Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 3 saat sonra yatabilirim ancak. ama karnım felaket aç. ağır şeyler de yiyemiyorum gece rahatsızlık veriyor feci. hafif olsun ama karnım doysun. ne yiyeyim.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tereyağlı yapıp içine et de kavurayım di mi kermit.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tereyağlı tereyağsız yap farketmez güzelde bi salata yap tamam işte en sevdiğim yemek pilav + salata valla asdjgasd ondan yazdım
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 domates falan varsa bolcana onlardan 160 grlık ton balıklarından bocala bir de , 1-2 dilim de ekmek koy veya şekil olsun diyorsan grissini falan at böyle aralara 3-4 orta boy domates bir kutu da ton ile baya doyuyorum ben
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ton balığı ağızda garip bi tad bırakır uyurken kötü olur
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ekmek arası ton balığı + turşu, içecek olarakta elma suyu. afiyet hedehödö
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 mukavva ye.. biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik. biz küçükken o kadar fakirdik ki ayakkabı yerine çınar yaprağını ayağımıza bağlardık biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım biz küçükken o kadar fakirdik ki yapmur yağdığında çamurları toplar ve kendimize tabaklar yapardık. nihayet yağışlı geçen bi sezon sonunda yemek takımı sahibi olabildik biz küçükken o kadar fakirdik ki 10yaşına kadar yiyebildiğim tek et kertenkele ve kedi eti idi biz küçükken o kadar fakirdik ki annem bize süt yerine arkadaki incir ağacının suyunu içirirdi
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Baggio said: Kavurmalı yumurta? o kadar para yoktuki bizde!! ancak mukavvalı mukavva yiyebilirdik... az pişmiş...
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ton balığı alayım yarın özlemişim bu saatte olsa bi konserve açar yerim acımam.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 poğça sade sıcak :S FORRRR THHHEEEE WIIIINNNN!!!! şuan yiyomm çağrışımlı geldi büyle
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ilginç edit: ulan hep böle oluo, yeni sayfada olsun istediğim post olmaz istemediğim post olur, hadi bakalım şimdi ne ilginç?
Öne çıkan mesajlar