Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya veteran'da son bolumde su botlu yerde cildiracam. helikopterler biciyor ne kadar zigzag fln yapsam da. ben mi bir seyi yanlis yapiyorum ? hic bir bolumde zorlanmadim ya suraya geldim kitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 millet crackli steamde gezio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Evet, gayet başarılı çalışmışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 2 kere daha denedim bitirdim neyseki. kesinlikle veteranda fln oynanmasi lazim yoksa cok kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 rezalet oyun buna para verecegime gider fakir fukaraya dagitirim. flame on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 crackli steam olayini bende duydum,yazık lam para ile alanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Miraul said: millet crackli steamde gezio lol düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o crack sürekli yenileniyor yanlız. millet fake account alıp giriyor cheat falan da yapıyor nasılsa vac ayda bir ban wave diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Beter olsun IW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haftasonu alıcam bende muhtemelen orjinali. sp si cok guzeldi, mp sinin dahada efsane olmasını bekliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 beynim döndü aga ne biçim bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oynadım 3 4 bölüm belki daha fazla. çok fena çok. havaalanı sahnesini meraktan oynadım ama çok gereksiz olmuş. o nasıl bişeydir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya bende bu oyun çalışır mı acaba bilgisayar özelliklerimi: işlemci:2,4 ghz duo bellek: 3,00 gb ram ekran kartı: ati radeon hd 2400 256 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://www.systemrequirementslab.com buraya girerek oyunların bilgisayarınız çalışıp çalışmayacağına bakabilirsiinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok artık steamden benim MW2 silinmiş hiç oyunu almamış gözüküyorum daha önce başına gelen biri var mı? bi kaç reset attım hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tactical nuke almadığıma pişman oluyordum demin ki o anda oyun bitti, yoksa 22 killstreakdeydim, çok üzülürdüm 25'e çıksaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mokoko said: http://www.systemrequirementslab.com buraya girerek oyunların bilgisayarınız çalışıp çalışmayacağına bakabilirsiinz. saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2. zorluk seviyesinde bitirdim. bunun en zor seviyesini oynamak için insan olmamak lazım. nerden ateş edildiğini anlayana kadar yıl geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Xaenin said: Tactical nuke almadığıma pişman oluyordum demin ki o anda oyun bitti, yoksa 22 killstreakdeydim, çok üzülürdüm 25'e çıksaydı. nuke nedir ya, insanlık dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Buyse said: 2. zorluk seviyesinde bitirdim. bunun en zor seviyesini oynamak için insan olmamak lazım. nerden ateş edildiğini anlayana kadar yıl geçiyor. force yoksa bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mp zevkli mi almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 elbette zevklidir de çok para be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Multi güzel baya ya. Özellikle niye bilmiyorum ama, Derail bölümüne bayılıyorum. Karlı atmosferi o kadar güzel vermişler ki böyle, baya hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 veteranda bitirdim, süper oyun.. senaryo da çok iyi.. ama kısa kestiler gibi geldi:S böyle son olmaz yani:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mp baya güzel, bence almaya değer. Onun dışında multi special ops görevleri yapmakta baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar