once 25 kill alman lazim :) ama thermal efsane oluyor sonrasinda da FMJ alirsin bir de oh, bling ile takarsin ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olm anlatip durmayin, aklim kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben delircem abi en sonunda, bugun yine 12-13 saat calistim, yarin sabah erkenden kalkip oyun oynama planlarim vardi geceyi 4 etmisim yine o da yalan oldu ogleden sonra oynarim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bir de oyun biraz hızlı olmuş sanki ya. Herkes usain bolt misali adamın görüş alanına girmesiyle bıçağı yemen bir oluyor. Dikkat etmedim bir de Hardcore mode var mıydı ya ben hep HC oynuyordum alışmışım 2 kurşunla adam yatırmaya, burada 2 kere barettayla gövdeye isabet ettirip öldüremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 deagle, revolver a$agisi kurtarmaz secondary. ayrica susturucunun da anlami yok. hardcore cok daha mantikli geliyor ama onda da secondaryler imba. yane sadece barettayla rafficayla milleti cildirtiyodum. 1km den hs alabiliyosun cunku susturucuylka bile. ayrica butun sniperlar tek shot. bu arada M21 e tekrar dondum duz tdm de, cunku nefes tutmadan tepmesiz cakabiliyosun arka arkaya 5 mermi, fmj li 2 mermide adam iniyo zaten. Son sniper lvl58de cikiyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 magnum sniper ile kusursuz gidiyor, hardcore'da tek atıyor zaten. ama revolverdan nefret ettim ben şahsen böle bi ısınamadım bilmiyorum. bu videoyu da öle dolaşırken buldum, gerçi adam xboxtan oynuyoda yine de bişiler kapıyor insan perk olsun, silah seçimi olsun, gidip gezecegin yerler olsun. http://www.youtube.com/watch?v=7hjsOTulMZw bu adamın sürüyle videosu var bi bakın derim, sesi de bi ayrı karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 M16 oyunun en iyi silahi, bence cod4te de en iyi silahti. ama boyle de pusulmaz arkada$im demeli biri buna =P TDM oynuyosun assault rifle la pusuyosun, ben sniperla bundan cok geziyorum asdf, chopper gunner efsane iyi, dun 10-15 kill felan aldim o 28 fraglik seride. normal tdm icin uav yi iptal ettim bu nedenle =P zaten biri aciyo kesin ugrasmanin anlami yok, direk harrier-chopper-nuke aldim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 9 44 le bitirdim campaign i , efsane olmuş ama kolay geldi baya ilk oyuna göre, ilk oyundaki kazık bölümler yok azerbaycandaki 2 bölüm, silonun içindeki bölüm gibi, bide sınırsız spawn olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 DL klanıyla alakası olan var mı aranızda ? Varsa söveceğim birkaç adam var.Dün bahsettiğim adamlarla dün gece 2 oyunda daha karşılaştık aynı şey,hepsinde yok onu gördüm de bariz bir şekilde wall hack kullanıyorlar ve duvarlara ateş ede ede gidiyorlar görsel temas sağlamadan.Zaten gerekli şeyleri topluyorum şikayet edecem bir oyun daha denk gelirsem onlara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar