Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: eagle_dnz, 28 Nisan 2004 20:08 tarihinde demiş ki: sevdim ben reklamı ya 100.000$ almış diolar ama? Köşe yazısında okudum 220.000$ alcağını. Hatta şöyle diordu. Caner-Tülin evlendiğinde bi sigorta firması 2 sine 500'er bin dolar verecekmiş reklamda oynamaları için. Sonra 1'er milyon dolar istemişler. Onlar bu kadar alırken yılların karizması Kadir İnanır karizmasını çizdirip sadece 220.000 dolar alıyo yazıyordu.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bence 500bin dolar vermeleri yazıştır havada kaparlar 500k doları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eheh bakışlar süper kadir bey'in...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Yok abi KAdir abi güzel gitmiş o reklama da Ayşe Arman çok güzel uymuş..O adamda karizma mı kaldı zaten çizile çixzile boşverin[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sevmedim.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bence hiç uymamış ayşe arman[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ayse arman harika o reklamda, reklamı sırf ayse arman icin izliyorum. coook muthis bi tip! :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bugüne kadarki en iyi bonus kart reklamı bence, barmen hanım zaten fazlasıyla karizmatik ve çekiciydi, ayşe arman'mış demek şimdi anlaşıldı, zaten sempatim vardır da gazete resimlerini filan aşmış burada.. :) dj yavuz da kadir inanır da süper oynamış ki kadir inanır pek sevmem hani, ona rağmen.. "ama siz daha güzelsiniz" :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar