Law Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Selamlar. Şimdi jump clone olayı hakkında biraz bilgi almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla 8 standinge sahip olmak lazım bir corpa ve bu JC o corpun istasyonunda yaratıyoruz orda kalıyor ve mesela diyelim 0.0 a indik gerisin geriye atıyorum 50 jump yerine bu clona atlıyoruz ve ordan devam ediyoruz 24 saatte bir. Şimdi gelelim sorularıma. 1- Diyelim JC yarattım bu arada üstümde +3 implantlar var daha sonra bu JC u kullanmaya başladım peki bu +3 implantlar ondada olacak mı ? 2- Mesela 2m sp varken JC yarattım bu arada 3m sp ulaşdım ve JC u kullanmaya başladım oda 3m sp ye sahip olacak mı ? 3- Pvp yapdım pod kill yedim implantlar gitti, peki bu halde JC a ne olacak ? JC u kullanmaya devam edebilirmiyim ve implantlarım ondada olacak mı ? Yada pod kill yiyince JC da mı gidiyor. Yani pvp de pod kill e karşı bir implant kurtarıcı olarak kullanılabilir mi ? 4-Diğer sorum ise bu yeni gelen patchle MWD penaltı vermeye başladı geminin signaturune, şimdi pvp için interceptor veya Assault shiplerde (yanlış yazmış olabilirim kasdım t2 frigate) MWD kullanmak mantıklı olur mu ? Ayrıca yine patch sonrası AS lerin çok daha iyi hale geldiğini okudum bir yerde, sizce grup halde bir pvpde ( ceptor ve As ağırlıklı) AS lerin şansı ne mwd veya afterburnerli. Yada interceptörmü gideyim. Aklımda Retribition var. Şimdiden cevaplar için teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 1- Diyelim JC yarattım bu arada üstümde +3 implantlar var daha sonra bu JC u kullanmaya başladım peki bu +3 implantlar ondada olacak mı ? - Hayır. JC tamamen farklı bir vicuttur. Ona ayrıca implant alman gerekir. 2- Mesela 2m sp varken JC yarattım bu arada 3m sp ulaşdım ve JC u kullanmaya başladım oda 3m sp ye sahip olacak mı ? - JC sen hangi durumdaysan implantsiz halde aynı durumdadır. 3- Pvp yapdım pod kill yedim implantlar gitti, peki bu halde JC a ne olacak ? JC u kullanmaya devam edebilirmiyim ve implantlarım ondada olacak mı ? Yada pod kill yiyince JC da mı gidiyor. Yani pvp de pod kill e karşı bir implant kurtarıcı olarak kullanılabilir mi ? JC deyken podlanırsan, JC ye taktığın implantler gider ve gerçek bedenine geri dönersin, haliyle gerçek bedenindeki implantlere bişey olmaz. 4-Diğer sorum ise bu yeni gelen patchle MWD penaltı vermeye başladı geminin signaturune, şimdi pvp için interceptor veya Assault shiplerde (yanlış yazmış olabilirim kasdım t2 frigate) MWD kullanmak mantıklı olur mu ? MWD eskiden de sig radiusa devasa penalty veriyordu. Simdiki tek farkı, sig radiusun oyun mekaniğinin hesaplanmasında daha fazla önem kazanmıs olması. Üstüne en son gelen ,warp scramblerın microwarpdrive ı kapatıyor olması durumu, afterburnerları kullanmak için makul bir sebep olmakla beraber ben hala pek güvenemiyorum. Ayrıca yine patch sonrası AS lerin çok daha iyi hale geldiğini okudum bir yerde, sizce grup halde bir pvpde ( ceptor ve As ağırlıklı) AS lerin şansı ne mwd veya afterburnerli. Yada interceptörmü gideyim. Aklımda Retribition var. Interceptor sağladığı fayda açısından > assault frigate. AF lerin hala elden geçmesi şart. Ama gallente ve caldari aflerini deneyebilirsin meraklısıysan. Gerisini önermiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yeni başlık açmayayım dedim o yüzden burdan devam ediyorum. Şimdi ben amarr a mensub bir char sahibi olarak, 8.0 standing ve hızlı para kazanmak namına görev yapmaktayım ama standignler dibe vurmaya başladı, gallente -7.22 oldu minimatar ise -5.20 oldu. Herhalde gallente veya minimatar space e girince saldırıya uğrayacağım. Peki bu - standingleri nasıl yukarı çekebilirim. İlerde hedefim high sec korsanlık veya o.o beltlerde ratting ve pvp olabilir peki bu standinglerin - olması bana ne gibi bir dezavantaj sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Hic bisey olmaz paşalar gibi ratting yaparsın yanlız tek sorun olur surekli angel bloodraider yada sansha vs vs oldurursen low seclerde onlar icin mission yapmak baya bi sorun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar