Cd- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 son videoda spoiler vağr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Şu anda indirilebiliyor ama cuma gecesine kadar oynanamıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 vurulduktan sonra sprint atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yarin sabah cikmiomu oyun? aralin elemani 10unda magazalarda olucak yazmis. sallamadiysa tabi .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 - konsol yok - 65 fov sabit - IWnin kendi yaptığı internal testingde aynı bina içindeki adamlarda 100ms ping (p2p bağlantı, dedicated server yok) - 9v9 max almayın şu zıkkım oyunu. para kazandırmayın şu activisiona. kötik resmen dalga geçiyor pc oyuncuları ile hayır bide konsollardan 10 dolar fazla veriyorsunuz pc ye almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bf alın, baya iyi olacak gibi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende bf cikana kadar idare eder niyetiyle aldim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BLxSBz8_ZeE soyle olmaz isallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 güldüm ama sonradan tedirgin oldum sdf edit: bi de çıkmamış oyuna bok atmayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aeee bu pre-load yaparken kapatınca bilgisayarı baştan mı yapıyo sonra? Eyvah, baştan başladı bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 peer 2 peer gamingi test etmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 beklemekten sıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sabah kac gibi gelir magazalara acaba . ona gore saat kurmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 onemli olan oynanip oynanmadigi haci, yani yattara olma $ansin da var sonucta online oynanmiyosa. 5 saat gameplay icin degmez 70$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 60 dolardi 70 emi cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.justin.tv/eyes_cube Su adreste canli yayinda multiplayer oynaniyor. Ben de bi video cektim, isteyen izlesin. http://www.youtube.com/watch?v=Z1z2TP1elrI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 of 2sn görüntü geldi sonra türkiye slotu doldu dedi ya bödöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 puanlar düşük geliyor gibi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yeni yaralanma efekti çok absürd be, arabanın camına damlalar gelmiş gibi bide parlıyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahah game winning kill übermiş çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Xaenin said: Aeee bu pre-load yaparken kapatınca bilgisayarı baştan mı yapıyo sonra? Eyvah, baştan başladı bende? Ayni sekilde oldu banada basdan basladi ama aksam hemen cekti hepsini gece acik birakmaya gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 razzRaziel said: yeni yaralanma efekti çok absürd be, arabanın camına damlalar gelmiş gibi bide parlıyolar falan Öyle çünkü maske takıyoruz sanırım. Ama işin saçmalığı, kurşun yiyince vs. tamam kan gelsinde, yüksek bir yerden atlayınca gelen kan nerden? Bu arada, multi güzel gibiydi, öğlen d&r a bir uğramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 o benim de aklıma geldi de yine de olmamış. neyse alışılır. d&r'a gelir mi ya bugün? gelse de 120den açarlar heralde, world at war 90lira şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sanki arka sayfalarda biri demişti geliyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar