Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Bu arada şu kaynamış, baştan sorayım;

Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Yada Sovyetler neden kullanmıyor hazır Amerikanın uydular çalışmazken?

Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Yada Sovyetler neden kullanmıyor hazır Amerikanın uydular çalışmazken?

"mar" diye acıklanabilir. tabı oyunun ilerki safalarında iki tarafda kitle imha silahı kullnıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Apis said:

"mar" diye acıklanabilir. tabı oyunun ilerki safalarında iki tarafda kitle imha silahı kullnıyo.

mar? yoksa MAD mi demek istedin?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda gördüğüm en mantıksız, en kıytırık senaryolardan biri. Hele ki birinci oyunla karşılaştırınca...

Ki, birinci oyunun bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri görecede olsa baya gerçekçi bir senaryo ve atmosfer vermesiydi. Lakin bunda;

Washington savaş alanı, kan gövdeyi götürüyor, Rusya adeta Red Alert 2 gibi tank fln çıkarmış ki 5 gün fln olmuş işgal başlayalı.

Amerika hala nükleer savaş başlatmıyor. Bu ne be? Onlar süs müydü? Daha neyi beklersin, başkentin olmuş moloz yığını, tonla asker ve sivil kaybediyorsun...

Diğer tarafta her saat yüzlerce sivil ölürken kıytırık timimiz petrol kuyularını bombalamıyor, neymiş o, 6 rehine varmışmış! Ulan Amerika diye bi yer kalmadı, sen 6 adamın derdindesin!

Sosyal ağlarda paylaş

Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB İşlemci,
HIS HD4850 IceQ 4 Turbo 512 MB 256Bit GDDR3 16X ekran kartı ve
A-DATA 2 GB(2*1) 1066 MHz DDR2 RAM Vitesta Extreme bellek.

Bu sistemde grafik ayarları Extra ve 2x AA ile kastı oyun. Öyle yani içimde kaldı hava atıyordum sistemimle, patladım.

Hah bir de şey, çok hızlı geldi yahu bana MW 2. Yani aksiyon iyi hoş falan da baya baya pata küte mi gidiyor anlamadım ben. Bi soluklansak etrafımıza baksaydık hafiften.
Sosyal ağlarda paylaş

multiplayer,4 e gore banada baya hizli geldi...bide cok fazla perk silah kombinasyonu var iyi bisi..

thermal kamera denedim sniper ile, baya havali falan..da karlı haritalarda isime yaradi biraz zorlastiriyor cunku..sniperlere susturucu takilabilmesi cold blood perki ile birlesince pek keyifli oluyor hehe..

bu arada, killstreak rewardlardan EMP yi gorebildim ben en buyuk..Tactical Nuke goren, atan oldumu 25 kill dayanip :p
Sosyal ağlarda paylaş

Endgame bölümünün sonunda oyun loadinge giriyor hani bir daha. İşte orda error verip kitleniyor. Kafam girsin diyorum. Bir kaç kere denedim birde. Lan son blm olmuş ne hatası. En heyecanlı yerinde bozuldu oyun sdafadfsadfas. Birde orjinal aldıydım. Varmı aynı hatayı gören.

edit: Onun harici single Red Alert senaryosu gibi olması dışıdna gayet güzel ^^

edit2: Sildim spoiler olmasın diye o baş kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...