Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

ahha ben görevler aynıdır diye oynamadım hiç onu.
Ama multiplayer değil single da diyorum.
single'ini bilmiyorum, ama gorevler soyle

5 wave adam, 2 truck 1 jeep gelcek, hepsini oldur.
50 hostile var oldur, en fazla 3 sivil oldurebilirsin bu sirada
500 mt ilerideki x noktasina bomba koy
vs.

haritalar ayni singledakilerle ama gorevler ve konsept farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de oyun biraz hızlı olmuş sanki ya. Herkes usain bolt misali adamın görüş alanına girmesiyle bıçağı yemen bir oluyor.

Dikkat etmedim bir de Hardcore mode var mıydı ya ben hep HC oynuyordum alışmışım 2 kurşunla adam yatırmaya, burada 2 kere barettayla gövdeye isabet ettirip öldüremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

deagle, revolver a$agisi kurtarmaz secondary. ayrica susturucunun da anlami yok.

hardcore cok daha mantikli geliyor ama onda da secondaryler imba. yane sadece barettayla rafficayla milleti cildirtiyodum. 1km den hs alabiliyosun cunku susturucuylka bile. ayrica butun sniperlar tek shot.

bu arada M21 e tekrar dondum duz tdm de, cunku nefes tutmadan tepmesiz cakabiliyosun arka arkaya 5 mermi, fmj li 2 mermide adam iniyo zaten. Son sniper lvl58de cikiyo sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

magnum sniper ile kusursuz gidiyor, hardcore'da tek atıyor zaten. ama revolverdan nefret ettim ben şahsen böle bi ısınamadım bilmiyorum.

bu videoyu da öle dolaşırken buldum, gerçi adam xboxtan oynuyoda yine de bişiler kapıyor insan

perk olsun, silah seçimi olsun, gidip gezecegin yerler olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=7hjsOTulMZw

bu adamın sürüyle videosu var bi bakın derim, sesi de bi ayrı karizmatik
Sosyal ağlarda paylaş

M16 oyunun en iyi silahi, bence cod4te de en iyi silahti.

ama boyle de pusulmaz arkada$im demeli biri buna =P TDM oynuyosun assault rifle la pusuyosun, ben sniperla bundan cok geziyorum asdf,

chopper gunner efsane iyi, dun 10-15 kill felan aldim o 28 fraglik seride. normal tdm icin uav yi iptal ettim bu nedenle =P zaten biri aciyo kesin ugrasmanin anlami yok, direk harrier-chopper-nuke aldim =P
Sosyal ağlarda paylaş

DL klanıyla alakası olan var mı aranızda ? Varsa söveceğim birkaç adam var.Dün bahsettiğim adamlarla dün gece 2 oyunda daha karşılaştık aynı şey,hepsinde yok onu gördüm de bariz bir şekilde wall hack kullanıyorlar ve duvarlara ateş ede ede gidiyorlar görsel temas sağlamadan.Zaten gerekli şeyleri topluyorum şikayet edecem bir oyun daha denk gelirsem onlara ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...