Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Er Ryan ı Kurtarmak!!! TRT Çarşamba 20:30


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

6-7 kere izledim gene izlerim. Zaten bana o filmden sonra bir şeyler oldu. 2.dünya savaşına manyak bi ilgi duymaya başladım(yani savaşmaya değil yanlış anlaşılmasın. Sadece o savaşa. Yani savaş taraftarı değilim kesinlikle)
Ondan sonra da Kardeşler Takımı oldu daha güzel oldu :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşler takımı süperdi.

Ya ben de 2. Dünya savaşını çok seviyorum. Savaş olarak değil tabiki :=)
Ve acaip ilgi duymaya başladım özellikle Medal of Honor oynadıktan sonra aşırı arttı birçok filmi izledim ama bu kısmet olmadı.

Eğer birgün film çekebilecek kadar param olursaki çok istiyorum çekmeyi
Çanakkale destanını yapıcam.Bizim salaklar yapamıyorlar yaptılar bişey belgesel oldu.yapsana Pearl Harbor veya Er ryan ı kurtarmak gibi.[signature][hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam er ryan'ı kurtarmak'tan soora "thin red line" diye bi film girmişti vizyona, tam bi hayal kırıklııydı. hepimiz hurraaa diye gittik filme aynı tadı alacaz umuduyla, bu kadar sıkıldıım bi başka film hatırlamıom, filmin son on dakkası hiç kimse izlemedi salonda walla, herkes dönmüş yanındakiyle konuşuodu, hatta cep telefonunda oyun oynayanlar bile vardı.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dvdsi var divxi var iki kere sinemada izledim ama sırf dublajı için izlerim :-P.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Er Ryan'dan sonra bu film kadar güzel bi film yapamadılar hiç(Kardeşler Takımını saymıyorum dizi diye).
Yapımcılığını doğru düzgün bi adam üstlenene kadar bir şey beklemiyorum ben. Spielberg ikinci kez 2. dünya savaşı filmi yapmaz diye düşünüyorum. Onun için bayağı bi beklemek gerek heralde[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet mükemmel bi film mutlaka izlenmeli , hatta bir kereden daha fazla izlenmeli...ha bu arada ikinci dünya saaşına ilgi duyanlar "A Bridge Too Far" filminide izleyin.Saving Private Ryan kadar aksiyonlu değil ama Sean Connery abimiz oynuyor :)[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurtlar inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...