Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mechano-Hog Price Check!

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Boci said:
Wowda motor olmasını, age of empires da şifre yazıp araba çıkartmaya benzetiyorum ben. Yada sanki bi film çevirilmişte, o filmin 4 üncüsü 5 incisi falan çekilmiş. Yavaş yavaş ana olaydan uzaklaşılıyor gibi sanki.

Yani uzadıkça shiti çıkıyo...

alakası yok warcraftda gayet normal bi durum. barut, ateşli silahlar, tanklar, helikopterler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

yapılır fekat oyunda ayağımız yere değdiği tek ikametgah dalaran bu aralar. oda 10-15dk banka vb için. ben paso dragon üstündeyim şahsen yapsam kendime 1 adet, bi halta yaramıcak resmen.

uçan motor eklensin oyuna plz. helikopterle birleşsin transformers gibi hem yerde hem karada gitsin :p
Sosyal ağlarda paylaş

ya motoru satıyorlar 20-25k~

ah den para kazanıyoruz diioduk gemlerden
dün 250g ye sattığım gem bugün 50gden satılmıo manyak dolu server
250g ye alıcısı olan bir gemin fiyatını neden 50g ye çekersin? ruh hastası dolu yemin ediyorum bu oyunda :D level 1 gnome char açıp elindeki aman satılsında diip astronomik ucuz rakamlara satanlara kıl oluyorum , hadi alıp kendin koy desen nereye kadar 3 gün ugrastim 3k gold harcadim yok anasını satiim halen
fiyat düsüren insanlar var :S manyak dolu ehu anlaşıldı ki ben alamicam bu motoru :P
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
jc ile gold yapabilirsen banada soyle =( Earthen Ring EU , blue gem fiyatları 10-12g ye kadar düştü (200-300glerdn)

ağlamak istiyorum

Maelstromda gemler hala 120 gold civarında ve düşüş olacağını da sanmıyorum. Ben 160 miningle bile para kazanıyorum bu arada, copper orea feci rabet var :P 15 20 golddan satıyorum stackini. Goldshire'da 15dklik bir turdan 3-4 stack civarı copper ore geliyor fena para değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...