Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bugun olucak evet. edit: aral ithalat'ın sitesinde yazılmış 10 kasım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 biri emin olsun da ona gore hareket edelim =) Aral yarin gelecegini gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 13-13:30 arası astoria d&r dayım, imza günüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha iyimiş lan kargo bedava kk ile 85e geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hahahahahaha activison nasıl para yedirmiş nasıl para yedirmiş düzgün deview versin diye millet ahahahha gametrailersdaki reviewde aynen şunu diyor "oyun aşırı kısa ama farklı zorluk dereceleri var, bu durumu eşitliyor !" hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sp yalan zaten mp asıl iş yaptıracak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mp de zaten yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 O zaman, kötü yollara başvuralım, para bayılmayalım boş yere =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 keade yüzünden kötü yola başvurucam tüm suç keade nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hic ba$vurmayin bo$una.. burada ba$vurulmu$u var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 adam diyorki oyun 7 saat civarı sürer 3 saat sırf cutscene ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 salak bu dnr dakiler depoda bi sorun cikmis yarin yada persembe en erken satabiliriz diolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahahahaha bu dnr ın deposunda hep sorun oluyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 steamden preorder eden yok mu burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zanin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 biri su dnr dakilere telefonla konusmayi ogretsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 steamden satin alinca sadece key mi almi$ oluyoruz yoksa pu$t oyunu da yukluyo mu zorla. yani bo$una cekmi$ olmiyim steam versiyon torrenti. edit: steam versiyon 12sinde unlock oluyomu$. ulan ne i$ ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Xaenin said: Aeee bu pre-load yaparken kapatınca bilgisayarı baştan mı yapıyo sonra? Eyvah, baştan başladı bende? steam bu, herşeyi yapar. yarın mesela oynarsın tuvalete gider gelirsin alttaplarsın bi patiye bakıyım dersin, cat cöker oyun bastan ceker oyunu steam falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Esh said: steamden satin alinca sadece key mi almi$ oluyoruz yoksa pu$t oyunu da yukluyo mu zorla. yani bo$una cekmi$ olmiyim steam versiyon torrenti. edit: steam versiyon 12sinde unlock oluyomu$. ulan ne i$ ya. Valla bilgisayarı açtıkça pre-load ediyor o yüzden bilemiyorum, 12 sinde unlockluyorlar evet ben de o yüzden yarın indiricem tam, ama cd-key bok püsür vermedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 steam sistemini sevmiyorum. yarin alnimizin akiyla aliri d&r dan felan .. multide asil tirsilan nedir ben pek anlamadim $imdi. biri acikliga kavus$tursun. yerel elemanlarla p2p multide sikinti yasanacagini sanmiyorum. ama elbette 50ms+ ping olacaktir. ote yandan nedense sunucu tek bir peer uzerinde olacak deniyor, bana biraz ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 50ms ehue IWnin internal testinginde 100ms minimum aldı adamlar :> yani şey gibi IW serverına bağlısın istatistikler, anticheat vs için ama bütün ana bilgi alışverişi p2p üstünden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 100 ms süper ya, ben cs oynarken zamanında, 150 ye iyi diyordum. Gerçi dedicate server dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 nkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha yeni farkettim mp'de ping yazmıyo sadece bar var eyvah eywah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 önümüzdeki 30dk içinde post atmazsam bilin ki meşgulüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar