Voys Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu mesajından sonra ol en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 birinci olmak gibi bi iddiam da yok zaten tabi bu yanlış bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sen baştan kaybetmişsin bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 çok çalışsaydın 2 den 1 e geçseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 anne babanın tipik lafları 2. oldum dersin 1. den neyin eksik derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kermit said: sen baştan kaybetmişsin bacım öyle ya hırs gerek bana biraz hırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 adam hırs yaomış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o da bişey mi ben de cuma günü 4te kalkıp 6da yenikapıdan feribota bineceğim. o kadar erken kalktığıma değecek mi şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pogodi said: ben 2. öğretimim en erken dersim ikibuçukta sabah dersim olmayan günler sabah kalkıp okula gidiyorum kütüphaneye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben simdi ofise geldim mesela. sakin ofise yakin yerde oturmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben de yüksek lisansta okula yakın bir yerde eve çıkarsam muhtemelen kütüphanede geçirim hayatımın %90ınını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben de okula basvursam bi ara, diplomali issizlikten masterli issizlige terfi etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 pogodi said: ben 2. öğretimim en erken dersim ikibuçukta işte hayalini kurduğum yaşam tarzı... sabah 9da olan vizelere HAYIR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bi de amerikaya taşı topragı altın derler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hergün 6 da kalkıyorumm zaten pazar günleri hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 haftaiçi 06:30 haftasonları 08:30 bu ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Fly said: SELAM BEN HER GÜN 6:20 DE KALKIYORUM ÇOK EKSTREMİM TEŞEKKÜRLER. +5 pati-cool-meter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar