slickers Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 konsoldaki handikap herkeste var demek istemiş bence arkadaş yoksa ordan sen özürlüsün lafını çıkartmak için bayağı uğraşmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu arada cod4'ü 1 kere patinin lan partide pc'de oynadım. onun dışında aylarca ps3'te oynadım. mouse gibi birşey varken çıbıkla aim almak elinle yemek yemek yerine ayakla yemek yemeğe benziyor. o anlamda özürlüsün. ENGELLİ pardon sdf ha eli olmayan adam ayağıyla yemek yiyor mu yiyor. konsolda fps'de öyle bişi işte. ben konsolda hs'ye kitletmişim mesela. tutup lan partide mouse'a geçince yargıtayını bile yargılamıştım orası ayrı. gamepad'de oynayıp mousa geçince resmen böle zinciri kırıp koşuyo gibi hissediyo insan kendini sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kaede, yanlis anladiysam ozur dilerim ben bana ve oynayan insanlara ozurlu dedin zannettim. onun haricinde, cidden zorluyorsunuz ama yani insani. sadece multiplayeri nasil diye sordum basima kaldi thread. ben seviyorum arkadasim, eglenerek de oynuyorum, nerd rage e sokuyorsunuz adami sacma sapan tartisma cikiyor sonra. siz begemiyorsaniz, sizce aim falan yeterli degilse siz bilgisayarda oynarsiniz, ben konsolda oynamayi seviyorum + evimde masaustu iblgisayar yok, almayi da dusunmuyorum, butun gun bilg basnda oturmaktan yeteri kadar kamburum zaten 22 yasinda + sag kolumda carpal tunnel baslangici var. konu nereden nereye geldi ya. tamam multisi guzel gorunuse gore, su an siparis veriyorum, 2 gun sonra ben de goruslerimi yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ilkeye atar yapmayin, verir elinize vindozlarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://twitter.com/allahcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 garbage'a yollatmayın konuyu, birkaç gereksiz mesajı gizledim bu arada noluyor demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 zormuş veteran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu ne? bu gerçek mi şimdi?? gayetde fb - gs maç skoru. 1-1. gollerde alex ve lincolnden gelmiş. pvt. onur yapmıs bunu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Türk'ü oyununa grafiker yaparsan böyle döşer mapi tabii hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 asfkjdakjsdk çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ABİ HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 İyi yine 1-1 yapmış, pazarlama mantığına uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adam gassaraylı bence yoksa fener garanti 6'ydı o tabelada. ben olsam chelsea - beşiktaş konsepti yapardım oraya sergenli falan of çok efsane olurdu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha ya cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o yeri bulmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0&feature=player_embedded HELAL!!!11!111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha imkansız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 4350 ekran kartı çalıştırır mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lol x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha ole seymi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar