slickers Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 konsoldaki handikap herkeste var demek istemiş bence arkadaş yoksa ordan sen özürlüsün lafını çıkartmak için bayağı uğraşmak gerek
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu arada cod4'ü 1 kere patinin lan partide pc'de oynadım. onun dışında aylarca ps3'te oynadım. mouse gibi birşey varken çıbıkla aim almak elinle yemek yemek yerine ayakla yemek yemeğe benziyor. o anlamda özürlüsün. ENGELLİ pardon sdf ha eli olmayan adam ayağıyla yemek yiyor mu yiyor. konsolda fps'de öyle bişi işte. ben konsolda hs'ye kitletmişim mesela. tutup lan partide mouse'a geçince yargıtayını bile yargılamıştım orası ayrı. gamepad'de oynayıp mousa geçince resmen böle zinciri kırıp koşuyo gibi hissediyo insan kendini sdfg
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kaede, yanlis anladiysam ozur dilerim ben bana ve oynayan insanlara ozurlu dedin zannettim. onun haricinde, cidden zorluyorsunuz ama yani insani. sadece multiplayeri nasil diye sordum basima kaldi thread. ben seviyorum arkadasim, eglenerek de oynuyorum, nerd rage e sokuyorsunuz adami sacma sapan tartisma cikiyor sonra. siz begemiyorsaniz, sizce aim falan yeterli degilse siz bilgisayarda oynarsiniz, ben konsolda oynamayi seviyorum + evimde masaustu iblgisayar yok, almayi da dusunmuyorum, butun gun bilg basnda oturmaktan yeteri kadar kamburum zaten 22 yasinda + sag kolumda carpal tunnel baslangici var. konu nereden nereye geldi ya. tamam multisi guzel gorunuse gore, su an siparis veriyorum, 2 gun sonra ben de goruslerimi yazarim.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ilkeye atar yapmayin, verir elinize vindozlarinizi.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 garbage'a yollatmayın konuyu, birkaç gereksiz mesajı gizledim bu arada noluyor demeyin.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu ne? bu gerçek mi şimdi?? gayetde fb - gs maç skoru. 1-1. gollerde alex ve lincolnden gelmiş. pvt. onur yapmıs bunu kesin.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Türk'ü oyununa grafiker yaparsan böyle döşer mapi tabii hahah
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 İyi yine 1-1 yapmış, pazarlama mantığına uygun.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adam gassaraylı bence yoksa fener garanti 6'ydı o tabelada. ben olsam chelsea - beşiktaş konsepti yapardım oraya sergenli falan of çok efsane olurdu dsf
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0&feature=player_embedded HELAL!!!11!111bir
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 4350 ekran kartı çalıştırır mı bunu?
Öne çıkan mesajlar