Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk yerde bankadan para çekip hesap aktifleştiren GOA

Mirage

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi birşey sorcam;

ben arkadaşa 1 aylık aldım şimdi o active yapsa istediği zaman 1 ay daha uzatabilcekmi.bilgileri silmenin bir yolu yokmu?ayriyetten böyle birşey yapan bir firmayada güven olmaz bir gün oyunu bıraksak bunlar istedikleri zaman parayı çekmezlermi?
Sosyal ağlarda paylaş

uzatma otomatik olarak açık, sen manuel olarak kapatıyorsun ve sonlanmış oluyor hesabın. yeniden açmak istediğin zaman kredi kartı bilgilerini sıfırdan tekrar girmen gerekiyor, buradan çıkan sonuç ise adamların cc bilgilerini ellerinde tutmadıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
uzatma otomatik olarak açık, sen manuel olarak kapatıyorsun ve sonlanmış oluyor hesabın. yeniden açmak istediğin zaman kredi kartı bilgilerini sıfırdan tekrar girmen gerekiyor, buradan çıkan sonuç ise adamların cc bilgilerini ellerinde tutmadıkları.

Ellerinde tutuyorlardır gayet. Tekrar sormaları, ellerinde tutmuyorlar diye değil, sadece sen onlara "hesabımı tekrar aç" orderını vermek için orada.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Sam said:

Ellerinde tutuyorlardır gayet. Tekrar sormaları, ellerinde tutmuyorlar diye değil, sadece sen onlara "hesabımı tekrar aç" orderını vermek için orada.

evet bu sayede fazladan kredi kartı bilgisinede ulaşırlar hem : )
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
nasıl ya ben geçen sefer once manual yaptım 1 hafta sonra oto yaptım hiç birşey sormadı aynı kartdan bir daha çekti
Sosyal ağlarda paylaş

walla oncelikle baslarına bu olay gelen arkadaşlara üzüldüm; ancak ben hesabımı donduruken otomatik yenilemeyi kapadım ve baska bir odeme gelmedi. maalesef bankaların kredi kartı ve veya kredi verirken imzalattıkları kağıtlardaki yazılar gibi olay adamlara kanunen yapacak bisey yok.
farklı bi durumda blizzard da bana gecirdi, itiraz ettim felan onuma bi koydu anlasma zımbırtılarını ve sıkca sorulan sorularda verilen cevapları, gittim bi bardak su ictim en bi sogundan.
bu hesap kitap olaylarında her bi seyi dikkatlice okumak lazım; bunlar kendilerini ticari anlamda riske atacak hic bisey yapmazlar. bi dava islerini feci baltalar biliyorlar dolayısıyla 12,99 euro için hadi diyelim 1000 kişiye oldu 12000 euro için böle bi işi hiiç yapmazlar. GOA diyosunuz da işin içinde dünya oyun pazarının (PC, PS, Xbox vs) nin %45ine sahip bi şirkey EA var 1)yaş tahtaya basmaz 2)bu paralar için çakallık yapmaya kalkmaz.
neyse yeniden başlarına bu olay gelen arkadaşlara üzüldüğümü belirtip biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...