bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Evde iki telefon var. Eskiden iki hat vardı iptal ettirdik. Hep kullandığımız hatta bağladım adsl'i Bi telsiz bide normal telefon var. Splittera gelen hat kablosu 1 tane. Evde ne zaman telefon çalsa telefon açılsa hemen net kesiliyor.Artık modem sapıtmaya başladı şifre falanda istiyor.Korkarım böyle giderse modem bozulucak. Ne yapmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 splitter'ı değiştir, kablolarını daha kalın kablolardan seç. olmazsa yönetici ile konuşup apartmanın tel kutusunu yeniletiyorsunuz.. 1. sistem benim sorunumu çözdü 2. sistem (yani kutuyu da değiştirmek) yakın bir arkadaşımın sıkıntısına derman oldu aynı şekilde kablotv vs. için de bu uygulanıyor. sadece kablo tv'de kutu değiştirme yerine yükseltici takıyorlar. ama önce splitterı değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 paralellik oluyor işte.O şifre istemesi normal sinyal zayıf gelior paralel baglayınca tel ac ttnet e en kötü bir servis gönderip hallederler;ama önce splitter ı bi de baglantılarınu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Splitter çok yeni bu modem Airties işte onla birlikte geldi 4-5 ay önce aldım. Sorunun ondan kaynaklı olacağını pek düşünmüyorum ama değiştireyim. Telsiz kıllık yapıyormuş sanırım öyle demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 aynısı bana oluyor, airties modem ve onunla gelen splitter. 2 hafta öncesine kadar yarım saat açık tutmadıkça net gitmiyordu, şimdi açıyorum telefonu anında kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bildiğim kadarıyla : paralel telefonunuz varsa ve adsl kullanıyorsanız telefon caldıgında hattınız kopar. olayın splinter yada kablo ile alakası oldugunu sanmıyorum. yaklasık 2 sene once arkadasımın evıne adsl cekerken bu sorunla karsılasmıstık ve yetkili kişinin bize dediği paralel hatta bu problemin olacagıydı. sende de bu sorun varsa adamın dediği doğru o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 evin girisinde ana paralel hattin splitterlanmasi lazim yane adsle tek bi hat gitcek splitterdan cikan o hat baska bi yerd ekullanilmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hat çıkışı salonda telefon oraya bağlı.Odalardan birinde telsiz telefon var.Benim odada ise modem var. Salonda ana hatta bağlı iki kablo var biri telsize gidiyor.Diğeri splittera geliyor.İçerideki hattan gelen tek kablo splitterda Line a giriyor.phone yuvasına kablo takılı değil. Paralel hat yüzünden ama sorunu nasıl çözebileceğmi bulmuş değilim.Telsizi splittera bağlamayı denedim ama kablo uymuyor sanırım telsiz çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 modemin kutusundan bu iş için özel bir telefon kablosu çıkması lazım. telefonun girişine takıyorsun sorun çözülüyor. fakat kabloyu nereden bulursun nasıl bulurrsun bi fikrim yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bLackcha0s said: Salonda ana hatta bağlı iki kablo var biri telsize gidiyor.Diğeri splittera geliyor.İçerideki hattan gelen tek kablo splitterda Line a giriyor.phone yuvasına kablo takılı değil. direk o ana hata splitter'ı bağlayacaksın, ondan sonra ayıracağını ayıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben 2 telefonada birer splitter bağladım huzurluyum mutluyum. eskiden ne kavgalar çıkardı telefon açılınca hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Telekom sırf adsl için hat vermeye başlamadı mı hala? Hani mahkeme olmuştu filan? Alakasız olabilir ama telsiz telefondan uzakta tut modemi. Cep telefonu gibi cızırtı yapıyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 isin pratik kismini bilmiyorum ama telefon ve internet sinyali frekans temelinda ayriliyor, o yuzden splitterlar var yani bir nevi filtreliyici, parallel telefon baglamak istiyorsan, splitterin telefon cikisini coklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ya simdi eve gelen hat salona gitmez eve gelen hat evin girisinde bi yerde evin odalarina dagilir o odalara dagilmadan bulman laizm ahtti iste eger evin odalarinda kullaniliyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ama çıkış noktası dağıldığı yer salon , sanırım ana hatta splitter bağlayıp dağıtmam gerekecek Lıne a 3 kablo bağlı çıplak şekilde. biri hattı devam ettiriyor benim odaya taşıyor sonra splitter a gelip modeme giriyor diğeri telsiz telefona gidiyor diğeride salonda ki telefona Ben direk lıne çıkışına splitter bağlasam, splitter ile modem arası 20metre uzun bi modem kablosu bulmam gerek. (Bu internette performansı düşürmez sanırım.) Phone girişinede iki telefonu birbirine bağlayıp sokucam. bende ki durum şu ----------- SPLİTTER--MODEM HAT-- TELSIZ ----- TELEFON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar