Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

bu arada cod4'ü 1 kere patinin lan partide pc'de oynadım. onun dışında aylarca ps3'te oynadım. mouse gibi birşey varken çıbıkla aim almak elinle yemek yemek yerine ayakla yemek yemeğe benziyor.
o anlamda özürlüsün. ENGELLİ pardon sdf

ha eli olmayan adam ayağıyla yemek yiyor mu yiyor. konsolda fps'de öyle bişi işte.

ben konsolda hs'ye kitletmişim mesela. tutup lan partide mouse'a geçince yargıtayını bile yargılamıştım orası ayrı. gamepad'de oynayıp mousa geçince resmen böle zinciri kırıp koşuyo gibi hissediyo insan kendini sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

kaede, yanlis anladiysam ozur dilerim ben bana ve oynayan insanlara ozurlu dedin zannettim.

onun haricinde, cidden zorluyorsunuz ama yani insani. sadece multiplayeri nasil diye sordum basima kaldi thread. ben seviyorum arkadasim, eglenerek de oynuyorum, nerd rage e sokuyorsunuz adami sacma sapan tartisma cikiyor sonra. siz begemiyorsaniz, sizce aim falan yeterli degilse siz bilgisayarda oynarsiniz, ben konsolda oynamayi seviyorum + evimde masaustu iblgisayar yok, almayi da dusunmuyorum, butun gun bilg basnda oturmaktan yeteri kadar kamburum zaten 22 yasinda + sag kolumda carpal tunnel baslangici var.

konu nereden nereye geldi ya. tamam multisi guzel gorunuse gore, su an siparis veriyorum, 2 gun sonra ben de goruslerimi yazarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...