Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üşengeçlik bir hastalıkmıdır?

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Abi üşengeçlik hastalıksa bare kendimi ole avutuyum coooooooooooook üşeniom :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

hastalık sayılabilir, sonuçta belki de hava deişiminden kaynaklanan bahar yorgunluğu gibi bişidir de sen üşengeçlik olduunu sanıyosundur.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 05 Mayıs 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
hastalık sayılabilir, sonuçta belki de hava deişiminden kaynaklanan bahar yorgunluğu gibi bişidir de sen üşengeçlik olduunu sanıyosundur.

beni tanıyanlar bilir ben 4 mevsim boleyim :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Bence değil insan kendine hakim olabilmeli.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 05 Mayıs 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
tuvalete ve yemek yemeye üşenen bir adam olaraktan söylüyorum
Son derece ciddi bir hastalıktır bence! Ve senin elinde değil işte allah vergisi napcaz ? :( kaderimize yazılmış böle olmak suçlama kendini...

allahım yanlız deilim :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 05 Mayıs 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
insan 45 dakka banyoya girecem diye Boxer'la bekleyince Donuyo ve Takılıp bırakamadığı yerdeki insanlarında ne halde ve üzerlerinde ne varken mesaj attığını merak ediyo :)
Üzerimde sadece Boxer var,ve banyoya giriyorum busefer :-)
*!Donar*

bunu dien adam bana kendine hakim olmalıdır insan dio :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

Sosyal ağlarda paylaş

abi bende hem üşengeçlik hem de unutganlık var... yani yapmam gereken seyi usenip yapmıyorum sonra da unutuyorum :) valla o kadar üşengecim ki, ictigim kolaları yarım saat mutfaa goturmemek icin bilgisayar masasının altına cop kutusu aldım... o dolunca da cam var :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

bende üşengeçlik çok azdır:) direk gaza gelirim misal[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ooof o klibi bi indiremedim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bendeki usengeclik aurasıyla etrafımdaki enerjik insanlara da etki ediyorum ve herkes bundan sikayetci :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

Sosyal ağlarda paylaş

dondurmayı buzlua koymaya useniom corba gibi oldu ıııgh..[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...