Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 populerite olduruyo zaten. hedef buyudukce hilecilerde o yone gidiyor. iw maalesef altindan kalkamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mokoko bugün alenen wallhack yapıyodu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kalksın boşuna mı parayla satıyor o zaman bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Pre-Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 - Stimulus Package çıktı. steam'de 13.49 dolar şu anda. Available: 4 May 2010 This game will unlock in approximately 1 week, 3 days and 6 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 utanmadan oyun aprasına 5 harita satıyorlar, başka hiç bir şeyi geliştirmeden. bidahakine nirvanaya ulaştıran oyun yapsalar beş kuruş vermem. hem pcde oynuyoruz üvey evladız, hem hiç bi sikim geliştirmediler. xbox kullanan amerikalılar alsın yeter adamlara zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 amerikaya göre çıkarıyorlar zaten oyunu 15 dolar falanda adamlara koymuyor. onu düşünerek yapıyorlar zaten. bundan sonrada zor gelişir bu oyun çünkü ikili şirketten ayrılmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Amerika'ya göre de pahalı, eğer yabancı forumları okursan milletin ne kadar isyan ettiğini göreceksin. Gerçi isyan etselerde toplumun çok büyük bölümü mal olunca böyle satışlar yapması normal, Mal olmasalar böyle aptalca birşey için 15 dolar vermezlerdi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 he ben mal tarafını yazmamışım. ben de o paraya satsam new steam beta yapardım. mallar mal oldu. :) sonunda herkes alacak arkadaş. millet apple dünyasının para kazanış taktiğini gördü herkes aynı pazar taktiğiylen satıyor her şeyi. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yoo ben almicam, mis gibi bad company var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Onada cikar yakinda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=51%C2%B009%2716.16%22N+29%C2%B058%2757.41%22E&ie=UTF8&ll=51.154411,29.980896&spn=0.008344,0.030899&t=h&z=16&iwloc=addr merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ne bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: Cemetery of radioactive technics in Rassokha sonuç olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 mokoko hile yapıyosun sen bence, mümkünse bigün teketek kapışalım da elime ver görim hile mi değil mi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 diyorum ki hep beraber oynayalım şu oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cücenin link singleda iki kişi sniperla ilerlediğimiz yer değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kar fırtınalı air base bölümünü diyorsan (kalpatış sensörleriyle ilerlediğimiz) andırıyor ama değil, benzemiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yok orayı demiyorum zaten coop da mı vardı yoksa aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi direk, romanovla amrikalıların kapıstığı bizim iki ordu arasından sızıp ziple ucağa bindiğimiz bölüm. ucak pistinin yeri falan biel aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oyuna tıklıyorum. 4:3 ekran gösteriyor. nasıl hallederim bunu ? edit : hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Infinity ward serverlarinda sorun var mi ? Lag ve ya oyundan atma falan? Herhangi bi hile falan yapmiorm yani internet oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bi sorun yok gayet guzel oynuyorum lag ve oyundan atma yasamadim uzun zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 rusya ayağında bir sorun var o zaman hala devam eden bir lag sorunu var. ilgünç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AekUcadjELM&feature=popt00us08 abi oyun mw1 biliyorum ama izlemeniz lazım yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi aksan star trek deki rus subaya cok benzio adini unuttum simdi ahaha super rus aksani ingilizce mukemmel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar