Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 3 saat sonra yatabilirim ancak. ama karnım felaket aç. ağır şeyler de yiyemiyorum gece rahatsızlık veriyor feci. hafif olsun ama karnım doysun. ne yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ton Balığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 meyve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pilav lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tereyağlı yapıp içine et de kavurayım di mi kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 tereyağlı tereyağsız yap farketmez güzelde bi salata yap tamam işte en sevdiğim yemek pilav + salata valla asdjgasd ondan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 domates falan varsa bolcana onlardan 160 grlık ton balıklarından bocala bir de , 1-2 dilim de ekmek koy veya şekil olsun diyorsan grissini falan at böyle aralara 3-4 orta boy domates bir kutu da ton ile baya doyuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ton balığı ağızda garip bi tad bırakır uyurken kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ekmek arası ton balığı + turşu, içecek olarakta elma suyu. afiyet hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 mukavva ye.. biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik. biz küçükken o kadar fakirdik ki ayakkabı yerine çınar yaprağını ayağımıza bağlardık biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım biz küçükken o kadar fakirdik ki yapmur yağdığında çamurları toplar ve kendimize tabaklar yapardık. nihayet yağışlı geçen bi sezon sonunda yemek takımı sahibi olabildik biz küçükken o kadar fakirdik ki 10yaşına kadar yiyebildiğim tek et kertenkele ve kedi eti idi biz küçükken o kadar fakirdik ki annem bize süt yerine arkadaki incir ağacının suyunu içirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kavurmalı yumurta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Baggio said: Kavurmalı yumurta? o kadar para yoktuki bizde!! ancak mukavvalı mukavva yiyebilirdik... az pişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 pizza yedim, oh doydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben de açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kartvizit ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ton balığı alayım yarın özlemişim bu saatte olsa bi konserve açar yerim acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tonbalıklı salata ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tarhana çorbası + turşu rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 poğça sade sıcak :S FORRRR THHHEEEE WIIIINNNN!!!! şuan yiyomm çağrışımlı geldi büyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 KOL böreği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ilginç edit: ulan hep böle oluo, yeni sayfada olsun istediğim post olmaz istemediğim post olur, hadi bakalım şimdi ne ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar