tantun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 wildhammer-eu'da, ben kendim topladim materyalleri, yaklasik 20k ödedim elemana verdiğim tip dahil. dost guilddeki engineer 1000g tip istedi, rakip guildin adami 500g istedi, millet kafasina göre fiyat veriyor "bahsis" icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 2 güne yaptırıyorum inş. bir tane :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Wowda motor olmasını, age of empires da şifre yazıp araba çıkartmaya benzetiyorum ben. Yada sanki bi film çevirilmişte, o filmin 4 üncüsü 5 incisi falan çekilmiş. Yavaş yavaş ana olaydan uzaklaşılıyor gibi sanki. Yani uzadıkça shiti çıkıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Boci said: Wowda motor olmasını, age of empires da şifre yazıp araba çıkartmaya benzetiyorum ben. Yada sanki bi film çevirilmişte, o filmin 4 üncüsü 5 incisi falan çekilmiş. Yavaş yavaş ana olaydan uzaklaşılıyor gibi sanki. Yani uzadıkça shiti çıkıyo... alakası yok warcraftda gayet normal bi durum. barut, ateşli silahlar, tanklar, helikopterler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 steampunk, lanet gnomelar. engineering olan settingde normal seyler bunlar. zamanda ilerliyor, teknolojiler gelisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yakında hunterlar bow/gun yerine topla ateş ederse yadırgamayın diyosunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 flying mountların bu kadar çok kullandıldığı bi devirde böle bi makineye bu kadar para harcamak beni çok üzüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 top dedigin tufegin buyugu ki, oyunda zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aquila said: top dedigin tufegin buyugu ki, oyunda zaten var. lol. Bıçağın büyüğü de roket atar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bende bir tane alıp Harley Davidson'un WoW şubesini kurucam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yapılır fekat oyunda ayağımız yere değdiği tek ikametgah dalaran bu aralar. oda 10-15dk banka vb için. ben paso dragon üstündeyim şahsen yapsam kendime 1 adet, bi halta yaramıcak resmen. uçan motor eklensin oyuna plz. helikopterle birleşsin transformers gibi hem yerde hem karada gitsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ya motoru satıyorlar 20-25k~ ah den para kazanıyoruz diioduk gemlerden dün 250g ye sattığım gem bugün 50gden satılmıo manyak dolu server 250g ye alıcısı olan bir gemin fiyatını neden 50g ye çekersin? ruh hastası dolu yemin ediyorum bu oyunda :D level 1 gnome char açıp elindeki aman satılsında diip astronomik ucuz rakamlara satanlara kıl oluyorum , hadi alıp kendin koy desen nereye kadar 3 gün ugrastim 3k gold harcadim yok anasını satiim halen fiyat düsüren insanlar var :S manyak dolu ehu anlaşıldı ki ben alamicam bu motoru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Fiyatların aşağı düşmesi mahvetti herkesi. 600g'a salıtlan titansteel bar bugün 250g :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 toptan gold almak isteyen olursa burning legion alliance pm alim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 erkeğin malı meydandadır ne pmi :D server transfer yapcan mı toplu alımda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yahu paraya sıkıştım ilgilenen pm atar işte dallandırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Frostmanede AHde mechano-hog yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yapacam bu motoru engineering fullemek ıcın yaklasık 3-4 k harcadım su an. 435lere geldı. sonra jewelle para kasıp motoru yapacam bakalım. ilk etapta satmaya calısacam satamazsamda kendım kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 jc ile gold yapabilirsen banada soyle =( Earthen Ring EU , blue gem fiyatları 10-12g ye kadar düştü (200-300glerdn) ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 insightful ve ember der susarm jc ile nası para kazanamiosunuz abi. ben jc olmadıgım halde milletin sırtından kazaniorum kestirip kestirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 scorch said: jc ile gold yapabilirsen banada soyle =( Earthen Ring EU , blue gem fiyatları 10-12g ye kadar düştü (200-300glerdn) ağlamak istiyorum Maelstromda gemler hala 120 gold civarında ve düşüş olacağını da sanmıyorum. Ben 160 miningle bile para kazanıyorum bu arada, copper orea feci rabet var :P 15 20 golddan satıyorum stackini. Goldshire'da 15dklik bir turdan 3-4 stack civarı copper ore geliyor fena para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://www.wowhead.com/?item=39997 http://www.wowhead.com/?item=40049 http://www.wowhead.com/?item=40031 http://www.wowhead.com/?item=40014 http://www.wowhead.com/?item=40008 http://www.wowhead.com/?item=40092 iyi getiriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 efecim aksam bi kac gem yollarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lol elime geleni satıorum ama yeşillerden istedigin kadar atayım paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 scorch said: jc ile gold yapabilirsen banada soyle =( Earthen Ring EU , blue gem fiyatları 10-12g ye kadar düştü (200-300glerdn) ağlamak istiyorum walla cayır cayır yapıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar