Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 alin abi. online community geni$ledi, artik her dakka turklerle oynayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oyun zaten kurulu bende. steam'den alayım ama dl etmeyim. nasıl beceririz bunu. sadece key almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 steam once key mi veriyo bilemiyorum. sanirim direk dl ettiriyo. xaenin oyle dl ettiydi ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 steam versiyonu var nette dolaşıo etrafta. o lazım. onda ztn yuklerken senden key istio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 g2play steam key satıyor ama used key falan diyolar. yemedi almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bir inansam mp ye acımıcam alıcamda, işte olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masquerade said: g2play steam key satıyor ama used key falan diyolar. yemedi almak. used olunca alabiliosunuz yenisini maille diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masquerade said: oyun zaten kurulu bende. steam'den alayım ama dl etmeyim. nasıl beceririz bunu. sadece key almak istiyorum. Steam kullanılması zorunlu oyunda, Steam dışında MP oynanmıyor (diye biliyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masquerade said: g2play steam key satıyor ama used key falan diyolar. yemedi almak. ben ordan aldım, used çıkarsa da paranı geri alırsın rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Buyse said: Masquerade said: g2play steam key satıyor ama used key falan diyolar. yemedi almak. used olunca alabiliosunuz yenisini maille diye hatırlıyorum evet mail atınca adam soruyo direk istersen paranı gei veriyim ya da yeni şifre yollayayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 az once geldi, taktim oynamaya basladim, daha ilk gorevdeyim ve sunu demek istiyorum: oha oyun efsane, oyun demeye dilim varmiyor, gercek lan bu. sorum su, veterandan bi kolayda oynuyorum, veteranda mi oynasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hadi o zaman toplanmıyomuyuz bi partyde, private atalım. @penth vet başla kasarsa zorluğu düşürebiliyosun zaten. kafayı yersen(ki yiyeceksin sdf) ayar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gidebildigin kadar git oyun sırasında zorlugu değiştirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Penthesilea said: az once geldi, taktim oynamaya basladim, daha ilk gorevdeyim ve sunu demek istiyorum: oha oyun efsane, oyun demeye dilim varmiyor, gercek lan bu. sorum su, veterandan bi kolayda oynuyorum, veteranda mi oynasam? veteranı 2. ye sakla. yoksa brezilyada ağlarsın. :p öte yandan ilerleyen her bölümde daha epic bir hale geliyor. massive action filmler bok yesin yanında. her saniye gerilim, adrenalin falan. açık ara yılın en iyi oyunu gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 OGLUM AAAAAAAAA COK GUZEL OYUN tamamdir veterana gecip bi bakicam. 2. ye sakla derken 2. kere oynadigima mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 spec ops da chernobyl bölümü resmen ödümü kopartıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya bari bi spec ops atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben yine giremez oldum sanki steame Server too busy fln diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya ilk mesajlarda multide kurt adam olabilcez felan deniyor.o ne ayak ya :P.yok öyle birşey dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 steam olmadan ben evdeki arkadaşımla landan oynayamaz mıyım oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ilk bölüm direk generation kill bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 öle öle, yanı sonucta ikiside aynı kaynakları kullanıyo, ama baya benziyo, o sahneleri, askerlerin söyledikleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Desqpio said: Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB İşlemci, HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X ekran kartı ve A-DATA 2 GB(2*1) 1066 MHz DDR2 RAM Vitesta Extreme bellek. Bu sistemde grafik ayarları Extra ve 2x AA ile kastı oyun. Öyle yani içimde kaldı hava atıyordum sistemimle, patladım. Hah bir de şey, çok hızlı geldi yahu bana MW 2. Yani aksiyon iyi hoş falan da baya baya pata küte mi gidiyor anlamadım ben. Bi soluklansak etrafımıza baksaydık hafiften. işlemcim 2.2 core 2 ekran kartı 512 9600 gt ram 2gb 800 mhz tüm ayarlar full da sıfır takılıyor ne iş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar