Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 3-4 gunumu anlatmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilke ben bu gelişmeyi senin adına üzücü ama hayırlı buluyorum. kaldı ki daha girip girmediğin bile belli değil. gönlündeki yer orasıysa girersin ama bir de ms için kodlamaya başladıktan sonra her gün kulak çınlaması var. her crashte anarım adını. :P
Mesaj tarihi:
Ya negzel ooo amerikada hiltonda büftek mi yiyoruz diye girişicektim konuya ama baya çirkinleşmiş ortalık. Neyse başka trollere.

İlke geçmiş olsun hacı. Zaten hayırlı olmuş ya sen ai cı değil miydin ne işin var microsoftta falan
Mesaj tarihi:
nolüür lan burda.

bir yanda koca karı ilaçları uçuşuyır, diğer yanda kadınlar hamamı gibi iki mahalle karısı laf etmiş ortalık karışmış.

diğer yandan salla be pent sana iş mi yok?
Mesaj tarihi:
papadapulos said:
olm paket yaptırsaydın lan hergün 75$ lık yemek.
ahaha harbiden :) yalnız 75 dolar çok iyiymiş yahu kahvaltıda 2 porsiyon kebap ile güne dobi gibi başlarsın ehueh.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Geçmiş olsun.Zencefilli bal ye bir daha böyle bir duruma düşersen boğazın için çok iyi gelir.

zencefil de dünyanın en iğrenç şeyi büyük ihtimal. ama iyi geliyo cidden. geçmiş olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
Çok geçmiş olsun,tabiki bir doktorun görüp teşhis koyması lazım,ama aklında olsun böle durumlarda ve ilaç bulamazken limonu kabuğuyla direk yersen belli süreli iyileşme yaşayabilirsin,tekrar geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Zencefil yakar eder ama iyi gelir, zencefil-ıhlamur-kuşburnu-tarçın kombosunu kaynatıp üzerine bal koyup içersen dirilirsin direk. Balı sonra koy ama, kaynarken koyma. su ılınmadan koyarsan zararlı çünkü.

10 küsür iğneyle sürüne sürüne sendekine benzer bir faranjiti atlattıydım, bu sene üst paragraftaki hedeyi içerek 3-4 günde zorlanmadan geçiverdim. Hiç biri yoksa ılık suya bal-zeytinyağı-BOL limon-karabiber kombosu içilebilir, o da iyi geliyor.

Son faranjitten sonra geçen seferki gibi olmasın diye o kadar kastım ki, şamanlık brövesi vereceklerdi artık. Totem dikip ayip yapacaktım gırtlak düzelsin diye korkudan sdf.

Utopia da "papatya çayıyla gargara yapsın" dedi mesela bak, ekleyeyim.
  • Yeni Oluştur...