Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ilke ben bu gelişmeyi senin adına üzücü ama hayırlı buluyorum. kaldı ki daha girip girmediğin bile belli değil. gönlündeki yer orasıysa girersin ama bir de ms için kodlamaya başladıktan sonra her gün kulak çınlaması var. her crashte anarım adını. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 olm paket yaptırsaydın lan hergün 75$ lık yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 harbi eve götürürdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 @nocom: ayıp ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ya negzel ooo amerikada hiltonda büftek mi yiyoruz diye girişicektim konuya ama baya çirkinleşmiş ortalık. Neyse başka trollere. İlke geçmiş olsun hacı. Zaten hayırlı olmuş ya sen ai cı değil miydin ne işin var microsoftta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 lol ne muhabbet dönmüş.. penth geçmiş olsun hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsn penth microsoft un kaybı senin değil :D +evet cidden paket yaptırsaydın yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Geçmiş olsun.Zencefilli bal ye bir daha böyle bir duruma düşersen boğazın için çok iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nolüür lan burda. bir yanda koca karı ilaçları uçuşuyır, diğer yanda kadınlar hamamı gibi iki mahalle karısı laf etmiş ortalık karışmış. diğer yandan salla be pent sana iş mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Olan ve ölene çare yok.Üzülmek birşey değiştirmez.Rasyonel davranıp şu andan itibaren önündeki seçeneklere bakmak lazım. Umarım halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 papadapulos said: olm paket yaptırsaydın lan hergün 75$ lık yemek.ahaha harbiden :) yalnız 75 dolar çok iyiymiş yahu kahvaltıda 2 porsiyon kebap ile güne dobi gibi başlarsın ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Akhlaur said: Geçmiş olsun.Zencefilli bal ye bir daha böyle bir duruma düşersen boğazın için çok iyi gelir. zencefil de dünyanın en iğrenç şeyi büyük ihtimal. ama iyi geliyo cidden. geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çok geçmiş olsun,tabiki bir doktorun görüp teşhis koyması lazım,ama aklında olsun böle durumlarda ve ilaç bulamazken limonu kabuğuyla direk yersen belli süreli iyileşme yaşayabilirsin,tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gorustugun adama tesekkur maili gondermeyi unutma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evime varabilsem, olcem galiba ya. Bakireistandayim ucus 50 dakka rotar yedi bohuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bakireistan esprisi yüzünden dayaklık olduğun kanısına vardım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben anlamadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Virginia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ignorance is bliss derlerdi inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Zencefil yakar eder ama iyi gelir, zencefil-ıhlamur-kuşburnu-tarçın kombosunu kaynatıp üzerine bal koyup içersen dirilirsin direk. Balı sonra koy ama, kaynarken koyma. su ılınmadan koyarsan zararlı çünkü. 10 küsür iğneyle sürüne sürüne sendekine benzer bir faranjiti atlattıydım, bu sene üst paragraftaki hedeyi içerek 3-4 günde zorlanmadan geçiverdim. Hiç biri yoksa ılık suya bal-zeytinyağı-BOL limon-karabiber kombosu içilebilir, o da iyi geliyor. Son faranjitten sonra geçen seferki gibi olmasın diye o kadar kastım ki, şamanlık brövesi vereceklerdi artık. Totem dikip ayip yapacaktım gırtlak düzelsin diye korkudan sdf. Utopia da "papatya çayıyla gargara yapsın" dedi mesela bak, ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 direk papatya yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar