Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sabah 5 te gidip, 3 km lik bir kuyruğa girip, 4000 kişilik bir sırada bekleyip, net 13 saat ayakta durup, yemek yiyemeyip su içemeyip, işeyemeden saatlerce işlem yapıp, tam olarak 17 saatte askerlik işlemlerini halledip eve gece 1-2 gibi gelip, yorgunluktan çişe zor gidip,tamı tamına 18 saat uyuyup kalktığımda halka ayaklarımın üstüne basamayıp kollarımı kalıramadığım için, askerlik şubesine teşekkürlerimi en içten dileklerime iletmeyi bir borç bilirim... ps: 14 aralıkta emir ve görüşlerinize hazırım komtanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben de yalvarmistim beni askere alin plx diye, almadilar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 senin askerlik daha şubede başlamış :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 askerlik kolay değilk öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hangi şehir ? benim abimde gitti ist./tuzla'ya hiç beklemedim dedi işlemlerde 4-5 saat sürdü dedi. Kötü yere denk gelmişsin edıt:2 sene önce ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tuzladaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 vay 325ler gidio haa.. iyice dede olmusum :P 311im ben. /küfür yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 şimdiden hayırlı tezkereler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Dragonmax said: sabah 5 te gidip, 3 km lik bir kuyruğa girip, 4000 kişilik bir sırada bekleyip, net 13 saat ayakta durup, yemek yiyemeyip su içemeyip, işeyemeden saatlerce işlem yapıp, tam olarak 17 saatte askerlik işlemlerini halledip eve gece 1-2 gibi gelip, yorgunluktan çişe zor gidip,tamı tamına 18 saat uyuyup kalktığımda halka ayaklarımın üstüne basamayıp kollarımı kalıramadığım için, askerlik şubesine teşekkürlerimi en içten dileklerime iletmeyi bir borç bilirim... ps: 14 aralıkta emir ve görüşlerinize hazırım komtanım.. 14 aralık değil canım 12 aralık o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sen gitmesen bile ztn zorla alıyorlardı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 birşey merak ediyorum, böyle kendi isteğimizle gitmesek bunlar bizi alıp götürse gene bekliyor muyuz sırada? fçöamsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ahahaha unbannableın fikir çok iyiymiş. Ben deneyebilirim bunu :P Ben de arkadaşı götürdüm tuzlaya, çok bık bık etti diye gece heroici yarıda bırakıp 2:30 falan gibi vardık tuzlaya. Sabah 6:30da piştiyi bırakıp ne oluyo acaba diye arabadan çıktığımızda bi baktık ilk partiyi içeri almışlar, geceden aldığımız sıra iptal olmuş falan. Neyse bi yarım saat kapı önünde ezilerek ikinci partiyle içeri girebildi. Felaket bi kalabalık vardı tuzlada. Hayatımda ilk defa askerin böyle organizasyon gerektiren bi işi beceremediğini gördüm. Millet delirdi küfretmeye başladı, küfrü yedikçe askerler ayrı delirdi falan çok eğlenceli bi sabahtı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: Dragonmax said: sabah 5 te gidip, 3 km lik bir kuyruğa girip, 4000 kişilik bir sırada bekleyip, net 13 saat ayakta durup, yemek yiyemeyip su içemeyip, işeyemeden saatlerce işlem yapıp, tam olarak 17 saatte askerlik işlemlerini halledip eve gece 1-2 gibi gelip, yorgunluktan çişe zor gidip,tamı tamına 18 saat uyuyup kalktığımda halka ayaklarımın üstüne basamayıp kollarımı kalıramadığım için, askerlik şubesine teşekkürlerimi en içten dileklerime iletmeyi bir borç bilirim... ps: 14 aralıkta emir ve görüşlerinize hazırım komtanım.. 14 aralık değil canım 12 aralık o :Dçok biliosun dimi cnm. teslim tarihleri 12 sinden 14 üne uzatıldı. elimde 14ü gece yarısına kadar tarihli izin kağıdı var -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dragonmax said: nocom said: Dragonmax said: sabah 5 te gidip, 3 km lik bir kuyruğa girip, 4000 kişilik bir sırada bekleyip, net 13 saat ayakta durup, yemek yiyemeyip su içemeyip, işeyemeden saatlerce işlem yapıp, tam olarak 17 saatte askerlik işlemlerini halledip eve gece 1-2 gibi gelip, yorgunluktan çişe zor gidip,tamı tamına 18 saat uyuyup kalktığımda halka ayaklarımın üstüne basamayıp kollarımı kalıramadığım için, askerlik şubesine teşekkürlerimi en içten dileklerime iletmeyi bir borç bilirim... ps: 14 aralıkta emir ve görüşlerinize hazırım komtanım.. 14 aralık değil canım 12 aralık o :Dçok biliosun dimi cnm. teslim tarihleri 12 sinden 14 üne uzatıldı. elimde 14ü gece yarısına kadar tarihli izin kağıdı var -.-' Her ne kadar gece yarısı yazsada orda mesai saati bitimi veya çarşı izni bitiş saatine kadardır izin. Yani 17.00 dan önce teslim olmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gel biletim gel bir nevi biletimsin senden 10 gun once teskere alıcam muhahahah harbiye askeri müzeden sevgiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gördüğün kaçıncı kısa dönem bu linderoth. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 valla 319/321/323 ve 325 en son lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 türkiyenin en kalabalık askerlik dönemi olcak sanırım kriz teğet geçti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Kısa dönemler hangi aylarda gidebiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aralık nisan agustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 biletlerim benim gelin gelin =) 323. Dönem İs. Çvş DynamicK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 izmir gaziemir'e gidiyor benim abi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 samsundan sevgiler seyfu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hayırlı olsun, eğer bilinçli olursan askerliğin sana çok şey öğretecektir. madem yapmak zorundasın bir şeyler öğrenmeliyim diye bakarsan askerlik bittiğinde " ne oldu lan, ne çabuk bitti?" modunda olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar