Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Bugün bir klanın party oyununa denk geldikte rezaletti,herkes küfretti çıktı.

Abi Wallhack vardı oyunda bariz,adamlarla karşı karşıya gelemiyorsun direk duvarlardan ölüyorsun.Zaten bakıyorsun sonra nasıl öldüğüne adamlar sadece duvarlara ateş ediyor frag kasıyorlardı.

Yani şu kadar kısa sürede bile bunda çıkarmışlar ve yapıyorlar ya daha birşey diyemiyorum.SS falan alacaktım unuttum sinirlenip çıkınca tagı vs. de hatırlamıyorum.Keşke ssler falan alıp şikayet etseydim steam'e
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

said:
-Dedicated server yok. Her daim aklınızda yer edecek, "X'in serveri" gibi bir hadise ne yazık ki yok.
-Console yok.
-FOV degistirilemiyor. Gözüm bozulacak bu kadar dusuk fovda bisey degil
-Bazı haritalar çok detaylı. Spawn noktalarında bile arkasına gecip saklanacagınız onlarca girinti cıkıntı var. Binalar, evler, herseyde acayip detay var. Nerde quake nerde bu deyip geciyorum.
-Player limit cok dusuk. Big game tdm/domination modunda max 18 kisi (9v9). Normal oyunlar max 12 kisi.
-Haritalar cok detaylı ancak oyuncu sayısı az olunca, haliyle surekli pusu oluyor.
-Haritalardaki girinti cıkıntılar dısında, kullanılan texturelar da asırı detaylı. Oyuncular texturelara karısıyor. Bazı haritalarda oyuncuları secmek imkansız gibi (gibi degil imkansız)
-Oyun 6v6 baslar, basladıktan sonra karsı takımdan 3 kisi duserse, oyun 6v3 devam ediyor. Cogu defa boyle dengesiz bi sekilde oyunu bitirdim.
-Change Team butonu var, ancak basılmıyor. Sus diye koymuslar galiba. Bunu yaparken ne dusunuyolardı cok merak ediyorum.
-Zibilyon tane setup var. Olur da bir patchle oyuncu sayısı falan arttırılır, ancak perklere silahlara vs dokunulmazsa, acaip spamli gunler bizi bekler derim.
-Ping indicator yok (pingim 20 mi, 50 mi, 100 mu, bimiyorsun) Cep telefonu sinyal gostergesi gibi 4 tane bar var ve o kadar.
-Perksiz bir sekilde 2 tane flash veya 2 tane stun bomb alabiliyorsun (cod4'te 1er tane idi). Spamden baska birseye yaramıyolar. Bu fpslerde frag ve smoke dısında baska bir bomba olmamalı.
-Grenade launcher duruyor, yanına bir de akrabasını eklemisler. Tabanca yerine alabiliyosunuz. Cok eglenceli sormayın gitsin yani, o derece... zZzZz
-Oyuncuları arkadas olarak ekleyemiyorsunuz. Sonucta steam uzerinden oynanıyor oyun. TF2'de ekleniyor ornegin.
-Bir oyun bulup girmesi kafadan 1 dakka suruyor. "Eh bu sorun degil" diye dusunen varsa sunu da ekleyeyim; bazen oyuna girecekken atıyor, sapıtıyor. Oyunu kuramıyor. Host secemiyor. Oyle oyle 1 dakkalar biriktiginde bakmıssınız 5 6 dk oyun arıyor alet.
-Oyuna girdikten sonra secili host olur da duserse, veya baglantısı sapıtmaya baslarsa, oyun durup yeni host seciyor. Tam action anında oyunun boyle durması acayip sinir bozucu. Yeni host bulamazsa oyunu iptal ediyor, ana menuye donuyorsunuz.
-Butun oyunlar acaip kısa suruyor. Sd'de 3er rounddan 6 round oynanıyor (roundtime 2:30). 12lik tdm 6 7 dkda bitiyor. Cod4'te gordugunuz 100, 150 killerden sonra su haliyle bu oyunda goreceginiz ortalama kill 20-30 falandır (fazlası olmaz demiyorum, ben de yaptım. Dedigim sey ortalama)
-Cok guzel mapler oldugu gibi, acaip ic karartan mapler de var, bunalıyorsunuz.
-Daha onceki cod serilerinde, oyunu bilmeden karsınızdakine "sende wh var", "yok sende aim var" vs gibilerinden laf atan biriyseniz, bu oyundan uzak durun. Oyun kendiliginden whli aimli deyip geciyorum.
-cod4'teki p90'dan hoslanmıyorsanız: bu oyunda aynı anda hem sag hem sol elinizde, toplam 2 tane p90 kullanabiliyorsunuz.

Aklıma suan icin baska birsey gelmiyor. Bunu boyle dogaclama yazdım bi kac dakikada. Gelmis gecmis en guzel fps olacakken akıl almaz bazı hatalardan oturu cok can sıkıyor oyun. Oyunu multisi icin orjinal almadan evvel tekrar dusunun diyorum.

Suanki haliyle "canım sıkıldı, biraz tdmye girip az oynayayım ve cıkayım" seklinde az biraz hos zaman gecirmek isteyen oyuncular icin ideal bir oyun. Ancak ben daha fazlasını arzuluyordum sahsen. Infinity ward yazık etmis.

elemanın biri yazmış

alasim vardi oyunu bunu okudum simdi askiya aldim resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bugün bir klanın party oyununa denk geldikte rezaletti,herkes küfretti çıktı.

Abi Wallhack vardı oyunda bariz,adamlarla karşı karşıya gelemiyorsun direk duvarlardan ölüyorsun.Zaten bakıyorsun sonra nasıl öldüğüne adamlar sadece duvarlara ateş ediyor frag kasıyorlardı.

Yani şu kadar kısa sürede bile bunda çıkarmışlar ve yapıyorlar ya daha birşey diyemiyorum.SS falan alacaktım unuttum sinirlenip çıkınca tagı vs. de hatırlamıyorum.Keşke ssler falan alıp şikayet etseydim steam'e
konsolun en buyuk guzelligi bu olayda ya
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

single da special ops lar da farklı görevler mi var ?
achievementlari da farkli.

special ops'da normal, hardened ve veteran zorluk seviyeleri var her gorevde, zorluga gore 1, 2 veya 3 yildiz aliyosun. belli sayida yildiza belli achievementlar geliyo sonra da.

biz bi arkadasla oynuyoruz bunlari, bitiricez hepsini veteranda, inanilmaz zevkli abi. party'de oluyoruz konusuyoruz bi yandan, ozellikle gizli operasyonlar super oluyo boyle gizli gizli ilerleyip, hedefleri paylastirip 1, 2, 3 yapip silencerli sniperla vuruyoruz milleti falan euhehue
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...