Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Merhaba, Titansteel Guardian hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Sizce temin edildikten sonra üzerine enchant yapılarak kullanmak mantıklımıdır yoksa hiç uğraşma raidlerden daha iyisini alırsın, enchanta harcadığın goldlara yazık mı dersiniz? Titansteel Guardian Binds when equipped Unique-EquippedMain Hand Mace 99 - 316 Damage Speed 2.50 (82.9 damage per second) +58 Stamina Durability 105 / 105 Requires Level 80 Equip: Improves critical strike rating by 29 (0.63% @ L80). Equip: Increases spell power by 490.
aente Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 senin durumuna bağlı, düzenli raid spotun varsa, gerçekten açık ara daha iyi olan bir itemı çok kısa sürede alabileceğine inanıyorsan yapma. ama drop bu belli bana aylarca karazhan'dan shieldin düşmediğini bilirim, azmedip badge almayıp bekleyip 4. ayın sonunda almıştım. ha lights justice aldım ench ettim 2. gün za'dan staff aldım gg. hardcore guilddeysen acıma paraya enchantsiz adama donsuz deli gibi bakıyorlar lol.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sanki yaptığım araştırmalara göre çok daha iyi bir main hand bulamadım. Aslında sormak istediğim şu. "onu alma, buradan bunu alırsın daha iyi olur" diyen var mı? :)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 wowhead e gir, item aramada istediğin değerleri gir bak bakalım nerede daha iyisi var :D
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 O degil de, shield'i yaptim ben mesela, hemen hemen stat'i yakin olan bayagi kolay alinabilir bir rare shield, ayni zamanda CoT:Strat'ten Lordaeron hedesi shield var, yazik oldu harcadigim titansteel transmute parasina. 2h mace ve fury helmet gayet guzel ama, oyle erkenden degistirmeye gerek kalmayacak gibi gozukuyor.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 genel olarak butun craft itemların heroiclerden gayet rahat replace edilebileceğini gördüm ben
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ama titansteel guardian tarzı bi itemin daha iyisinin 5 man heroiclerden düşmediğine eminim.
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ya melee weaponlarda enchantlar nasıl bilmiyorum da tam olarak caster için ne güzel bir 50 spellpower var bir de 63 spellpower var. Tamam 63 spellpower 6 tane Abyss Shard, 40 tane infinite dust, 20 tane de greater cosmic essence istiyor da sen gidip de rare veya daha kaliteli bir weapona 10 tane infinite dust ve 2 tane greater cosmic essence istiyen en fazla 50-60 gold tutucak diğer 50 spellpower enchantını bile yaptırmadan raide gidiyorsan harbiden donsuz deli gibi bakılır, bakılmalıdır, baktırttırılmalıdır.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Birden kendimi donsuz deli gibi hissettim :)
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben de kendime bu itemi yaptım.ilk başta damege' im düştü fakat direk hall of stone heroic dungeon da chest event dan çıkan 3.80 lik damege aralığı fazla olan bi sword u aldım.bu mace bence direk off hand lik 3.40 speed war.bide naxx 10 man' da anca son boss da daha iyisi war o zamana kadar daha iyisi yok bu mace'in bence
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Söyle biraz dandirik versiyonu var heroic nexusdan sopa
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Wowhead kullanmayı öğrenelim, öğretelim. http://www.wowhead.com/?items=2&filter=qu=4;ty=15:0:4:7;cr=131:51;crs=1:1;crv=0:489 Kelthuzad kesemiyorsan, direk yaptır. Cuce'nin dediği fasofiso'ya da inanma :p
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ad3m said: Storm hatlar karıştı heralde =P harbiden hatlar karışmış pardon:)
Darti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Boci said: Ama titansteel guardian tarzı bi itemin daha iyisinin 5 man heroiclerden düşmediğine eminim. Nexus HC son boss tan 90 sp dusuk olan bır mace dusuyo.. Int ve mana regen verdıgı ıcın sp acıgını bıraz daha kapatıyor gıbı ama gene de Guardian daha ustun..
Darti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Titansteel guardian ı yaptırdım..Ertesi gun nexus dan mace dustu.. LW Craft Legs ve Feet var onları yaptırdım..Ertesi gun Naxx HC den Feet dustu..Bir iki gun sonra da Naxx normalden Leg ı degıstırdım.. Kısacası bırazda sans ısı.Dusecek dıye yaptırmazsınız uzunca bır sure ıtem dusmeme sansıda var.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 e onlari dusurebilmek icin de item lazim sonucta.
Öne çıkan mesajlar