kerim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 türkiyede kutulu ne kadar oyun kusura bakmayın arkalara bakamıyorum biraz acelem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 80-90 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu arada şu kaynamış, baştan sorayım; Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Yada Sovyetler neden kullanmıyor hazır Amerikanın uydular çalışmazken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çünkü amerika mavi, rusya kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Lopeth said: sp güzel olmuş yine ama ilk oyundan etkilendiğim kadar etkilenemedim bu sefer sözlerimi geri alıyorum an itibariyle, yine orjinal bişeyler yapmayı başarmışlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Apis said: Bu arada şu kaynamış, baştan sorayım; Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Yada Sovyetler neden kullanmıyor hazır Amerikanın uydular çalışmazken? "mar" diye acıklanabilir. tabı oyunun ilerki safalarında iki tarafda kitle imha silahı kullnıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bitirdim şimdi de çok iyi ve kısa olmuş yine. Doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Cuce said: Apis said: Bu arada şu kaynamış, baştan sorayım; Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Yada Sovyetler neden kullanmıyor hazır Amerikanın uydular çalışmazken? "mar" diye acıklanabilir. tabı oyunun ilerki safalarında iki tarafda kitle imha silahı kullnıyo. mar? yoksa MAD mi demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ben her aksam girdigim lagsız serverima girmek, girdigimde o serverda tanıstgm we benim gibi her aksam gelen adamların beni selamlamasını we onlarla muhabbet etmeyi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Flood olmus sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 11gb offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 mad işte mar dğeil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hayatımda gördüğüm en mantıksız, en kıytırık senaryolardan biri. Hele ki birinci oyunla karşılaştırınca... Ki, birinci oyunun bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri görecede olsa baya gerçekçi bir senaryo ve atmosfer vermesiydi. Lakin bunda; Washington savaş alanı, kan gövdeyi götürüyor, Rusya adeta Red Alert 2 gibi tank fln çıkarmış ki 5 gün fln olmuş işgal başlayalı. Amerika hala nükleer savaş başlatmıyor. Bu ne be? Onlar süs müydü? Daha neyi beklersin, başkentin olmuş moloz yığını, tonla asker ve sivil kaybediyorsun... Diğer tarafta her saat yüzlerce sivil ölürken kıytırık timimiz petrol kuyularını bombalamıyor, neymiş o, 6 rehine varmışmış! Ulan Amerika diye bi yer kalmadı, sen 6 adamın derdindesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 senaristler hiç "24" izlememiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 güzeldi. ilk senaryo ilk oyun kadar çarpıcı olmasada ilk oyundan insanları görmek güzel oldu. ayrıca sondaki credit çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ayrıca sami onur uda tebrik ediyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB İşlemci, HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X ekran kartı ve A-DATA 2 GB(2*1) 1066 MHz DDR2 RAM Vitesta Extreme bellek. Bu sistemde grafik ayarları Extra ve 2x AA ile kastı oyun. Öyle yani içimde kaldı hava atıyordum sistemimle, patladım. Hah bir de şey, çok hızlı geldi yahu bana MW 2. Yani aksiyon iyi hoş falan da baya baya pata küte mi gidiyor anlamadım ben. Bi soluklansak etrafımıza baksaydık hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hey maşallah 12GB nedir ya. Orijinali de 90TL'ymiş, tebrikler. O "aç" EA bile gitti Dragon Age gibi bi oyunu 60TL civarına satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 multiplayer,4 e gore banada baya hizli geldi...bide cok fazla perk silah kombinasyonu var iyi bisi.. thermal kamera denedim sniper ile, baya havali falan..da karlı haritalarda isime yaradi biraz zorlastiriyor cunku..sniperlere susturucu takilabilmesi cold blood perki ile birlesince pek keyifli oluyor hehe.. bu arada, killstreak rewardlardan EMP yi gorebildim ben en buyuk..Tactical Nuke goren, atan oldumu 25 kill dayanip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 varsa 5-6 kisi kendimiz acip oynayalim deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çifte silencerlı shotgun yapan oldu mu hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 vay arkadaş.. Modern Warfare 2 sells almost 5M copies on launch day http://www.boygeniusreport.com/2009/11/12/modern-warfare-2-sells-almost-5m-copies-on-launch-day/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 daha ilk 24 saatte kazandığı parayı hesaplıyorumda, hakiki warfare diye oyun çıkartıcam anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 MÜZİKLERİ KAPAMA SEÇENEĞİ YOK! sinirlendim lan. sinirlendim. mermi sesinden çok çello sesi duyuyorum lan.. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Endgame bölümünün sonunda oyun loadinge giriyor hani bir daha. İşte orda error verip kitleniyor. Kafam girsin diyorum. Bir kaç kere denedim birde. Lan son blm olmuş ne hatası. En heyecanlı yerinde bozuldu oyun sdafadfsadfas. Birde orjinal aldıydım. Varmı aynı hatayı gören. edit: Onun harici single Red Alert senaryosu gibi olması dışıdna gayet güzel ^^ edit2: Sildim spoiler olmasın diye o baş kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar