bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 İzleyin henüz daha izliyemedim cd sını almıştım çalışmamıştı. Trt bi kere daha verdi misafir geldi izleyemedim :) sonunda izliicem..[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 walla 20 kere falan izledim, hatta kazaadan indirdim divx ini[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 izlemeyen kesin izlesin, izleyen gene izlesin.. (ikinci kategorideyim) hatta bunu izler üstüne de hearts of iron oynarım tam olur.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ranayı kurtarmak izlemeyen hata yapmış vala :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 6-7 kere izledim gene izlerim. Zaten bana o filmden sonra bir şeyler oldu. 2.dünya savaşına manyak bi ilgi duymaya başladım(yani savaşmaya değil yanlış anlaşılmasın. Sadece o savaşa. Yani savaş taraftarı değilim kesinlikle) Ondan sonra da Kardeşler Takımı oldu daha güzel oldu :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Kardeşler takımı süperdi. Ya ben de 2. Dünya savaşını çok seviyorum. Savaş olarak değil tabiki :=) Ve acaip ilgi duymaya başladım özellikle Medal of Honor oynadıktan sonra aşırı arttı birçok filmi izledim ama bu kısmet olmadı. Eğer birgün film çekebilecek kadar param olursaki çok istiyorum çekmeyi Çanakkale destanını yapıcam.Bizim salaklar yapamıyorlar yaptılar bişey belgesel oldu.yapsana Pearl Harbor veya Er ryan ı kurtarmak gibi.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hele 110 kiloluk mermiyi topa tek başına taşıyan onbaşı invincible'ı batıracak, hollywood için biçilmiş kaftan.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tam er ryan'ı kurtarmak'tan soora "thin red line" diye bi film girmişti vizyona, tam bi hayal kırıklııydı. hepimiz hurraaa diye gittik filme aynı tadı alacaz umuduyla, bu kadar sıkıldıım bi başka film hatırlamıom, filmin son on dakkası hiç kimse izlemedi salonda walla, herkes dönmüş yanındakiyle konuşuodu, hatta cep telefonunda oyun oynayanlar bile vardı.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 3 kere sinemada izlediğim ve dvdsine sahip olduğum bu filmi her insan evladının en az 1 kere izlemesi gerektiğini düşünüyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 The Thin Red Line çok iğrençti yahu. Konusunu bile hatırlamıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themetallica Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dvdsi var divxi var iki kere sinemada izledim ama sırf dublajı için izlerim :-P.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Sam, 03 Mayıs 2004 16:10 tarihinde demiş ki: hele 110 kiloluk mermiyi topa tek başına taşıyan onbaşı invincible'ı batıracak, hollywood için biçilmiş kaftan.. :-p hakkaten gavurlar inanmazlar buna :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 20 ker efalan izledim gene izlerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Er Ryan'dan sonra bu film kadar güzel bi film yapamadılar hiç(Kardeşler Takımını saymıyorum dizi diye). Yapımcılığını doğru düzgün bi adam üstlenene kadar bir şey beklemiyorum ben. Spielberg ikinci kez 2. dünya savaşı filmi yapmaz diye düşünüyorum. Onun için bayağı bi beklemek gerek heralde[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Aquila bilerek mi yazdın bilmiyorum ama "Shaving(!) private Ryan" yarım saat güldürdü beni[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 evet mükemmel bi film mutlaka izlenmeli , hatta bir kereden daha fazla izlenmeli...ha bu arada ikinci dünya saaşına ilgi duyanlar "A Bridge Too Far" filminide izleyin.Saving Private Ryan kadar aksiyonlu değil ama Sean Connery abimiz oynuyor :)[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurtlar inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bu ryan kimdir nedir hala çözemedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 trt aldı ztn filmi önceden de göstermişti artık böly boyna göstermeye dewam eder ne gzl[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bagis toplayip trtye verelim reklam almasinlar :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 king bak şimdi bu er ryan kardeşimiz bir askerdir.bunun 3 kardeşi vardır falan :) tipide biraz mala benzio o kadar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Güzel Film izlemeyen arkadaşlara Tavsiye edebilirm..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 film bugun arka sayfaya dusmus up...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 en iyi savas filmlerinden..bir digeride zaten spielberg abimize aitti..schindler'in listesi (yanlis yazdim) ikisinide kesin izleyin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 film süper ya tom hanks özellikle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 tom hanks ztn adamım.gene kaçırmadım ya hastayım bu filme[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar